A myślałem, że to Ty haha
Hum co do treningu to wydaje się być dobry ,tylko zapomniałem czegoś dodać jeszcze
Kiedy robiłem biceps+triceps odnotowywałem przyrosty właśnie, kiedy zaprzestałem to stanęło..
Nie schodzi mi tutaj dużo czasu bo robię superserie. Wdł. mnie to dobra rzecz ,bo zaczynasz od tricepsu np. a potem od razu robisz biceps przez co rozciągasz triceps. Potem jak robisz triceps to rozciągasz biceps który się napompował przy poprzedniej serii. Co do nóg+barki to nie wiem czy dałbym radę :/ RObienie nóg strasznie mnie męczy, dlatego dałem coś lajtowego po nich. Co do przedramienia to myślę ,że jest sens robić go raz w tygodniu ,bo wbrew pozorom dla ćwiczącej osoby przedramię przyzwyczaja się do tych ciężarów i serii ,więc nie rośnie już później. Trzeba je dodatkowo obciążyć poprzez osobne ćwiczenie na nie ,ale to taka moja opinia
Ale tak jak piszesz ,najchętniej pozbyłbym się 2 dużych grup w jednym dniu ,ale jak zaś zmienię to w nowym treningu też jest coś co mnie zabija ^^
Co do ryżu ,to nie wiem jak możesz go jeść samego ^^ A już na pewno nie paraboliczny ,bo tego się nie da jeść bez sosu lol.
Co do nowych znajomości to też się zgadzam ,że to najlepszy sposób i chyba jedyny heh. Ale ciężko o to jak teraz wakacje ,a mi nie chce się nigdzie wychodzić (z przyczyn już znanych). Ale teraz znowu szkoła więc może tam się jakaś trafi
Tyle ,że to będzie prawdopodobnie polka ,a ja mam troszkę inny gust
Co do forumowych dziewczyn to nie widziałem
Ale wątpie ,żeby którakolwiek mi podbiła serce hehe ,ale możesz spróbować wrzucić jakąś najlepszą z najlepszych ^_^
Dzięki i pozdrawiam