yyyyy nie? :blink: -raczej nie proponowal bym ci zmiany ARD na ktoregos z tych! Jak narazie to masz
:cenzura: Avatara... a tak pozatym to fajne jest to ze mieniasz czasami tego Raziela ale jak na razie ten ktory masz jest daBest!!
Widze ze Morchol jednak zdecydowales sie na zmiane na Alucarda no cosh bedzie brakowalo muppeta z blantem ale jush sie przyzwyczajam do Alucarda
Dobrze Yuzuriha ze bardziej podoba ci sie ten avatar ktorego mam teraz i chwala ci za to ze go bronish haaaaaaaa (trza bylo sie podlizac plci pieknej buhahahha
) ,a aty SegeyBoy poprostu sie nieznasz
Nowy avatar Selphi jest fajny lecz jednak bardziej podobala mi sie jej Aya(ale to hyba z sentymentu do Parasite EveII) ale w sumie z tego co wyczailem to w mlodym wieku jestes wiec moze bardziej blizszy jest ci ten avatar
Solidusa nowy avatar mnie sie podoba... Solidary snake ma racje tamten jest jush stary i sie mogl znudzic a ten ma zywe kolory(tak jak Selphi) i to mi sie w nim podoba... tak na marginesie z czego to jest Solidus? podobne trohe do Megamenow
Mortus chcialem zrobic Joka i zrobic z siebie xeroboya wklejajac sobie taka sama czaszke jak ty, tylko ze koloru niebieskiego... heh ciekaw bylem twojej reakcji(bo w sumie oryginalny bałdzo ten twoj avatar a ja bym tak bezczelnie sxerowl) czy bys cos mowil ale w sumie zrezygnowalem nie chce mi sie zmieniac