GamePlay...specu od FM...ktora czesc serii najbardziej polecasz??...ja gralem tylko w FM 3 i nie sadze aby wczesniejsze cesci bly lepsze od 3...interesuje mnie twoje zdanie, ale podaj tylko jedna odpowiedz z uzasadnieniem
hihihi ^_^ Kto co lubi:
Front Mission i Front Mission 1st => Klasyka (Lubisz klasyke RPG to dawaj, a sam gram w FM 1st w kampanii USN
)
Front Mission 2 => Nowożytność (Rozgrywka nawiązująca do klasycznego FM, tylko że w 3D!)
Front Mission Gun Hazard => Akcja (Wolisz więcej akcji)
Front Mission Alternative => RTS (Strategia czasu rzeczywistego, tutaj musisz się wykazać szybkością działania)
Front Mission 3 => Ulepszenie (ulepszenie dobrego FM 1st, dodano zasięg broni, celność i zmieniono statystyki)
Tylko w FM3 nistety fabuła jest liniowa, ale czasami bywa, że musisz wybrać kierunek gry, jak na przykład Emma i Alisa walktrough ^_^.
Do wyboru, do koloru...
Jeszcze trzeba poczekać na najnowszą produkcję, która ukaże się niedługo - Front Mission Online => TPP z rozgrywką sieciową.
Przeszłem FM(1) i mam pytanie. O co chodzi z tym zakończeniem? Widzimy tam jak Lloyd idzie w stronę swojego Wanzera i po chwili on wybucha. Dalej po napisach widzimy do żywego w swoim wanzerze razem z Gentz'em. Nie kapuje tego. Może mi ktoś to wyjaśnić?
Ja tam wybuchającego nic nie widziałem, jedynie wyspę, a Lloyd dalej będzie najemnikiem tylko niestety z rozpadniętą grupą, ale i tak później wszyscy się łączą i jest potem jeszcze jedna walka do stoczenia ^_^