Autor Wątek: Next-Geny  (Przeczytany 25043 razy)

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Next-Geny
« Odpowiedź #60 dnia: Kwietnia 17, 2006, 09:32:17 pm »
chociazby to, ze na razie jest nieporownywalnie lepszy od pozostalych onlajnow...BTW GCN mial wogole jakis online :lol:

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
Next-Geny
« Odpowiedź #61 dnia: Kwietnia 17, 2006, 09:33:22 pm »
Wg. mnie Sony nie da ciała, bo pracuje nad tym od 4 lat i będzie nawet lepsze, pozatym, Serge to dziwne wypowiadać się o XLive, jak sie nie grało przez niego, kumpel narzeka raczej na to :P
Tak GC ma, tlyko obsługuje to ze 5 gier, poszukaj Broadband Adaptor na necie ;p
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 17, 2006, 09:34:32 pm wysłana przez Musiolik »

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
Next-Geny
« Odpowiedź #62 dnia: Kwietnia 17, 2006, 09:41:49 pm »
chociazby to, ze na razie jest nieporownywalnie lepszy od pozostalych onlajnow...BTW GCN mial wogole jakis online :lol:
Łaaaał...jest zajebisty, bo jest lepszy...Podaj mi konkretnie dlaczego jest lepsze ?
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Next-Geny
« Odpowiedź #63 dnia: Kwietnia 17, 2006, 10:50:42 pm »
dobra DB...do GCN to nie ma nawet co porownywac bo tam jak napisal Musiol - onlajn do 5 gier na krzyz i pewnie tyle samo graczy ;]

a co do Adaptora i Live'a to http://reviews.cnet.com/4520-8900_7-5021357-1.html

kumpel narzeka raczej na to
wiesz...Twoj kumpel przy stadach rozplywajacych sie nad fantastycznym graniem onlajn na Xa jest raczej malo miarodajny :P

Offline Solidus

• SuperMod
Next-Geny
« Odpowiedź #64 dnia: Kwietnia 20, 2006, 11:12:19 pm »
Nie wiem, ale może kogoś zainteresuje TEN krótki "preview".
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Next-Geny
« Odpowiedź #65 dnia: Kwietnia 28, 2006, 01:49:27 pm »
my god...jakim kretynem trzeba byc, zeby nazwac konsole Wii? Juz nawet GameBoy brzmi lepiej ;]

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Next-Geny
« Odpowiedź #66 dnia: Kwietnia 28, 2006, 05:16:53 pm »
jakim kretynem trzeba byc zeby nazwac konsole x-box ;/ juz nawet ch*jowe Plej-Stejszyn brzmi lepiej ;/

Łiiiiiiiiiiiiiiiiii itsa ouer time.... the players time! ^__^

http://revolution.nintendo.com/  
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 28, 2006, 05:17:30 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Next-Geny
« Odpowiedź #67 dnia: Kwietnia 28, 2006, 07:34:52 pm »
boże drogi..... revolution brzmiało jakoś porządnie i w miarę pratycznie i fajnie, ale łi? ..... Na miłość boską........ dlaczego akurat łiiiii?! ..... Toi brzmi mniej więcej jak wiejskie odgłosy z chlewu....  
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Next-Geny
« Odpowiedź #68 dnia: Kwietnia 28, 2006, 08:55:12 pm »
jakim kretynem trzeba byc zeby nazwac konsole x-box ;/ juz nawet ch*jowe Plej-Stejszyn brzmi lepiej ;/
Xbox jeszcze jakos brzmi..>PS do debilna nazwa fakt...ale Gipsi...spojrzmy prawdzie w oczy - nawet nazwa mojego odkyrzacza - Micromaxx brzmi lepiej niz "Wii"

Offline Solidus

• SuperMod
Next-Geny
« Odpowiedź #69 dnia: Kwietnia 28, 2006, 09:14:15 pm »
Ja jakoś nic dziwnego nie zauważyłem w nazwach PlayStation czy X-box, tym bardziej w GameCube.
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Next-Geny
« Odpowiedź #70 dnia: Maja 14, 2006, 11:49:25 am »
Na lewo: Stanowisko Sony ktorego glowna atrakcja jest PS3
Na prawo: Stanowisko Nintendo którego główną atrakcją jest Wii
WSZYSCY kieruja sie na prawo...
http://www.kotaku.com/gaming/top/e306-clip...pede-173469.php

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Next-Geny
« Odpowiedź #71 dnia: Maja 14, 2006, 01:31:08 pm »
rotfl...co za bydlo ;]

Ale to mnie nie dziwi jakos specjalnie w sumie. Przeca wiadomo bylo, ze ludzie chca wreszcie zobaczyc cos o Wii, o ktorym nic nie bylo wiadomo...a no i ofkors trailer Sadness pewnie tyyyyle luda przyciagnal ;]

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Next-Geny
« Odpowiedź #72 dnia: Maja 15, 2006, 12:06:44 pm »
heh.... ja tam się moze nei znam, ale to co gipson pokazał, akurat o niczym nie świadczy. Moim zdaniem i tak ps3 osiągnie większą sprzedarz niż wii, ale fakt faktem, że samo nintendo nie uważa sony za konkurencje, bo obydwie konsole zmierzają w skrajnie różnych kierunkach
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Solidus

• SuperMod
Next-Geny
« Odpowiedź #73 dnia: Maja 15, 2006, 12:24:14 pm »
fakt faktem, że samo nintendo nie uważa sony za konkurencje, bo obydwie konsole zmierzają w skrajnie różnych kierunkach
Szkoda tylko, że tak mało ludzi to zauważa. Sony preferuje iść w stronę starszych użytkowników, kiedy Nintendo kieruje się w stronę bardziej dziecięcej publiki. To gracze stworzyli coś takiego jak konkurencja tych dwóch firm. To, czy PS3 okaże się klapą wyjdzie w praniu, bo teraz w sumie nie możemy o niczym mówić. Jest oczywiście wiadome (i oczywiste), że PS3 będzie droższy, ponieważ jest bardziej zaawansowany technicznie od Wii czy X360 (procesor-lustro [coś jak wbudowany EyeToy] czy pogłoski o hologramach 3D). A to, czy uda się go w pełni wykorzystać zależy już od producentów gier.
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Next-Geny
« Odpowiedź #74 dnia: Maja 15, 2006, 12:28:56 pm »
ano fakt. Chociaż ps3 jest kierowany może nie tyle pod starszych użytkowników, co pod graczy "staromodnych", którzy preferują granie w gry w sposób bardziej nowoczesny niż zwykle, ale jeednak "standardowy". Wii opiera się w sumie na innowacjach i to raczej konsolka pod granie z kumplami na imprezach, czy ogólnie zabawę zbiorową.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Next-Geny
« Odpowiedź #75 dnia: Maja 15, 2006, 02:42:44 pm »
Nie jest tak ze celuja w inne rynki... sony juz zaje*alo pomysl i do swojego pada wzucilo czujnik ruchu. Natomiast jest prawda ze celuja w innego klietna. Nintendo ze swoim Wii celuje teraz w absoultnie kazdego, cce aby kazdy mogl pograc, zarowno starzy ludzie po 60 jak i mlodziaki i szkraby. Po to jest nowy pad, nowa forma grania, ktora nie bedzie juz tak skomplikowana dla tych nie w temacie. Sony celuje bardziej w dojzalego gracza, powyzej 20 lat na pewno. Widac to z zapowiedzi nadchodzacych gier -nawet gra od Naghty Dog ktorzy wczesniej robili przeciez tylko Crasha i Jacka, teraz jets dorosla, realistyczna i brutalna. I do tego cena konsoli... to produkt dla ludzi ktorzy pracuja, dla doroslego kolesia ktory moze sobie na ten luksus pozwolic.

U mnie jest tak ze jak wyjda piraty na Wii i w miare gry beda dawaly rade to kupie konsole bo bedzie ona kosztowala tylko 275$
Cena PS3 natomiast wynosic bedzie 599$ co na premiere w europe pewnie i tak przeistoczy sie na 599 Euro czego kompletnie nie pojmuje ;/
No Soniacza raczej na pewno nie bede w stanie sobie pozwolic... za tehnologie sie placi PS3 bedzie mega nowoczesne pod wzgledem graficznym, Wii to troche lepszy X-Box.
No chyba ze brat zarobiony w anglii kupi PS3

Offline Ashley Riot

• Riskbreaker
  • Admin
    • http://vagrant-story.webpark.pl/
Next-Geny
« Odpowiedź #76 dnia: Maja 15, 2006, 06:19:19 pm »
Jak tylko wyjdzie konsola w Europie :), czyli 2007 i będzie kosztować ponad 2000 PLN, w sumie to dla mnie żadna rewelacja, bo nowe konsole są drogie, ale moze wtedy kupie sobie zwykle PS2, i bede grał we wszystkie hiciory z ostatnich 3-4 lat :), które oszczędziłem teraz

-> EDIT <-
a to co zobaczyłam na stronie http://wii.nintendo.com/home.html odnośnie FRESH GAMING EXPERIENCE to mnie zaszokowało, rzeczywiscie podeście rewolucyjne, bo wcześniej nikt tego nie wymyślił, faktycznie były rozne kontrolery do gier, a to był sprzet specjalistyczny i specyficzny dla danej gry, a tam jednym pilotem grasz na bebenkach, w tenisa, w golfa, orkiesrta, shootery i wiele innych  :roll: pomysl naprawde świetny
« Ostatnia zmiana: Maja 16, 2006, 09:21:12 am wysłana przez Ashley Riot »

Offline Grabarz

• Soldier
    • http://eltarion.deviantart.com/
Next-Geny
« Odpowiedź #77 dnia: Czerwca 13, 2006, 02:17:19 pm »
Ashley Riot zgadzam się w 100% też kupie sobie konsole PS2, bo stanieje przezwprowadzenie nowszej PS3.

Ale jakoś to Wiiiiiiiii mnie nie przekonało, nie wiem może wygląd takie jakieś to cukierkowe,takie jest moje zdanie na temat tej konsoli.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Next-Geny
« Odpowiedź #78 dnia: Czerwca 13, 2006, 02:32:39 pm »
-> EDIT <-
a to co zobaczyłam na stronie http://wii.nintendo.com/home.html odnośnie FRESH GAMING EXPERIENCE to mnie zaszokowało, rzeczywiscie podeście rewolucyjne, bo wcześniej nikt tego nie wymyślił, faktycznie były rozne kontrolery do gier, a to był sprzet specjalistyczny i specyficzny dla danej gry, a tam jednym pilotem grasz na bebenkach, w tenisa, w golfa, orkiesrta, shootery i wiele innych  :roll: pomysl naprawde świetny
Macieju ja o tym pisalem w pierwszym poscie a ty musiales jakies linki lipawe szukac ;]

] Ashley Riot zgadzam się w 100% też kupie sobie konsole PS2, bo stanieje przezwprowadzenie nowszej PS3.
Ej PS2 kosztuje nowe 450 zlotych wiec nie wiem jak wyobrazasz sobie aby jeszez staniało... uzywane pewnie kupisz za 3 bańki.
Wakacje ida to jak ktos nie ma jesczez pleya to niech sprzedaje ksiazki z liceum ewentualnie jakas prace sproboje dostac... PS2 teraz kazdy biedny rumun moze miec czego dowodem jestem ja.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 13, 2006, 02:33:29 pm wysłana przez Gipsi »

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
Next-Geny
« Odpowiedź #79 dnia: Czerwca 13, 2006, 02:40:13 pm »
PS2 w USA staniał do ~300 zł.
A Wii mnie przekonało ceną startową i Metroidem 3, Zeldą nową i wywalistym padem ;] To będzie mój pierwzsy kupiony nextgen, telewizor HD i tak mam, to PS3 kupie na 18 sobie ;]