To, że wcześniej nie napisałem tutaj wcale nie oznacza, że ten temat zignorowałem. Po prostu musiałem przemyśleć co dalej.
Jak pisałem, nie chcę robić naboru ludzi ze strony głównej - prędzej bym prywatnie uderzył do aktywniejszych userów i gości na głównej i im to zaproponował. Jednakże byłoby to trudne, bo chciałbym, aby trzon stawki stanowili doświadczeni userzy, na których mogę polegać, a ich liczba w tej chwili spadła już do czterech (Yuzu aktualnie nie ma czasu).
Jest jednak szansa na to, że zrobię taką zabawę w formie miniaturowej - takie TotT v1.5. Krótko mówiąc użyłbym tego jako beta test systemu, który mam rozrysowany w głowie. Zobaczyłbym jak to funkcjonuje, przetestowałbym parę pomysłów i może wyciągnąłbym jakieś wnioski przed zrobieniem TotT 2 w późniejszym terminie. Może też ludzie zainteresują się tym i będą chętni do grania.
Nie mniej jednak nie planuję tego rozpoczynać przed końcem czerwca - mam od zajebania różnych rzeczy na głowie, przede wszystkim związanych ze studiami. Pomysł jest więc w tej chwili zawieszony, ale nie martwcie się, wrócę do niego, jak tylko będzie ku temu sposobność.