http://www.youtube.com/watch?v=6b3oIhgHGJ0Jeśli tak ma wyglądać Dmc to jednak nie mam po co go kupować.
Musiol mówisz,że mniej sztywna?Mnie sie ten nowy wydaje sztywny,aż do przesady.
A tak wracając do filmiku i oceny tego kolesia.
Gdzie się podziało namierzanie potworów i taunt'y?Po cholerę dali jakieś dziwne wymijanie potworów,z spowolnieniem?(jakby to komuś było potrzebne,dla efektu?).Przeczytałam gdzieś,że ogólne ustawienie klawiszy jest jakieś przekombinowane.Czego jeszcze nie ma :
liked switching styles/weapons at the tap(not hold down) of a button anytime? Gone. Want to cancel out of an attack animation into a diff style? Gone. Remember how Nero only needed one button for a basic grab enemies?Gone
Remember a flexible target & auto target lock system? GoneOgólnie rozwaliło mnie jak teraz jest łatwo lamować i wbijać SSS nie robiąc zupełnie NIC!!!W poprzednich częściach trzeba było się naprawdę namęczyć,żeby nabić rangę,a teraz można sobie stać od tak i nawet nie spada!WTF?Nie mówiąc już o trzymaniu sie w powietrzu.A practice?Na co to komu...no dobra przyda się dla początkujących,ale po co co chwila wyskakuje na dole informacja jaki sie cios zrobiło?(chyba,że tak będzie tylko w demo).Te punkty po prawej też zbędne,tylko rozpraszają.To co zrobili z charge'm (u broni)i pistoletami to aż dupę ściska T.T(rozumiem,że teraz służą już tylko do ozdoby,bo w praktyce się nie sprawdzają heh).
Jak dla mnie gra jest robiona dla jakiś tępaków...i taperów,beznadzieja.