Autor Wątek: Avatary  (Przeczytany 521755 razy)

Offline FaLa

• Knight
« Odpowiedź #60 dnia: Lutego 28, 2004, 11:59:26 pm »
o czym ty do mnie Marvell rozmawiac  :?:  :D ja tak nie mowic potrafie .. fakt niepodwarzalny to .... (chyba troche mi nie wyszlo, ale ja starac sie  :)  )                            
Posting and You
... Każdy człowiek chce znać przyszłość...
Aż zobaczy jak okrutne przeznaczenie szykuje mu los! Niektórzy wariują ze strachu...
Inni umierają gdy pozostaną pozbawieni nadziei na ocalenie !
Uważaj, bo cena nieograniczonej wiedzy jest wysoka...

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
« Odpowiedź #61 dnia: Lutego 29, 2004, 06:29:57 am »
mowi FaLa, ze klopot ma z wypowiedzeniem sie...hmmm...nedobrze...Ciemna Strone Mocy wykrywam w tobie...hmmm...lenistwo...brak checi...uczyc nie chce mu sie, ot co...bycia Wielkim Mistrzem godizen nie jestes....hmmmm...proby czas nadejdzie, gdy gotow bedziesz...niech Moc bedzie z Toba :D                            

Offline lateralus

• Soldier
    • http://www.maynard.er.pl
« Odpowiedź #62 dnia: Marca 08, 2004, 02:14:50 pm »
no kazdy ma to co lubi...

my third eye...                            
and you will come to find...

that we are all one mind...

so let the light touch you...

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #63 dnia: Marca 08, 2004, 10:34:03 pm »
no kazdy ma to co lubi...

my third eye...

Ejjj yy ja zauwazylem ze ty lubisz filozofie i takie tam inne rozmyslania ale czy muglbys sie jednak bardziej otwarcie wyrazac... moze tak jasniej wiesz ja jestem prymityw i nie czaje co to mialo wspolnego z tematem bo ja z gastronomika jestem i chcialbym zebys mnie pouczyl trohe i wypowiadal ciutex dluzsze kwestie aby nauczac biedenego gastronoma skladac ladne dlugie zdania :wink:                            

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
« Odpowiedź #64 dnia: Marca 08, 2004, 11:01:09 pm »
To ja za niego wytłumacze :D  Chodziło napewno o to że każdy sobie wybiera takiego avka jak lubi, a jego avek to jego trzecie oko. Jak widać da się to zrozumieć :wink:                            

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #65 dnia: Marca 08, 2004, 11:15:14 pm »
Dzieki wielkie za cynk Morchol wiesz w gastronomiku takie cos to jush wyzsza szkola jazdy :wink:  do mnie trza mowic powoli i wyryznie no i najlepiej pokazujac jeszcze rekoma abym zrozumial dokladnie oco hodzi :D

Wracajac d tematu to dobrze Morchol ze pozostales przy mupecie dobry wybor :D
I poraz kolejny podoba mi sie nowy Avatar Yuzurihy nawet bardziej niz stary bo wole ciemnowlose :D
Ech ubolewam nad zmiana Avatara przez  The_Reavera starszy byl lepszy owiele (ale dla mnie bo ja jestem fanem M&A)
SergeyBoy(hyba nie przeszkadza ci jak tak do cibie mowie co? wiesz mowie tak bo cie lubie :D , jakie wyznania na forum tu odwalam :wink: ) dobrze ze zmieniles ten obrazek co to miales hyba na Pancie robiony chociaz ja itak wolalem te bardziej mangowe :D                            

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
« Odpowiedź #66 dnia: Marca 08, 2004, 11:40:38 pm »
tak na dobrą sprawę większość ludzi stara się dobrać avatara, który odzwierciedlałby ich charakter.....chociaż od każdej reguły są wyjątki... są tacy, którzy wklejają byle jakiego avatara, tylko po to, żeby jakiś był (oczywiście nie mówię tu o zacnym gronie stałych bywalców tego forum :D )                            
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #67 dnia: Marca 08, 2004, 11:45:14 pm »
czy to ma znaczyć Marvell, że chcesz klimat podkręcic?
Cio chyba nie głupi pomysł żeby kazdy próbował gadać tak jak wyglada jego avatar. Chociarz w niektórych przypadkach to może byc trudne. Wyobraźcie sobie naprzykład język smoka. Co mam warczeć. Wrrrr... :D

Whoops chyba zacząłem offtopicować. SORRY                            

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
« Odpowiedź #68 dnia: Marca 08, 2004, 11:50:53 pm »
A wiesz Marvell, że to wcale nie jest głupi pomysł....fajnie by było, gdyby każdy pisał tak jak jego avatar wygląda (ciekawe jakby pisał Morchol :D )...może to troche trudne do wykonania, ale byłoby ...... ekstrawagancko (tzn fajnie  :) )

P.S. Marvell, inteligentnie to ująłeś: offtopicujesz w temacie offtopic :D                            
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #69 dnia: Marca 09, 2004, 08:33:23 pm »
o czym ty do mnie Marvell rozmawiac  :?:  :D ja tak nie mowic potrafie .. fakt niepodwarzalny to .... (chyba troche mi nie wyszlo, ale ja starac sie  :)  )

To nauczyć cie ja, ty normalnie zdanie napisz najpierw a potem wyrazy poprzestawiaj, tak. Ćwicz próbuj a wreście tak mówić (pisać i) zaczniesz, tak. :D Od końca poprostu pisz lub . :)
Jeśli radził nie będziesz sobie, to ja pisał bedę tak. :wink: (nikt jeśli nie ma przeciwko nic 8) )

I Z TOBĄ NIECH MOC(Z) BĘDZIE, TAK.                            

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
« Odpowiedź #70 dnia: Marca 09, 2004, 08:58:50 pm »
Marvel apropos tematu poprzedniega avatara miałeś lepszego :D                            
]

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
« Odpowiedź #71 dnia: Marca 09, 2004, 09:04:30 pm »
ludzie się zmieniają i Avatary też lubią się zmieniać....(a że niekiedy na gorsze to już inna bajka :D )........a tak przy okazji tematu avatarów, to co sądzicie o moim ?                            

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #72 dnia: Marca 09, 2004, 09:05:25 pm »
Whaaa znowu to samo: dubel. Usuńcie mi to też.                            

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #73 dnia: Marca 09, 2004, 09:05:48 pm »
Możliwe ale obecny się nazywa Marvell (mój twór :D ) tylko nie umim go ozdobić. A może przywróce smoka, w nowej obudowie :wink: . A co wy sądzicie :?:

A twój avatar W.W. roskodowałem dopiero po kilku dniach gdy dojrzałem że to jakiś klient zbierający moc w dłoni.                            

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
« Odpowiedź #74 dnia: Marca 09, 2004, 09:07:08 pm »
smoku come back :D zdecydowanie bardziej smuku mi się podobał :D ale to tylko moje zdanie :D                            
]

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
« Odpowiedź #75 dnia: Marca 09, 2004, 09:13:57 pm »
no wiesz De6v6il6 ....jak tak lubisz smoki, to może sobie swojego zrobisz ??                            

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #76 dnia: Marca 09, 2004, 09:16:42 pm »
A może Draco (evolucja mojego Smoka :D ). Szkoda że nie widac go w całosci, fajną kosiarę trzyma w ręku :twisted: . Trzymałem go na specjalną okazję ale trudno bo i tak chyba nie nastąpi  :cry:                            

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
« Odpowiedź #77 dnia: Marca 09, 2004, 09:19:07 pm »
hehehe miałem tę tapetke i tez jest wypaśna :D a co do smoków to rzeczywiście je lubie ale jednak pozostanie Luca Blight :D bo jego lubie najbardziej :D

EDIT
i do tego jest jeszcze w starych rozmiarach :D czyli 115X115 pixeli :D                            
]

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
« Odpowiedź #78 dnia: Marca 09, 2004, 09:23:58 pm »
no Marvell postarałeś się ...taki fajny Avatar...no.....musisz go sobie zostawić                            

Offline Dark M

• General
    • http://
« Odpowiedź #79 dnia: Marca 09, 2004, 10:28:00 pm »
Ten gość wydląda jak z Legends of Dragon.                            

Disgaea ... jedna z najpiękniejszych gier, kocham ją.

UWAGA!! Nie znam i nie kożystam z żadnych zasad dotyczących ortografi i składni języka polskiego