A więc...
Pomysł w mojej głowie jest jak najbardziej żywy. Miałem ostatnio kilka fajnych pomysłów co do niego i już mam w głowie coś, co na tą chwilę mogę nazwać wersją finalną.
Nie odzywałem się ponieważ czekałem niecierpliwie na wymagane 10 osób do startu. Widać jednak, że będę się musiał obejść smakiem. Może to i lepiej... dzięki temu będę mógł trochę luźniejszą formę rozgrywek wprowadzić, nie będąc ograniczonym sztywnym systemem grupowo-pucharowym. Jeszcze opracuję to wszystko dokładniej, ale przypuszczam, że dam radę to urządzić w miarę sensownie, bez względu na liczbę uczestników. Nie mniej jednak dalej uważam, że 10 uczestników to liczba optymalna, więc jak ktoś się jeszcze zgłosi, to będzie fajnie.
W każdym razie, ogłaszam co następuje:
Chciałbym z tym bajzlem wystartować w połowie lutego, czyli pi*drzwi za miesiąc. Chcę jednak wiedzieć na czym stoję, więc każdy, kto się wstępnie zgłosił, niech potwierdzi swoje uczestnictwo postem tutaj. Liczę na to, że to potwierdzeniem będzie ze strony uczestnika wiążące i będzie on w stanie aktywnie brać w rozgrywce udział przez kolejnych kilka miesięcy. Wstępnie planuję dwie walki i jeden event co tydzień, ewentualnie jedną walkę i jeden event, więc prawdopodobnie będzie wymagane pisanie czegoś raz na dwa tygodnie. Jak wszystkie wstępnie zgłoszone osoby potwierdzą, że chcą grać, napiszę każdemu czego wymagam na początek. Zacznijcie myśleć nad postacią (póki co jedną, potem się zobaczy, czy jest sens się bawić w drużyny), jaką chcecie mieć w Turnieju. Może to być postać z jakiejś gry/filmu/książki/życia codziennego, chociaż zachęcam do stworzenia czegoś własnego (ja sam na potrzeby TotT2 będę musiał z 10 postaci własnych stworzy, a pewnie jeszcze drugie tyle w trakcie gry będzie potrzebne heh). Zastanówcie się dobrze nad swoim wyborem, bo fajnie będzie, jak danej postaci nie będzie trzeba zmieniać - przeczytajcie jeszcze raz co napisałem na poprzedniej stronie, jakie są zalety i wady posiadania takiej, a nie innej postaci, bo jej wybór będzie mieć strategiczne znaczenie dla całego przebiegu turnieju. Nie chcę, żeby dwie osoby miały to samo, więc sugeruję zastanowić się też nad rezerwą, a jeżeli wybrana przez was postać nie będzie oryginalna, postarajcie się odpowiednio wcześniej "zaklepać" ją u mnie (nie musicie się zdradzać ze swoim wyborem tutaj, możecie mi napisać na GG lub Priva). Jak już to zrobicie, zacznijcie myśleć nad tym jak będzie wyglądało wprowadzenie tej postaci - będę wymagał tekstu, min 5k znaków, w którym dana postać zostanie wprowadzona do turnieju. Jakieś wydarzenia, na skutek których zostaje ona wybrana przez jednego z Bogów na swego reprezentanta. No ale o tym jeszcze wam dokładniej napiszę później.
Agred
DarkButz
Fergard
Musiol
Yuzuriha
Ferfe
Smogu
Kitano (Teeno)