Nie ma tematu o konsolach nowej generacji więc zakładam (jest co prawda o samej PS3 ale nie samym Sony człowiek żyje).
Oglądając pierwsze filmiki z gier na PS3 jarałem sie przez całe kilka godzin, później pomyślałem
"Hey! przecież to tylko lepsza grafika... nic tak na prawde mnie tam nie jara..."
Dla mnie chyba granie już jakoś tak wygasło, nie chce mi się załączać fajnala i grać 40 godzin żeby poznać fajną fabułę, bo jak oglądne jakiś azjatycki film to mam lepszą fabułe w około 2 godziny. Samo granie nie daje mi już takiej frajdy jak kiedyś... i pewnie wielu jest takich graczy jak ja... dla takich ludzi (i oczywiścien ie tylko) Nintendo zapowiadało rewolucje... cóż nie wieżyłem w nią... chyba jednak źle że w nią niewieżyłem.
Nintendo po raz kolejny chyba zapoczątkowało rewolucje. Narazie znamy tylko pada, ale według Nintendo to dopiero początek... a pad już sam w sobie jest rewolucją.
Mi się niechce raczej już grać za często, a takie włączenie konsoli na chwile nie wchodzi raczej w gre bo żeby pograć w coś fajnego to potrzebuje raczej wiele czasu... no oprócz PES4 w którego zawsze moge pyknąć z kumplem albo jakie bijatyki. Natomiast revolution może sprawić że wpadne dosłownie na chwilke w świat gier i bedę miał wiele rdochy nawet przy krótkim graniu... glęboko w to wieże bo Nintendo zwsze robiło najlepsze gry i zawsze ich gry dawały poprostu wiele frajdy... nie jednokrotnie poprzez wykożystywanie prostych pomysłów.
Oglądnijcie filmik, sprawdźcie zdjęcia... może na początku wyglądało głupio i się rozczarowałem ale po chwili zdecydowałem ze jesli na to będą piraty... będę to miał na 100 %.
Prezentacja pada do
Nintendo Revolution>>[YSI] NRevolution = 32 mb.Wiel info znajdziecie na:
http://www.swiatnintendo.plP.S.Ofkoz temat jest do wszystkich next-genów, ja zacząłem o NR bo to on jest na topie od kilku dni, i to na info o nim właśnie czekam a nie na screeny z nowego Devila czy MGS'a
P.S. Ten filmik prezentujący pada jest super... muzyka cudowna i sam klimat mi przypasował.