Ale Kuja to niezbyt przyjazna osóbka... ale w wydaniu Tantusia może być
Nie jest przyjazna osóbka? To jest mój ulubiony bohater z FFIX!... co z tego, że jest zły? W jRPG'ach zazwyczaj bywa tak, że to właśnie ciemne charaktery są najbarwniejsze i najbardziej ludzkie...
GPM - siakiś nijaki... tak wogóle to bym powiedział, że to samuraj z naginatą, no ale ty pewnie wiesz lepiej co masz na avku... siakiś taki..... mało reprezentatywny...
7cloud7 - nie uwierzysz..... zobaczyłem w końcu twojego avka... nie pytaj sie mnie czemu dopiero teraz bo nie wiem... fajny... bardzo fajny...
Tamaya - ja w sumie też nigdy nie widziałem kota ze skrzydłami nietoperza (dobra... jest taki jeden wpieniający osobnik w FFIX, ale to nie ważne). Powiedzmy, że moogle to krzyżówka świni i kota, tak jak chocobo strusia i kanarka hehehe
elfik_mog - to jeden z takich avków, które się nie nudzą (tak jak i podłóg publicznej opinii mój).
Dlacego (chce wiedieć ).
bo GPM nie trawi takich avków... mojego też nie lubi... wstaw sobie wanzera jakiegoś to może zacznie cię troche lubić...
Eeee nikomu nie wiem ktoto ale nie nudzi sssię
Mi na pewno nie... avatar jest świetny i należy do tych nielicznych które mi się nigdy nie znudzą i z którymi dana osoba mi się będzie kojażyła już cały czas...
Tantalus - według mnie przejadają się rzeczy, które źle się komuś kojarzą.
A osobnik na twoim avku jest miły dla oka.
dzięki hehe... i dobrze, że się wam nie przejadł, bo nie zmieniam... jednak nie ma to jak samemu wyciąć klip z filmiku i go przerobić w avka...