Widac bardzo zróznicowane komentarze jak na razie, no może oprócz jednego wypadku.
Ale po kolei.
Dark_Cloud dla Tamaya --No jak dla mnie to ten av jest świetny, jak spojrzałem najpierw na wszystkie avatary zanim spojrzałem na to kto je robił to ten zdecydowanie najbardziej mi się podobał, i nadal tak myślę. Tyle, ze ja bym dał na pewno węższą rameczkę jakbym to robił, a zbliżenie jest wystarczajace IMO.
G-1 dla Dark_Cloud --Poczekam na komentarz Smoga bo chyba najważniejsze jak jemu sie spodoba.
Glenn dla Musiolik Eh nie wyszło najlepiej, Jet li mógłby byc dobrym materiałem na ava ale w innym ujeciu napewno. Przedobrzyłeś też z Photoshopem nieco ;]
Musiolik dla The_Reaver --Według mnie całkiem dobry, ale innym nie podoba się pewnie dlatego, że płcią nie pasuje do właściela, ale dla mnie to nie robi znaczącej różnicy.
Tamaya dla Tantalus -- Niebrzydki napewno, rameczka wyraźna, czcionka jednak zbyt prosta.
Tantalus dla Yuzuriha -- Całkiem niezły, powiększenie trochę gdyby było mniejsze na pewno by nie zaszkodziło, ale i tak jest świetnie.
The_Reaver dla Glenn -- Nic takiego szczególnego. Może dobrze wyglada jak nie patrzy się wprost, no ale to trochę wyglada też jakby patrzył się na wielkiego karalucha biegnącego po podłodze.
White_Wizard dla G-1 -- Eh może być ale to to świetne nie jest. Zbyt mało w nim mroku jak dla mnie
Yuzuriha dla Zenny -- No rzeczywiście jeden z lepszych pomimo niezbyt efektownej czcionki. Poza czcionką wszystko zrobione wzorowo. Najlepiej wyszło wykadrowanie.
Zenny dal White_Wizard -- Nie jest całkiem zły ale i tak trzyma sie u mnie poniżej średniej w klasyfikacji wstępnej.
Źle dobrałeś na pewno kolor ramki.
Edit:
Co do samego Jeta Li to amerykański to on nie jest według mnie, co z tego, że grał w paru produkcjach z USA, wychował się w Chinach i amerykański to on nigdy nie będzie raczej.