Arena to całkiem niezła rzecz. Choć nie spędzałem tam więcej czasu niż było potrzebne do uzyskania S rankingu.
dzisiaj sobie trochę pograłem w DQ8. Ze smokami nie walczyłem, bo chciałem już dobić Yangusowi max lv. Zatrzymałem się na 98. Hero ma 94, Angelo 93 a Jessica 88. Trochę expiłem w Dragon Graveyard i udało mi się zdobyć jedno Dragon Scale. Zauważyłem, że brakuje mi kilku receptur, nie tylko Megaton Hammer. Dragon Shield do którego potrzebuję jeszcze jednego Dragon Scale. Jakieś jeszcze trzy inne, które problemu sprawiać nie będą. Szkoda trochę, że dość rzadko wypada to Dragon Scale. Itemy mam wszystkie, jedynie Megaton Hammera mi brakuje, no i wykończenie księgi: dropy itd. Ogólnie fajnie było wrócić, ale wpadłem na szalony pomysł zabicia wszystkich potworów po ponad 999 razy. Mam nadzieję, że rozmyślę się z czasem. Podstawowe slimy już mam. Dlatego trochę mnie to gryzie w oczy. I obym nie wpadł potem na pomysł 999 wszystkich dropów, bo do śmierci tego nie zrobię. Chyba, ze maksymalny drop jaki zostanie zarejestrowany w księdze to 99, ale niektórych przypadkach (jak metal slimy np i to jeszcze king) trudne do osiągnięcia jest zdobycie choć 1 dropu. xD
o czym ja w ogóle piszę -.-