White_Wizard dla The_Reaver-choć obrazek taki sobie , to pasuje "założeniem" do Reavera.
Tantalus dla G-1-IMO jeen z najfaniejszych. Ładna kolorystyka, fajny obrazek. Dopasowany średnio,ale przecież G kojarzy się avowo głównie z Alitką, więc w tej kategorii trudno byłoby dopasować. Bardzo fajny.
The_Reaver dla Tamaya-ten już troche mniej przypadł mi do gustu. Penie dltego,że bardzo słodki [co do Tami pasuje]. Nie podobanją mi się jej oczy.
Dark_Cloud dla Yuzuriha-elfka z wyglądu ładna [czyt. ma śliczną buzię] tyle,że ginie wśród innych kolorowych avów.
G-1 dla Zenny-nie podoba mi się ani obrazek , ani kolorystyka. Obrazek nie w moim typie,a kolory średnio razem wyglądają.
Zenny dla Tantalus-mimo że tant już zdążył na niego ponarzekać, to moim zdaniem jest bardzo fajny. Sama bym taki nosiła [tylko lepiej by było z lekkim powiększeniem na twarz,ale i tak mi się podoba].
Yuzuriha dla White_Wizard-koleny fajny. Ten głównie kolorystycznie, bo twarz mrocznego elfa jest jakaś taka niespecjalna. Ale ogólnie av bardzo mi się spodobał.
Tamaya dla Dark_Cloud-sama to kiedyś miałam w avie
Więc to chyba oczywiste, że mi się podoba.