eee tam sephiroth ... i inne kefki ... LUCA BLIGHT z suikodena 2 to jest gosc ... wysiepal CALE miasto tylko po to aby uwolnic \"Beast Rune\" i wogoole by zeswirowany. oto scenka z jednej z jego akcji :
\\\\Luca Blight razem ze swoimi zolnierzam atakuja miasto... pala je doszczetnie i zabijaja wszystkich uciekajacych. Do Luca zolnierze przyprowadzaja mloda kobiete...
kobieta blagalnym tonem mooowi: \"przosze panie, nie zabijaj mnie !!! prosze osczedz mnie !!! zrobie dla ciebie wszystko tylko mnie oszczedz !!! BLAGAM !!!\"
Luca po chwili zastanowienia odpowiada : \" jesli zrobisz dla mnie wszystko to udawaj swinie\"
Panienka lekko zdezorientowana: \" Co ?! \"
Luca : \"Milcz i udawaj swinie albo zabije cie zanim mroogniesh okiem !!!\"
Kobita bez slowa pada na kolana i wydajac z siebie jedynie \"OINK OINK OINK !!!!\" chodzi wokool LUca. po chwili podchodzi do Luca i dalej kleczy . \"GIN BRUDNA NEDZNA SWINIO !!!!!\" I jednym machnieciem miecza odcina kobiecie glowe... ///
gosc jest po prostu chory ... niedosc ze zabija setki a nawet tysiace to jeszcze bawi sie nimi ... dupek.... mimo iz ginie w polowie gry jest najtrudniejszym bossem gry ... TRZEMA druzynami sie go pokonuje ...
a potem jeszcze pojedynek 1 na 1 z bohaterem i ginie w meczarnich przebity strzalami ... kosmos , zakrecenie z pomieszaniem