Bez obrazy, ale głosy powinni oddawać tylko użytkownicy którzy kojarzą mniej więcej i trochę popisali, wtedy konkurs będzie miał sens. A gdyby nagle na forum zarejestrowało się założmy dziesięć osób -czyli siła która może silnie przeważyć i zadecydować o konkursie i zagłosowali losowo, to konkurs niestety bez sensu
Tak ja uważam, koledze polecam udzielanie się w tematach, odpisywanie i prowokowanie dyskusji ważkimi stwierdzeniami, czasu do końca konkursu jeszcze sporo.
Teraz nagle sie cos zaczyna zmieniac. No hola hola jak to mawial posel Cymanski, ale to troche wkurzajace jest kiedy wchodze do tematu a tu nagle BAH! Tydzien po rozpoczeciu Szonkow nowa kategoria ;/ nie lepiej bylo wszystko ustalic na poczatku i pozniej nie robic wiejskiego burdelu?
Byłeś kiedyś w wiejskim burdelu?
W wyborach prezydenckich też jak jeden kandydat zmarł nie wyrzucili wszystkich kart głosowania do śmieci i drukowali nowych, chociaż mogli. Tak samo teraz nic wielkiego się nie stało, jak oddasz jeszcze 3 głosy na mnie, chiefa i robertsa :F
może lepiej zrobić ankiete co by kazdy dawał swoje propozycje? ;]
Najlepiej byłoby zrobić temat z propozycjami, tak tydzień przed wystartowaniem konkursu i wtedy zbierać pomysły i patenty, ew. zadzwonić do mnie i ja wam powiem wszystko jak się robi :F
Tant stara sie wymyslic choc jedną kategorię w której mógłby wygrac. ale i tak ile by nie wymyslił, to nie wygra on niczego
Twój ulubiony Tantalus na forum