Autor Wątek: SquareZonki 2006  (Przeczytany 26634 razy)

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
SquareZonki 2006
« Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 30, 2006, 03:59:58 am »
W następnej edycji konkrusu wezmę to pod uwagę i wcześniej się dogadam w sprawie wszystkiego. Teraz jest tak jak jest. Swoją drogą, fajnie by byo, gdybyście zagłosowali, bo narazie mam tylko 6 głosów.... ruszajcie się, bo jak nie będe miał przynajmniej 15tu, to będzie trzeba anulować cały konkurs.

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
SquareZonki 2006
« Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 30, 2006, 04:05:22 am »
Myśle, że spokojnie możesz dodać tę jedną kategorię, skoro w konkursie wzięło udział dopiero sześciu użytkowników, czasowo nie jesteśmy jeszcze na półmetku (dopiero tydzień od rozpoczęcia konkursu), więc nie widzę przeszkód, a naprawdę i chyba każdy się z tym zgodzi, konkurs bez wyłonienia ulubionego użytownika, jest od razu takim konkursem o "nagrody specjalne". Coś jak w konkursie Miss Polski - nagrody typu "Miss Interentu" czy "Miss fotoreporterów".  

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
SquareZonki 2006
« Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 30, 2006, 04:09:55 am »
hmm.... no dobra.. w sumie faktycznie jest jeszcze czas. Niech w takim razie osoby, które już przysłały mi głosy, wyślą mi priva w tej jeszcze kategorii:

Najfajniejszy użytkownik - Ocena za całokształt, dla waszego ulubionego użytkownika, z którym zawsze najmilej wam się rozmawia i z którym zdążyliście się najlepiej zaprzyjaźnić w trakcie pobytu na forum.

A teraz przysyłać mi głosy cholera...

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
SquareZonki 2006
« Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 30, 2006, 10:13:39 am »
LOL
Zorganizowane to wszystko niemal tak dobrze jak pierwszy SquareZone cup i mój kwiz :/
Teraz nagle sie cos zaczyna zmieniac. No hola hola jak to mawial posel Cymanski, ale to troche wkurzajace jest kiedy wchodze do tematu a tu nagle BAH! Tydzien po rozpoczeciu Szonkow nowa kategoria ;/ nie lepiej bylo wszystko ustalic na poczatku i pozniej nie robic wiejskiego burdelu?

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
SquareZonki 2006
« Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 30, 2006, 10:23:03 am »
OMG.....toż to parodia organizacyjna ;] może lepiej zrobić ankiete co by kazdy dawał swoje propozycje? ;]

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
SquareZonki 2006
« Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 30, 2006, 11:06:43 am »
nic nie rozumiecie... Tant stara sie wymyslic choc jedną kategorię w której mógłby wygrac. ale i tak ile by nie wymyslił, to nie wygra on niczego :)
Kame Hame Ha

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
SquareZonki 2006
« Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 30, 2006, 02:29:16 pm »
Więcej już nic nie dodam do tej wersji. Wszelkie kolejne zmiany będą wdrażane za rok.

Offline Sephiron

• Soldier
SquareZonki 2006
« Odpowiedź #27 dnia: Sierpnia 30, 2006, 02:49:53 pm »
Tantalus,wysyłać to na twojego maila?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
SquareZonki 2006
« Odpowiedź #28 dnia: Sierpnia 30, 2006, 02:54:31 pm »
nie na mail'a. Wyślij mi prywatną wiadomość na forum... ale lepiej by było, gdybyś poznał wpierw miejscowych użytkowników, żebyś wiedział jak głosować

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
SquareZonki 2006
« Odpowiedź #29 dnia: Sierpnia 30, 2006, 04:02:03 pm »
Bez obrazy, ale głosy powinni oddawać tylko użytkownicy którzy kojarzą mniej więcej i trochę popisali, wtedy konkurs będzie miał sens. A gdyby nagle na forum zarejestrowało się założmy dziesięć osób -czyli siła która może silnie przeważyć i zadecydować o konkursie i zagłosowali losowo, to konkurs niestety bez sensu :) Tak ja uważam, koledze polecam udzielanie się w tematach, odpisywanie i prowokowanie dyskusji ważkimi stwierdzeniami, czasu do końca konkursu jeszcze sporo.

Teraz nagle sie cos zaczyna zmieniac. No hola hola jak to mawial posel Cymanski, ale to troche wkurzajace jest kiedy wchodze do tematu a tu nagle BAH! Tydzien po rozpoczeciu Szonkow nowa kategoria ;/ nie lepiej bylo wszystko ustalic na poczatku i pozniej nie robic wiejskiego burdelu?
Byłeś kiedyś w wiejskim burdelu? ;) W wyborach prezydenckich też jak jeden kandydat zmarł nie wyrzucili wszystkich kart głosowania do śmieci i drukowali nowych, chociaż mogli. Tak samo teraz nic wielkiego się nie stało, jak oddasz jeszcze 3 głosy na mnie, chiefa i robertsa :F

może lepiej zrobić ankiete co by kazdy dawał swoje propozycje? ;]
Najlepiej byłoby zrobić temat z propozycjami, tak tydzień przed wystartowaniem konkursu i wtedy zbierać pomysły i patenty, ew. zadzwonić do mnie i ja wam powiem wszystko jak się robi :F

Tant stara sie wymyslic choc jedną kategorię w której mógłby wygrac. ale i tak ile by nie wymyslił, to nie wygra on niczego
Twój ulubiony Tantalus na forum ;)

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
SquareZonki 2006
« Odpowiedź #30 dnia: Sierpnia 31, 2006, 07:21:23 am »
Dlatego wlasnie jeszcze nie glosuje...

http://squarezone.pl/forum/index.php?showuser=1967

Czekam do konca terminu i tak na kilka dni przed nim oddam glosy, przeciez wiele moze sie jeszcze zdazyc a skoro termin ostaliles tak odlegly to nie ma potrzeby wczesniej glosowac -mam juz 3cia bardzo dobrze zapowiadajaca sie osobe do newbiewow, bo reszta to w sumie dla mnie Pokemony i ta na prawde jako 3cia osobe do tej konkurencji chcialem zglosic Tidus'a3000 za to ze poprawial humor innym (na serio).

Serio mówiąc, to nie powinieneś ujawniać dotychczasowych wyników Tant, bo robiąć to w jakiś tam sposób kierujesz wynikami całego konkursu, może też podświadomie namawiasz innych aby głosowali na ciebie. Identycznie jest przecież z "sondażami przedwyborczymi"- co jest legalnym sposobem na agitację i niszczenie niektórych kandydatów, przez co u władzy mamy wciąż te same mordy. A to powinno być zabronione prawnie, tylko obecnej (i wciąż tej samej) władzy nie jest to na rękę.
Chieff ma racje... to co napisales mozna bylo odebrac jako "Glosujcie na mnie, dostalem tak malo glosow" a przeciez wiadomo ze wszyscy cie lubia i jesli sie z jakims wyborem wachali to teraz im to ulatwiles "bo skoro inni nie dali to moze chociaz ja dam".

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
SquareZonki 2006
« Odpowiedź #31 dnia: Września 12, 2006, 11:15:49 pm »
Dobra, wiemy wszyscy, że organizacja SquareZonek mogła być przeprowadzona lepiej, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Zostało już niecałe 9 dni do końca terminu nadsyłania głosów, a ja dalej otrzymałem ich tylko 7. Jeżeli nie będzie przynajmniej 15, to nie będzie poprostu co ogłaszać, naciskam więc, aby ci, którzy jeszcze mi stosownego priva nie przysłali, uczynili to ASAP.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
SquareZonki 2006
« Odpowiedź #32 dnia: Września 13, 2006, 12:21:52 am »
Dobra, wiemy wszyscy, że organizacja SquareZonek mogła być przeprowadzona lepiej, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Zostało już niecałe 9 dni do końca terminu nadsyłania głosów, a ja dalej otrzymałem ich tylko 7. Jeżeli nie będzie przynajmniej 15, to nie będzie poprostu co ogłaszać, naciskam więc, aby ci, którzy jeszcze mi stosownego priva nie przysłali, uczynili to ASAP.
Z tymi piętnastoma to chyba sobie zazartowales niemilo... przeciez my nie mamy tylu stalych userow... Jak dostaniesz z 12 to juz bedzie dobrze.

Dzis jeszcze przesle ci PMke bo ju z wiem na kogo glosowac mam.

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
SquareZonki 2006
« Odpowiedź #33 dnia: Września 13, 2006, 09:10:53 am »
Coś ty taki niecierpliwy? :) Kategorii jest dużo, a jak sam powiedziałeś każdy oddany głos trzeba uzasadnić, więc nie jest to takie łatwe i  jeśli wszyscy oddadzą swoje głosy dzień przed terminem, to chyba nic takiego się nie stanie.
« Ostatnia zmiana: Września 13, 2006, 09:11:23 am wysłana przez RadicalDreamer »

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
SquareZonki 2006
« Odpowiedź #34 dnia: Września 13, 2006, 10:52:51 am »

Coś ty taki niecierpliwy? :) Kategorii jest dużo, a jak sam powiedziałeś każdy oddany głos trzeba uzasadnić, więc nie jest to takie łatwe i  jeśli wszyscy oddadzą swoje głosy dzień przed terminem, to chyba nic takiego się nie stanie.
Tylko ze to jest tak ze jak beda chcieli oddac dzien przed terminem to moga o tym pozniej zapomniec albo poprostu dzien przed terminem nie miec dostepu do neta... juz wiele opoznien mili w wymianie avatarow wiec i tutaj pewnie opoznienia mogly by byc.

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
SquareZonki 2006
« Odpowiedź #35 dnia: Września 13, 2006, 11:49:06 am »
Właśnie Tant jest jeszcze trochę czasu więc nie niecierpliw się tak...ja sama też nie wiem na kogo zagłosować..jeszcze.A i dziś zobaczyłam,że są nowe kategorie...to nie ułatwia mi to zadania.

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
SquareZonki 2006
« Odpowiedź #36 dnia: Września 13, 2006, 01:28:15 pm »
Jeszcze cały tydzień. Ja już ci podesłałem, ale na pewno reszta czeka na ostatnią chwilę. Kto wie, jeszcze ktoś może z jakimś numerem wyskoczyć, a wtedy respect +/-.
I'm in Space!

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
SquareZonki 2006
« Odpowiedź #37 dnia: Września 14, 2006, 08:14:30 am »
ok, wkoncu wyslalem ;]

@Tant
- do dyskutanta dałem tylko dwie osoby, chyba mozna nie?
-w newbiem i tak bym na nikogo innego na trzecie miejsce powaznie nieglosowal, wiec fajnie jakbys to policzyl ;]
-w ostatniej kategorii uzasadnienia są jakie są, bo niebede siedział i słodził godzine ;]

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
SquareZonki 2006
« Odpowiedź #38 dnia: Września 14, 2006, 10:33:26 am »
Ja mam taką propozycję, by wstawić w siga/ava odpowiednią ikonkę z nazwą nagrody. Bo takie wyróżnienie na jednym poście szybko zostanie zapomniane.
I'm in Space!

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
SquareZonki 2006
« Odpowiedź #39 dnia: Września 14, 2006, 01:22:53 pm »
Ja mam taką propozycję, by wstawić w siga/ava odpowiednią ikonkę z nazwą nagrody. Bo takie wyróżnienie na jednym poście szybko zostanie zapomniane.
Kurczę, myślisz że zmieszczą się te wszystkie złote medale w moim jednym, chiefrobertsowym sigu? ;)

W sumie dobry pomysł, ale raczej informację o nagrodzie powinno się je dać pod nicka, nad grupą użytkownika albo ewentualnie w profilu. Trzeba to jeszcze poddać pod dyskusję, bo sporo osób zdobędzie te nagrody i tak będziemy jak pawie się prezentowali (zwłaszcza ja, bo mam przecieki ze zgarnę cała pulę)
« Ostatnia zmiana: Września 14, 2006, 01:24:19 pm wysłana przez Chief Roberts »