Dzięki wszystkim za pomoc :spoko: ! dzieki wam udało mi się przejśc na 2 CD . ufff
no i oczywiście znów pojawił się problemo , a mianowicie nie wiem jak zdobyc 2 einlanzera i chciałbym jeszcze powalczyć z dario tylko nie wiem co zrobic aby walka się zaczęła , słyszałem że trzeba mieć memento pendant, ale ja nie wiem gdzie go szukać ! Plz o pomoc :/
Walka z Dario i 2 Einlanzery lacza sie w jedno wiec wytlumacze ci oba naraz ;]
Zeby zdobyc jednego einlanzera musimy pokonac Garaia na tej wyspie smierci gdzie pelno kosci jest... no i jeden elegancko mamy einlanzer.
Zeby zdobyvc drugiego einlanzera trzeba pokonac Dario i isc po walce z Glennem na do drugiego swiata do terminy na grob daria i garaia chyba (tam gdzie bylismy swiadkami scenki jak riddle i glenn daja kwiaty). wtedy Glenn zrobi jakas przysiege i wyciagnie miecz ibedzie wymiatal dwoma einlanzerami.
A jak dostac sie do Dario zeby moc dostac miecz? Jest tak... po akcji w Viper Manor kiedy bedziemy Sergem juz i legancko tam zawojujemy i pomoze nam grobyc z tamtad uciec to mozemy pozniej powrocic do Viper Manor z Karshem w skladzie i isc gdzies tam w viper manor do gory gdzies na prawo do pokoju chyba i tam pozniej przestawia sie takie kolumny i ze skrzyki mozna wziasc skarb... a skarbem jest notka od peppora i solta. Oni cos tam pisza ze hca cos wyjasic z karshem i trza zawijac na wyspe smierci i sie z nimi spotkac, pokonac ich a wtedy dostaniemy ostatnia tehnike dla karsha i Memento Pendant... wtedy z memento pendant i riddel w druzynie trza poplynac na wyspe gdzie znajduje sie daria z utracona pamiecia i pozniej bedzie z nim walka... teorytycznie to najmocniejszy przeciwnik w grze ale tylko teorytycznie -wystarczy ze walissz w niego kolorowymi czarami i wtedy wygrasz walke bez problemy, ale gdy bedziesz uzywal na niego czarny badz bialy czar to wtedy on automatycznie kontruje smiercionosnymi zajebisciem ocnymi atakami wiec najlepiej atakowac kolorowymi czarami -wtedy kontruje jakimis lipymi czarami ktore zakldaja nam statusy jakies zjeb*ne ;/ ale luz z kolorowymi sie wygra na bank ;]