Autor Wątek: Fallout  (Przeczytany 36063 razy)

Offline FaLa

• Knight
Fallout
« Odpowiedź #80 dnia: Marca 23, 2004, 08:17:50 am »
drbona pomylka a ty juz si czepiasz  :P prostuje Marcus a nie Mortus ( tak to jest jak sie pisze posty po kilku pifach  :D )

Posting and You
... Każdy człowiek chce znać przyszłość...
Aż zobaczy jak okrutne przeznaczenie szykuje mu los! Niektórzy wariują ze strachu...
Inni umierają gdy pozostaną pozbawieni nadziei na ocalenie !
Uważaj, bo cena nieograniczonej wiedzy jest wysoka...

Offline Mortus

• Wanderer
    • http://
Fallout
« Odpowiedź #81 dnia: Marca 23, 2004, 05:57:12 pm »
:P
I tak bez składu najlepiej się biega - to jest już przynajmniej jakieś wyzwanie, a nie tak całą bandą ;)
Mortus łoz hir
"Lepiej jest nie odzywać się i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości" - by unknown artist

Offline FaLa

• Knight
Fallout
« Odpowiedź #82 dnia: Marca 23, 2004, 08:20:15 pm »
ale jak sie nie inwestuje w smallguns to na poczatku gry trudno przezyc lae pozniej jak czlowiek do pierwszej broni energetycznej ddochodzi to przewaznie dryzyne zostawiam w miescie i sam ide na "polowanie"   :shaun:  
Posting and You
Aż zobaczy jak okrutne przeznaczenie szykuje mu los! Niektórzy wariują ze strachu...

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Fallout
« Odpowiedź #83 dnia: Marca 23, 2004, 10:32:14 pm »
Ja tam zawsze iwestuje w bron energetyczną :D i wale po oczach ;) nic nie przeżywa :)
]

Offline Mortus

• Wanderer
Fallout
« Odpowiedź #84 dnia: Marca 23, 2004, 10:38:18 pm »
Liiii tam, z początku tak 80 - 90% na małe, jakaś strzelba a później snajpera, a na koniec wszystko na energetyczne. Zawsze tak robiłem, zawsze będę robił i zawsze przełaziłem od początku bez teamu - zbędny ciężar :P
Mortus łoz hir
"Lepiej jest nie odzywać się i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości" - by unknown artist

Offline little

• Wanderer
Fallout
« Odpowiedź #85 dnia: Marca 27, 2004, 08:05:03 am »
Fallout jest zarąbisty. A w szczegulności Fallout Tactics. Świetny klimat, muzyka (jeżeli można to tak zazwać), rasy. Wszystko. Gra jest zarąbista.

Offline Mortus

• Wanderer
Fallout
« Odpowiedź #86 dnia: Marca 27, 2004, 09:02:22 am »
A w szczegulności Fallout Tactics
Już to chyba mówiłem, ale powtórzę, dla mnie FT to skaza na dobrym imieniu Fallout'a. Nie dorasta poprzednikkom do.... pięt :P Co to za radocha? Włazisz na planszę i w turach ją czyścisz? F1 i F2 rulessssssss.
Mortus łoz hir

Offline FaLa

• Knight
Fallout
« Odpowiedź #87 dnia: Marca 27, 2004, 11:16:36 am »
moze nie mozna patrzec na FT jako F3 tylko jako brakujace szczegol w serii Fallout czyli multiplayer i pod tym wzgledem FT to dobra gra    
Posting and You

Offline Mortus

• Wanderer
Fallout
« Odpowiedź #88 dnia: Marca 27, 2004, 11:38:25 am »
Poza tym FT nie ma żadnej spójności z poprzednikami. W F1 kierowaliśmy pewną postacią, a w F2 jego potomkiem, a w FT? Nikim ważnym. Strefa czasowa 'pomiędzy' F1 a F2 i tyle.
Mortus łoz hir

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Fallout
« Odpowiedź #89 dnia: Marca 27, 2004, 08:19:22 pm »
bez teamu - zbędny ciężar :P
Popieram :D powiem szczerze że za pierwszym razem nie wiedziałęm że można mieć drużne :D wiem wiem sprytny jestem  :alien:  
]

Offline Mortus

• Wanderer
Fallout
« Odpowiedź #90 dnia: Marca 27, 2004, 09:38:31 pm »
szczerze że za pierwszym razem nie wiedziałęm że można mieć drużne
Skoro mamy chwilę szczerości, to powiem, że kiedy pierwszy raz grałem w F2 (jako szczyl), to skasowałem tę grę po parunastu minutach, bo nie wiedziałem że tą ścianę w Temple of Trials się wysadza :-) Szczęśliwie nie pamiętałem tytułu i sięgnąłem po niego znowu, znajomy mi powiedział jak załatwić ścianę i jazdaaaaa. Przepiękna gierka się kłania. I kto tu jest sprytny Devil? :P
Mortus łoz hir

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Fallout
« Odpowiedź #91 dnia: Marca 27, 2004, 09:51:29 pm »
Najs :D i to ja miałem być sprytny jakieś anegdotki... hmmm... no cóż chyba mi się skończyły :D bo od razu wiedziałem że gierka ma coś w sobie :)
]

Offline FaLa

• Knight
Fallout
« Odpowiedź #92 dnia: Marca 28, 2004, 12:48:20 pm »
to jak mowilmy o pierszych wpadkach to jak pierwszy raz zagralem to w tempell of trials to jak byl ten koncowy test to nie czytalem tekstu i jak wygrywalem walke tamten zaczol uciekac  to ja za nim i go dobilem i pozniej sie dziwilem dlaczego cala wioska mnie atakuje i pomuslaem ze ta gra to troche przegencie ze ja taki nie iwczwiczony i musze cala wioska walczyc dopiero za drugim razem zrozumialem swoj "drobny" blad  :P  :shaun:  
Posting and You

Offline Mortus

• Wanderer
Fallout
« Odpowiedź #93 dnia: Marca 28, 2004, 02:46:17 pm »
Jak powtórzyłem grę n'ty raz, to specjalnie gościa ubiłem :) Ale jazda później była ;)
Mortus łoz hir

Offline Gesten

• Adventurer
  • *
Fallout
« Odpowiedź #94 dnia: Kwietnia 15, 2004, 10:20:31 am »
Ta gra do mnie nie przemawia, wole klimaty fantasy, a klimat postnuklearny będziemy mieć za pare lat na żywo :devil:  

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Fallout
« Odpowiedź #95 dnia: Kwietnia 15, 2004, 03:06:19 pm »
Hej a cu siem później dziej jak wioche wybijesz ?? Kogo uwalniasz i komu przynosisz Geck-a ??WTF ?? nigdy nie próbowałem :D Musze  spróbować :devil:
]

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Fallout
« Odpowiedź #96 dnia: Kwietnia 15, 2004, 03:32:42 pm »
Ja to zrobiłem... fajno jest... w wiosce słychać jęki w stylu " Help Me!!! Devil One had lost his mind" a co dalej.... bym zdradził, ale stracisz motywację do odpalenia fallouta, a to byłavy zbrodnia z mojej strony :devil:  :devil:  
Kame Hame Ha

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Fallout
« Odpowiedź #97 dnia: Kwietnia 15, 2004, 03:35:51 pm »
shit i sam musze sprawdzić bo mnie ciekawość pali :D cholera to pierwszy stopień do piekła :devil:
]

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Fallout
« Odpowiedź #98 dnia: Kwietnia 15, 2004, 03:43:47 pm »
A mnie aż korci i nęci, aby to napisać, ale.... nie no dlaczego mam takie moralne dylematy...
Kame Hame Ha

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Fallout
« Odpowiedź #99 dnia: Kwietnia 28, 2004, 06:17:47 pm »
ja od niedawna pykam w F1...i jest gierka calkiem calkiem...moze jeszcze do konca nie zalapalem klimatu, ale szkoda ze dopiero teraz dorwalem gre...tyle lat bladzilem

----->EDIT<-----

moj 666 post na Forum jest dedykowany Devilowi  (a jak )...dzieki niemu zaczelem grac w Falllout'a, bo cfaniak zalatwil mi tylko 2 czesc, a chcialem zaczac od poczatku, wiec sam musialem sobie skolowac 1 czesc...udalo sie i gram...thx  (nie tylko za to, za wszystko  )

-----> 28.04.2004 <-----

hehe...wlasnie ukonczylem F1...gierka jest rewelacyjna, zaluje ze jej wczesniej nie dorwalem...strasznie podoba mi sie przejscie w tury podczas walki...fabula jest swietna i wlasnie zainstalowalem 2 czesc i zaczynam grac...zalaczam tez plik tekstowy o mojej postaci (dla zainteresowanych)...moze wy macie swoje postacie?...