Tak siakoś ostatnio strasznie mi się nudzi... zero gier na pieca któe nadają sie do czegokolwiek odbiło się na mojej psychice ( i tak już porządnie zjechanej), więc począłem szukać alternatywnych rozrywek, i co? Ano trafiłęm na siakąś tam Top liste i później po sznureczku do kilku gier nadających się do grania, tzn. takich w których coś się dzieje
większość jest zrobiona na silniku Vallheru i są do siebie bardzo podobne z kosmetycznymi wręcz zmianami, inne całkiem przebudowane ale mają ten sam cel, dostarczyć znudzonym rozrywki...
[Linki podane na dole prowadzą do stron rejestracyjnych, jeżeli zarejestrujecie sie z tych linków ja dostane siakieś tam bonusy
]
MMoRPGi na silniku Vallheru:
nr 1 na mojej liście
Dolina Śmierci zmodyfikowane Vallheru, najwięcej punktów energi przez co można najwięcej zrobić, dużo ras, reset co dwie godziny, bardzo przyjemna.[ jeżeli sie zdecydujecie to możecie w panelu obywatela oddać głos na id 361, dając mi tym samym punkt chwały, nie namawiam ale jeżeli wam sie nie spodoba to reflektuje
]
nr 2 oryginalne
Vallheru, najmniej bugów, najlepiej dopracowane, cóż moge dodać...
nr 3
Bruinena: Gromka woda mocno zmodyfikowany silnik Vallheru w realiach śródziemia.
nr 4
Darkmorr niby ma byc mrocznie ale... to znowu Valheru tylko w innej skórce.
nr 5
Vallheru - Drugi świat nazwa mówi za siebie, jest to całkowicie zerżnięte Vallheru z tym że mocno zbugowane, jednak serwer jest mniej obciążony i szybciej działa...
nr 6
Gladiatus - gram najdłużej... drugi serv... Top 10MMoRPGi na innym silniku
Imperium niby to nie Vallheru a wygląda tak samo, ale przyznać musze że nic się nie powtarza z opisówek itp... twórcy sie postarali
To na tyle, jeżeli znajdziecie jeszcze jakieś ciekawe textówki to wpisujcie tutaj ja chętnie sobie pogram w końcu po to inwestowałem w karte high-end żeby grać w textówki... PC SUX :/