Ludzie czemu w się tego Tidus'a tak czepiacie, bo mnie wkur..... że taki Spuell cz Cloud to się za takich twardzieli uważają a zaczynaią od 0lv jak każdy
A od kiedy to Level jest wyznacznikiem tego kto jest jakim twardzielem. Swoją drogą, Tidus chyba ciągle ma zerowy level, bo w tej grze zrezygnowano z systemu tradycyjnych Level Up'ów heh... i faktycznie, nie pamiętam jak to jest w FFVII, ale Squall na pewno startuje od 7ego levela.
Więc do kogo tu trzeba mieć problem.
Doooobraa... ale zauważyłeś może, że my rozmawiamy o charakterze Tidus'a? Bo jeżeli chodzi o umiejętności na polu walki, to Tidusowi idzie lepiej (co widać w TotT hehe), a w ogóle, jakby którykolwiek ze wcześniejszych bohaterów spotkał się z Tidus3000, to nie ma przebacz, altavista, Shuyin by ich zniszczył...
Na poważnie, spójrz sobie na charakter Tidus'a, a potem na charakter Squall'a albo Cloud'a. Który ciekawszy? Gdyby nie Yuna, Tidus byłby najbardziej wkurzającym bohaterem jRPG, jakiego znam (już Alfina z G3 mnie mniej denerwuje).
Swoją drogą, Vaan z FFXII chyba jednak nie jest taki zły, jak się spodziewałem na początku. Nie wiem, był co prawda praktycznie pozbawiony charakteru, ale jakoś zapałałem do niego sympatią, w przeciwieństwie do Tidus'a....