Mój avek jest z Samurai Champloo... świetny koleś... kij go wie czy on jest dobry czy zły... to taki cwaniak :shifty: wporzo typ i świetnie walczy... czasami jego walka z mieczem może troche przypominać styl copeira (Eddy z tekkena takim walczy
)
Yuzuriha-bardzo fajny avatar
no bo w końcu zrobiony przez ciebie
Kakashi nawet fajny avek tylko z czego to? fajne kolorki
Zgodzem się z tobą S&S....Gipsi miał leprze avki
też się zgodze
miałem lepsze avki ale zawsze staram się żeby mój avek był na czasie... tj. dotyczył tego co robie(oglądam anime/ czekam na singiel nowy etc.) lub pokazywał to jak się czuje w danej chwili... wcześniej byłem smutny i był taki Gackt co płakał nad winem... teraz już się czuje inaczej i nie musze płakać... zwisa mi wszystko (albo przynajmniej tak siebie oszukuje) i zaczynam cwaniakować... olewać niektóre rzeczy... tak więc cwaniak na avku i to jeszcze z anime które właśnie oglądam
Game pleja - hehe ciekawe urozmaicenie :grin:
EDIT::::::::Wobec tego mogę zmienić na Renę.
Dla ciekawostki jest ona moim pierwszym avatarem jakiego użyłam w ogóle w internecie, więc nie ma to jak pierwsze wrażenie.
hehe nom to dobrze że zmieniłaś... bo jest fajny i jak widać jest pewien sentyment do niego... moim stałym avem w internecie jest:
gipson ty nie masz zadnych plecow hyde
czyli to na czego powrót tak bardzo Zell czeka
ten avatar strasznie mi się podoba i się do niego przyzwyczaiłem i wpewien sposób utożsamiłem się z nim... na pewno jeszcze nie raz do niego wróce na forum naszym..czyli tym najważniejszym for me