Ten jest tylko chwilowo bo ostatnio zaczalem sluchac ponownie Gackta przesluhuje na kragle wszystkie plyty wiec zapodalem sobie jego zdjecie
Troche odmiany powinno byc... niemoge byc taki sam caly czas... Ale Toshiya powroci!!!!!!!! Tylko niewiem czy koniecznie ten sam co byl... tak pozatym to po raz pierwszy mam avka ktory mnie nie przypomina ani trohe...
Widze ze FaLa kontynuuje motyw z Falloutem... ten avek bardziej mi sie podoba
Marvell obiecuje sie poprawic z przeklenstwami :shaun:
Jeszcze raz do Marvella -zajeb... y zzzzzzajefffajny avek-twoj najlepszy jak na razie
===EDIT===
Panie i panowie Jedyny i niepowtarzalny Hyde!!! Wokalista zespolu L'Arc~en~Ciel... wiem nic specjalnego ale kocham tego kolesia jego glos to dla mnie cudoo jako ze ostatnio nie widuje sie z moja dziewczyna jest mi baaaardzo smutno i Hglos Hyde jest jedyna zecza ktora mnie jeszcze jakos uczuciowo podtrzymuje.... to taka uczuciowa masturbacja... jest mi smutno i niemoge sie przytulic do dziewczyny to przynajmniej glos Hyde'a ukoji moj bol... choc niestety nie calkowicie
P.S. Wreszcie nauczylem sie edytowac posty
Jestem durniem ja zawsze probowalem edytowac posty przed zalogowaniem :shu: i dlatego nie bylo tego znaczka "edytuj" :shu: :shu: Jestem mega muzgiem :shu:
PS2. Qrcze okazalo sie ze nie moge miec w avatarze plikow typu bmp. wiec Hyde na razie niem ;( ale postaramy sie zeby byl.....