Przyznam ze to wszystko jest strasznie poplatane
Poplątane, w zasadzie także w kilku rzeczach niezgodne nieco z poporzednimi częściami, bo Hideous raczej nie spodziewał się takiej popularności tworząc pierwszego Metal Geara, taką raczej zwykłą strzelanko-skradankę. A teraz to już naprawdę gigantyczna seria o poplątanej fabule.
dzieki za info . Tak słuchałam do konca i wiem ze grał na kilku frontach . Ale tak wogole wiecie ze zamiast evy mial byc Adam czyli Adamska a Adamska to Ocelot
No właśnie
Tylko nie wiem dlaczego "Adamska" bo mi to nie brzmi ani na rosyjskie imię, ani na jego jakieś takie "zjapońszczenie", więc to jest część której ni cholery nie rozumiem.
Mogl wiedziec lub nie. Ocelot zawsze wie wiecej niz by sie zdawalo, aczkowliek patrioci (wtedy filozofowie) zabrali Boss syna podczas bodajze ladowania w Normandii keidy go urodzila (wiek Ocelota sie zgadza). Dodatkowo potwierdza ten fakt to, ze Ocelot pracuje dla patriotow/filozofow w zasadzie bez przerwy. Oszukiwal Volgina i KGB a wieksza czesc philosophers legacy dostali patrioci.
Dobra, THe Boss lądowała w Normandii i urodziła dziecko. Czyli co? Walczyłą z wielkim brzucholem? Kurde, to dopiero musiała być twarda baba
W ogóle idźcie w cholere. Dawno grałem w tą grę i już nic nie pamiętam. Pogmatwali to wszystko, jacyś Filozofowie, Patrioci, Komitet Cwaniaków :F (wisemen committee z dwójki). W czwórce chcę troche strzelaniny takiej bezmózgiej