Wiecie, ja ostatnio tryskam genialnymi pomysłami i wogóle... no i jakiś czas temu zrodził mi się w głowie taki mały twór, do którego wykonania potrzebowałbym jednak conajmniej 3 innych osób, konkretnie takich, którzy potrafią i chcą pisać (moje porpozycje: Ignitius Fireblade, White_wizard i Yuzuriha). Chętnych może być więcej, to , jak duży będzie to projekt, właściwie ograniczone jest tylko ilością ludzi i ich determinacją. Chętni muszą spełniać tylko jeden warunek - muszą odrobine umieć pisać opowiadania, a dokładniej opisy walki.
Już wyjaśniam o co chodzi. Każdy uczestnik zabawy, będzie miał do swojej dyspozycji kilku bohaterów i bohaterek (czy to protagonistów, czy antagonistów). Możliwe, że wszyscy czerpać będą z jednej, wspólnej puli, ale to jeszcze ustalę. Same zasady wyglądają następująco:
W oddzielnym dziale, który stworzy Marv na moją prośbę, zamieszczane będą tematy, w których między sobą walczyć będą poszczególni bohaterowie, promowani przez różnych pisarzy (np. walka Tifa VS Kuja, w której Tife promuje Yuzuriha, a ja wstawiam się za Kują). Temat będzie krótki, bo napisane w nim będą zaledwie 2 post: jeden, w którym jeden pisarz opisuje walke danych bohaterów, którą wygrywa jego zawodnik, a drugi pisarz robi analogiczny opis dla swojego bohatera (czyli dla przykładu, Yuzu robi malowniczy opis walki, w którym Tifa rozwala Kuje, a ja w nastęnym poście piszę, jak to Kuja usmarzył Tife swoimi czarami). Po napisaniu obu postów, temat zostaje zamieniony na sonde, w której przez 1 tydzień, wszyscy użytkownicy mogą głosować na to, czyj opis był fajniejszy, bardziej malowniczy, dokładniejszy i wogóle się bardziej spodobał. W ten sposób wyłoniony zostanie faktyczny zwycięzca walki turniejowej. Reszta toczyłaby się jak w SZ Cup, zawodnicy po ciężkim boju skończyli by faze grupową, po czym, po fazie pucharowej, wyłoniony by został zwycięzca. Proste, a może być fajną zabawą.
Chcę wiedzieć, czy pomysł się przyjmie, więc zakładam wstępnie ten temat, w tym dziale, żeby ewentualni kandydaci do tych rozgrywek go nie przegapili. Chętni do gry niech wysyłają mi swoje zgłoszenia na priv, co by tu śmietnika nie robić, to edytować będę liste w tym poście. O puli bohaterów pogadamy, jak już ustalone będzie kto gra i czy wogóle jest sens to organizować.
Supervisors
Tantalus
Teeno
The_Reaver
Siergiej
Ignitius Fireblade
Musiolik
Yuzuriha
Vivi The Black Mage
White_wizard
Dark Butz
Competitors[ol type=\'1\'][li]Cloud Strife (Final Fantasy VII)[/li][li]Sephiroth (Final Fantasy VII)[/li][li]Tifa Lockhart (Final Fantasy VII)[/li][li]Vincent Valentine (Final Fantasy VII)[/li][li]Squall Leonhart (Final Fantasy VIII)[/li][li]Seifer Almasy (Final Fantasy VIII)[/li][li]Kuja (Final Fantasy IX)[/li][li]Tidus (Final Fantasy X)[/li][li]Auron (Final Fantasy X)[/li][li]Seymour (Final Fantasy X)[/li][li]Serge (Chrono Cross)[/li][li]Lynx (Chrono Cross)[/li][li]Crono (Chrono Trigger)[/li][li]Magus (Chrono Trigger)[/li][li]Sora (Kingdom Hearts)[/li][li]Riku (Kingdom Hearts)[/li][li]Link (seria Legend of Zelda)[/li][li]Nightmare (Soul Calibur II)[/li][li]Jin Kazama (seria Tekken)[/li][li]Yuffie Kusaragi (Final Fantasy VII)[/li][li]Zell Dincht (Final Fantasy VIII)[/li][li]Quistis Trepe (Final Fantasy VIII)[/li][li]Zidane Tribal (Final Fantasy IX)[/li][li]Dante (Devil May Cry 3)[/li][li]Ansem (Kindgom Hearts)[/li][li]Vivi (Final Fantasy IX)[/li][li]Fighter (Final Fantasy)[/li][li]Jowy (Suikoden II)[/li][li]Riou (Suikoden II)[/li][li]Celes (Final Fantasy VI)[/li][li]Mog (Final Fantasy VI)[/li][li]Cyan (Final Fantasy VI)[/li][/ol]