Wiele osób narzekało raz po raz, że na forum nie ma nowych twarzy. Tak.. żaden serwis, nawet najbardziej prężny, jak i każde forum, nie utrzyma się długo bez nowych osób, które potrafią rozkręcić atmosfere. Nikt nie wie tego lepiej niż użytkownicy SquareZone. W szczególności po tym, jak wielokrotnie odwiedzały nas osoby conajmniej nierozgarnięte, które u starych userów wywołać mogły jedynie uśmiech politowania. Dlatego też, cenimy sobie nowe twarze, albowiem ciągle wierzymy, że gdzieś tam, w odmętach internetu, są osoby pełne pasji, które znaleźć mogą swoje miejsce między nami. Oto ranking tych nowych użytkowników, którzy zyskali sobie sympatie reszty w ciągu ostatnich miesięcy.
Ranking najbardziej obiecujących newbe 2006[/size]1.
Anouk - 32pkt (8x3pkt + 4x2pkt)
2.
RadicalDreamer - 23pkt (5x3pkt + 3x2pkt + 2x1pkt)
3.
Tamiko - 11pkt (3x2pkt + 5x1pkt)
3.
G-1 - 11pkt (2x3pkt + 2pkt + 3x1pkt)
5.
Agrias5864 - 5pkt (2x2pkt + 1pkt)
6.
Tidus3000 - 2pkt (2x1pkt)
6.
FieryBird - 2pkt (2pkt)
8.
qiax - 1pktAnouk, jedna z naszych świeżo upieczonych redaktorek, zyskała sobie jak widać piorunującą sympatie wśród wszystkich użytkowników. Tuż za nią uplasował się RadicalDreamer, nadzieja naszej redakcji i pewnie największy na SZ znawca Chronosagi, pod nieobecność qiax'a (co on robi w tej kategorii?!). G-1 i Tamiko zajęli trzecie miejsce exequo. Oto jak skomentowano osoby z podium:
Anouk[/u]
nikt inny imo nei zasługuje na pkty
za świetne prace, rysunki i ogólne poczucie humoru. No i ta jej dobroć <brr...>
Anouk pojawiła się najwcześniej ze wszystkich nowych użytkowników, więc ma chyba największe szanse wygrać w tej kategorii, no ale to nie tym została podyktowana moja decyzja by przyznać jej najwyższą ilość punktów. Anouk to osoba która świetnie nawiązuje znajomości i jest przez wszystkich lubiana. Widać że chce zostać na SZ i dużo się na niej udzielać, nie na darmo w końcu została redaktorem. Włożyła też największy wkład w stronę ze wszystkich nowych userów, wzbogacając ją o swoje arty.
Ładna, mądra i roztacza wokół siebie (wokół swoich postów), jakąś aurę dobroci i swojskości. Kojarzy mi się z Yuzu, a to dobre skojarzenie hehe...
Ah! ładna i nie głupia w przeciwienstwie do niektorcyh nowych osob... ładna i milo czyta sie jej posty, ładna i ma ciekawy gust muzyczny, no i ładna jest ;]
nie wiem dlaczego ale sie zaaklimatyzowała chyba
napisało juz dziewcze mase postów i jeszcze spam sie jej nie zdarzył. niesamowite
Wykazuje się dużą aktywnością w pozytywnym znaczeniu.
bardzo aktywna chociarz nie pisze zbyt długich postów to myśle , że może coś z tego być w przyszłości
bo nawet nieźle rysuje i myślę że jakiś czas z nami zostanie
za to, że szybko sie zaadaptowała, polubiłem ją
szybko się przystosowała i nie spamuje
RadicalDreamer[/u]
pisze z sensem i wypada najlepiej w porównaniu do innych nowych użytkowników
bo to user o zdrowej ilości zdrowego rozsądku
myślę,że od kiedy przyszedł na forum to zachowuje się tak jakby był już tu od dawna
pomimo, że jest nowy piszę bardzo sensownie i poważnie
pisze ciekawe posty na temat CC.
wporzo kolo i duzo pisze ;] Nawet na kafejke chodzi dla nas ;]
wypowiada sie sporo, naprawde dyskutuje, a nie tylko „uzupełnia” tematy typu „twoje ulubione cośtam”
bardzo fajnie się z nim prowadzi dyskusje
chłopak ma przeogromna wiedze o CC i pisze bardzo ciekawe i intrygujace posty. oby tak dalej
Ma dużo zapału i jest fanboy'em. Przypomina mi troche Musiolika. Czuję, że to będzie świetny użytkownik i redaktor.
Tamiko[/u]
no bo fajna jest i spełnia kryteria na najbardziej obiecującego newbe
Dobrze sie zapowiadajaca osoba.
nasza nowa, miła, sympatyczna, ładna i bardzo wygadana userka (mogłaby jeszcze czesciej na forum byc)
stale odwiedza forum
w sumie, nie wiem za co, ale It's some kind of sympathy
bo komuś musiałem dać jeden punkt
za humor sytuacyjny.
osóbka ta powróciła po dłuższej przerwie i bardzo fajnie. Pisze w miarę ciekawie no i zna się chyba na paru rzeczach.
G-1[/u]
dużo pisze i często wdaje się w dyskusję
wypowiada sie sporo, naprawde dyskutuje, a nie tylko „uzupełnia” tematy typu „twoje ulubione cośtam”
Potrafi się nieżle wypowiadać, i zna się na wielu rzeczach. Podobnie jak Anouk widać że zależy mu na zostaniu na stronie i da się to zauważyć gdy spojrzy się na ilość jego postów na forum. Kto wie, gdyby pojawił się nie co wcześniej może to jego wytypowałbym na pierwsze miejsce
od zawsze chcialbyc na SZ to poprostu trzeba go wyroznic za to, a po za tym duzo tresciwych postow pisze i to kawal swietnego usera
za krótko tu jest by dać mu więcej ;P,ale stara się
bo zdaje się być całkiem obiecującym newbe.
Rywalizacja była krwawa i brutalna, ale dominacja Anouk i Radical'a jest jednoznaczna. Niechaj więc każdy nowy użytkownik spojrzy na tą dwójkę, żeby wiedzieć, jak zachować się na stronie. Niestety qiax... może wygrasz za rok hehe...
A już jutro finał SquareZonek 2006, post, na który wszyscy użytkownicy czekają z zapartym tchem, obgryzając paznokcie i wyrywając sobie włosy z głowy. Okaże się, kto jest najbardziej lubianym użytkownikiem na stronie. Tak, to już jutro - ostatnia kategoria SquareZonek i oficjalne zakończenie konkursu (może jakaś gala albo piosenka końcowa?).