Autor Wątek: Największy shit jaki ujrzały wasze oczy  (Przeczytany 35373 razy)

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Największy shit jaki ujrzały wasze oczy
« Odpowiedź #60 dnia: Listopada 14, 2005, 06:46:28 pm »
Wczoraj - Eurotrip - na początku nawet mi się podobał, muzyka nawet mi się podobała, ale gdy bohaterowie dotarli do Słowacji - poczułem się naprawdę urażony - wynikało, że cała Europa wschodnia to dzura, a jak przyjedzie turysta z Ameryki to wyżyje u nas jak król za niecałe dwa dolary. 5 centów na napiwek - i reakcja kelnera - czuję się mocno urażony. i potem ich wizyta w Rzymie - tandeta i zupełny niesmak, zwłaszcza, że znieważyli papieża... bez komentarza.... seks studentów w konfesjonale - może nie jestem super wierzący, czy coś, katolik ze mnie nie najlepszy, ale film mocno ugodził moje uczucia...
Kame Hame Ha

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #61 dnia: Kwietnia 15, 2006, 10:24:35 pm »
Pasja - daaaaamn...jaki ten film jest chory...amerykańce jak zwykle przesadzili.  Jezusa pochlastali tak, że można było z niego ładne puzzle zrobić. Z połamanych kości mógł sobie wieżyczkę Jenga ułożyć, a krwią basen napełnić. Gdzie było w Biblii napisane, że krzyżując Jezusa wyrwali mu rękę ze stawu ? Że gdy umarł rozpoczął się niezły rozp****ol ? Że jakiemuś innemu kolesiowi ptak oko wydłubał ? Że po przebiciu boku Jezusa zaczęła mu krew bryzgać ? Naprawde dziwne, że przy śmierci Jezusa nie nastąpiła eksplozja atomowa, albo, że nie przybyły jakieś jednostki specjalne i nie uratowały go zapewniając mu w USA azyl i pełną ochronę... Przez całą końcówkę filmu rżałem ze śmiechu. A kiedy J zmartwychwstał film się skończył tak, jakby zapowiadali "The Passion of Christ 2 - REVENGE".
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
« Odpowiedź #62 dnia: Kwietnia 16, 2006, 12:36:50 am »
Pasja - daaaaamn...jaki ten film jest chory...amerykańce jak zwykle przesadzili.  Jezusa pochlastali tak, że można było z niego ładne puzzle zrobić. Z połamanych kości mógł sobie wieżyczkę Jenga ułożyć, a krwią basen napełnić. Gdzie było w Biblii napisane, że krzyżując Jezusa wyrwali mu rękę ze stawu ? Że gdy umarł rozpoczął się niezły rozp****ol ? Że jakiemuś innemu kolesiowi ptak oko wydłubał ? Że po przebiciu boku Jezusa zaczęła mu krew bryzgać ? Naprawde dziwne, że przy śmierci Jezusa nie nastąpiła eksplozja atomowa, albo, że nie przybyły jakieś jednostki specjalne i nie uratowały go zapewniając mu w USA azyl i pełną ochronę... Przez całą końcówkę filmu rżałem ze śmiechu. A kiedy J zmartwychwstał film się skończył tak, jakby zapowiadali "The Passion of Christ 2 - REVENGE".
Słyszałeś o terminie apokryfy? Istnieje mnóstwo Ewangelii i innych pism ewangelicznych, gdzie różne wizje są przedstawione. Poza tym to film, nie ewangelia.  W Biblii nie jest nawet wytłumaczone kim był Szatan[ba, nawet o Lucyferze wzmianki nie pamiętam, a wielkie głowy kościoła często nazywają Lucyfera, Szatana i Samaela jednym i tym samym bytem], nie ma praktycznie zadnych wzmianek o aniołach. Jedyne co mnie bolało, jeśli chodzi o treść, to słowa, których nie przetłumaczono- które wypowiedział Kajfasz [? nie wiem, ale na pewno jeden z sanhedrynów]. Nie znam staroaramejskiego :) ale z tego co pamiętam było to coś o tym, że Żydzi będą pomazani jego krwią. Tekst puszczono, ale napisów nie dano, zapewne z obawy przed paranoją antysemicką, czyli tym co ogarnia nasz wszystkich.
Jak chcesz negować obrazy przedstawione w filmie to najpierw wypadałoby się zapoznać z apokryfami :) Co do zarzutu odnośnie "amerykańśkości". Oglądałeś może Kubricka, Jarmusha, Scorsese, Coppole itp? Nie wiem co musieliby nakręcić, żebym wrzucił ich do worka z napisełm Hollywood.

Tak dla przykładu
Było południe, a ciemność zapadła nad całą Judeą. I zlękli się, i zaniepokoili, aby słońce nie zaszło, ponieważ jeszcze żył; a stoi napisane dla nich: "Słońce niech nie zachodzi nad tym, na kim wykonano wyrok śmierci".
I w tej samej chwili rozdarła się na dwoje zasłona świątyni jerozolimskiej.Wtedy wyrwali gwoździe z rąk Pana i złożyli Go na ziemi. A cała ziemia zadrżała i powstał wielki strach. Wtedy zabłysło słońce - była to godzina dziewiąta. Ewangelia Piotra, rozdzialy V-VI

Że po przebiciu boku Jezusa zaczęła mu krew bryzgać ?
A co do tego to juz mam w samym piśmie św. opisane, co zresztą przytoczyłem w Total Offtopicu.
Przez całą końcówkę filmu rżałem ze śmiechu
No to przykro mi w takim razie.
A kiedy J zmartwychwstał film się skończył tak, jakby zapowiadali "The Passion of Christ 2 - REVENGE".
To jedyne co ci wtedy przyszło do głowy? Heh, no cóż.. kazda interpretacja jest mozliwa. Nawet ta twoja jest ciekawa, jeśli nawiązujesz do Armageddonu.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 16, 2006, 12:47:18 am wysłana przez Chief Roberts »

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #63 dnia: Kwietnia 16, 2006, 12:52:56 am »
<sigh> Mi w żadnych z tych uwag nie chodziło o fabułę tylko o samo wykonanie filmu.
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
« Odpowiedź #64 dnia: Kwietnia 16, 2006, 01:03:02 am »
<sigh> Mi w żadnych z tych uwag nie chodziło o fabułę tylko o samo wykonanie filmu.
No, napisałeś raczej że film jest wiarołomny jeśli chodzi o pismo święte i cię rozśmieszyły zmiany dokonane w nim. Opisy nawet w piśmie świętym są zmienione i wyprane z nawet resztek realizmu, czy jak kto chce, nutki naturalizmu. Nie ma tam wzmianki o upuszczaniu nasienia na pustyni przez Onana (co ośmiesza jednocześnie zakaz Kościoła, jeśli chodzi o praktyki autoseksualne :D ). Jednak zachowanie rzymian mozna odebrać w jeden chyba tylko sposób i ja odebrałem to jako możliwą, realistyczną wizję. Jeśli się trzymać twierdzeń chrzescijańskich, to Jezus umarł za grzechy ludzi i tam jest ten grzech ukazany. Jacy są ludzie. I dowody na to masz codziennie w dziennikach, zresztą interesujesz się militariami, więc zapewne wiesz, czym jest wojna :) Obozy koncentracyjne, zarówno niemieckie jak i japońskie (czy tez sowieckie łagry). Zachowanie amerykańskich żołnierzy w Wietnamie.. zdjęcia z konfliktów w Iraku. Nic pięknego.. Nawet Andersen w swoich baśniach przemycał odrobinę zła i brutalności, jednak tłumacze zniszczyli jego starania. No tyle ode mnie, nie zmuszam cię do zmiany zdania w zadnym przypadku, a raczej do spojrzenia na ten film z innej strony.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 16, 2006, 01:03:52 am wysłana przez Chief Roberts »

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #65 dnia: Kwietnia 16, 2006, 01:14:36 am »
Bo ja wiem czy wiarołomny...rozumiem, że z suchymi "faktami" (cholera wie co jest nim a co nie w sumie...) film był by nudny, ale nie można też przesadzać. To trzęsienie ziemi było właśnie dla mnie przesadą. Spotkałem się z wersją (przekazu ustnego) gdzie w Jezusa trafia na sam koniec piorun. Co do bryzgającej krwi to w cytacie przytoczonym przez Ciebie jest napisane "wypłynęła". Różnica jest. A w tym filmie było widoczne jak krew obryzguje twarz Kasjusza\Longinusa. Nie wiem też za bardzo skąd ta krew miała siłę bryzgać skoro raczej ciśnienie u niego zanikło. Zresztą utracił jej (w tym filmie) tyle, że powinien zemdleć kilka razy już (a przynajmniej z bólu). No, ale cóż...jak już pisałem film bez takich "dodatkowych" efektów był by suchy.
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
« Odpowiedź #66 dnia: Kwietnia 16, 2006, 01:36:34 am »
Spotkałem się z wersją (przekazu ustnego) gdzie w Jezusa trafia na sam koniec piorun.
A to juz nie jest apokryt :)

Bo ja wiem czy wiarołomny
Mówiłem o tym Gdzie było w Biblii napisane, że krzyżując Jezusa wyrwali mu rękę ze stawu ? Że gdy umarł rozpoczął się niezły rozp****ol ? Że jakiemuś innemu kolesiowi ptak oko wydłubał ? Że po przebiciu boku Jezusa zaczęła mu krew bryzgać ?

To trzęsienie ziemi było właśnie dla mnie przesadą
No to jak już piosałem. Ewangelia Piotra i jeszcze sporo innych tekstów, nie zawartych w piśmie. Rozumiem, ze nie kazdego to ciekawi, ale nie mozesz krytykować czegoś na czym się nie znasz. A jak cię wkurzają biblijne wizje, to co sądzisz o np. Wielkiej Improwizacji z Dziadów :D

Co do bryzgającej krwi to w cytacie przytoczonym przez Ciebie jest napisane "wypłynęła".
Juz napisałem o tym, ze Biblia jest wyprana z resztek realizu. Wyobrazasz sobie zeby w piśmie świętym, które ma nauczać o czynieniu dobra i miłosierdziu padają słowa, hektolitry krwi trysnęły z jego boku na wszystkich dookoła. Poza tym, to takze autorska interpretacja słow pisma. Podobnie jak z rozstąpieniem się świątyni. Każdy sobie to inaczej wyobraza, a tak to sobie wyobrazał Mel.

A w tym filmie było widoczne jak krew obryzguje twarz Kasjusza\Longinusa. Nie wiem też za bardzo skąd ta krew miała siłę bryzgać skoro raczej ciśnienie u niego zanikło. Zresztą utracił jej (w tym filmie) tyle, że powinien zemdleć kilka razy już (a przynajmniej z bólu).
Pamiętasz fragment jak oprawców zaskoczyło, że Jezus po solidnych batach rózgam nie zemdlał? Stali zdyszeni i jakby nie dowierzali. Dlatego sięgnęli po ostre cepy i tłukli go ile mogli. Prosił Boga, aby ten dał mu sił. To był w końcu Jezus, syn bozy. Podobnie z zemdleniem. Nie mamy do czynienia z człowiekiem, tylko synem człowieczym. Ma moc uzdrawiania chorych, stąpania po wodzie,  przywracania do zycia umarłych itp.
Różnica jest.
Ech, równie dobrze, można odczytać z pisma św. że to ukrzyzowanie to nie było nic strasznego, od upadł kilka razy i został biczowany. Gdzie to cierpienie i męka?

No to tyle. Nie musisz lubić tego filmu, ale nie możesz negować jego biblijnej, powiedzmy, prawidłowości, bo to tego, że tak powiem, się przyyebałem. Pozdrawiam hej.

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #67 dnia: Kwietnia 16, 2006, 01:46:58 am »
Mówiłem o tym Gdzie było w Biblii napisane, że krzyżując Jezusa wyrwali mu rękę ze stawu ? Że gdy umarł rozpoczął się niezły rozp****ol ? Że jakiemuś innemu kolesiowi ptak oko wydłubał ? Że po przebiciu boku Jezusa zaczęła mu krew bryzgać ?
OK, mój błąd.
No to jak już piosałem. Ewangelia Piotra i jeszcze sporo innych tekstów, nie zawartych w piśmie. Rozumiem, ze nie kazdego to ciekawi, ale nie mozesz krytykować czegoś na czym się nie znasz. A jak cię wkurzają biblijne wizje, to co sądzisz o np. Wielkiej Improwizacji z Dziadów
Nie wiem...nie czytałem jeszcze Dziadów.
Pamiętasz fragment jak oprawców zaskoczyło, że Jezus po solidnych batach rózgam nie zemdlał? Stali zdyszeni i jakby nie dowierzali. Dlatego sięgnęli po ostre cepy i tłukli go ile mogli. Prosił Boga, aby ten dał mu sił. To był w końcu Jezus, syn bozy. Podobnie z zemdleniem. Nie mamy do czynienia z człowiekiem, tylko synem człowieczym. Ma moc uzdrawiania chorych, stąpania po wodzie, przywracania do zycia umarłych itp.
Nay...to musiałem przegapić.

A tak wogóle to mi się już lekko nie chce dalej prowadzić gadki o tym filmie, bo coraz mniej "agnosty...whatever" się staję :F. I spać mi się chce ;/ Zresztą kończą mi się argumenty i niedługo bym zaczął pisać typu "Nie bo ty !"...

Podsumowanie -
Ja - dalej nie lubię tego filmu
Chief - dalej lubi ten film
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
« Odpowiedź #68 dnia: Kwietnia 16, 2006, 01:49:37 am »
A tak wogóle to mi się już lekko nie chce dalej prowadzić gadki o tym filmie, bo coraz mniej "agnosty...whatever" się staję :F. I spać mi się chce ;/ Zresztą kończą mi się argumenty i niedługo bym zaczął pisać typu "Nie bo ty !"...
Ja jestem agnostykiem, ale nie przeszkadza mi w ogóle sympatyzować z naukami i wiedzą o Chrystusie, tak samo jak o Konfucjuszu, Laocjuszu czy też Buddzie ba, nawet Perunie ! :) Gnoza to wiedza :)

Nie wiem...nie czytałem jeszcze Dziadów.
No to będziesz miło wspominał pasję. "WSKRZESICIEL NARODÓW- Z MATKI OBCEJ, KREW JEGO DAWNE BOHATERY, A IMIE JEGO BĘDZIE CZTERDZIEŚCI CZTERY!" [na pamięć nawet umiem tą bzdurną improwizację :D ]

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
    • http://smellofwhitecat.blogspot.com/
« Odpowiedź #69 dnia: Kwietnia 18, 2006, 06:23:39 pm »
Pasja nie była kiepsko zrobiona. Takkich "zwykłych" pasji jest cała masa i gdyby Gibson zrobił kolejny zwykły film nikomu nie chciałoby się tyłka ruszać do kina.
Mi akurat się te przesady podobały. Co z tego,że każdy normalny człowiek przy TAKIM biczowaniu by umarł [nie biorę tu pod uwagę nawet tego,zę potem Jezus niósł jeszcze krzyż]? Wyglądało dobrze i przede wszytskim budziło "odpowiednie " odczucia. Do tego jeszcze sadystyczne, tępe ryje rzymian i już w człowieku się tak z lekka zagotowało.
Dwóch łotrów też było nieźle zrobionych . Od razu było wiadomo,który jest który [nawet nie musieli ust otwierać. Po prostu ten dobty miał strasznie poczciwą gębę]. Kruk był ładny,ale niepotrzebny. Choć właściwie dobrze,ze "zły" złoczyńca się nim zajął, bo jeszcze wywiązałby się jakiś niepotrzebny dialog.
Jedyne co mi się nie podobAało "tak bardziej", to dzieci goniące za Judaszem. Sam pomysł nie był zły-w końcu dzieci potrafią być okrutniejsze niż dorośli. Nie podobało mi się samo wykonanie i "upotwornienie ich" . Mogli dać coś mocniejszego...za to osioł był już "cacy".

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #70 dnia: Czerwca 16, 2006, 11:31:40 pm »
Od jakiegoś czasu mam udostępnione na kablówce 4fun TV. Dopiero dzisiaj miałem okazję go zobaczyć z kumplami. Nasz licznik tandetności eksplodował po pierwszej "kreskówce", o jakimś hydrauliku. Potem po pierwszym odcinku "Pieska Leszka" zaczął mi się topić mózg. Naprawdę nie wiem, co niektórzy z was widzą w tych "bajeczkach". Poziom humoru jest niższy niż u 7-mio latka.
Drugą sprawą jest ta rockowa lista or something...Wszystko pięknie i ładnie, ale CO DO CHOLERY ROBI TAM EMINEM I CHILDREN OF BODOM (zespół ten kocham, ale toż to Death Metal, nie Rock). Oczywiście większość z zespołów to tak zwany przeze mnie "Pussy Rock" czyli Green Day czy Blink128.
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
« Odpowiedź #71 dnia: Czerwca 18, 2006, 07:34:14 pm »
z kreskówek na 4fun tv znoszę tylko "Królik postrach lasu". Też kretyńskie ,ale króciutkie i znośne. Najbardziej debilny był chyba "człowiek biegunka" i właśnie to z hydraulikiem. Piesek Leszek może jeden się trafił taki,że się uśmiechnęłam...a! No i Tantowy Miś Push-upek. Z tego poza tytułem nie potrafię się śmiać.

Offline FieryBird

• Bad girl
  • Soldier
    • MĂłj blog na temat Final Fantasy
« Odpowiedź #72 dnia: Września 19, 2006, 09:38:32 am »
Najgorsze co w życiu widziałam to Domisie. Doprawdy to nie film ale jest debilne. (w czasie pisania tego posta mój brat to oglądał) A z filmów straszne dziadostwo to: Uwolnić orkę (trylogia)
J-rock is the best!

Offline Zenny

• Adventurer
  • *
  • "I Prefer Gingers"
« Odpowiedź #73 dnia: Września 19, 2006, 12:35:33 pm »
Najwiekszy shit jaki widzalem to barbie roszpunka wole wszystko od tego

Offline Selphie

• Daredevil
  • **
  • Yes, I'm your god.
    • There's no need to fear, Underdog is here!
« Odpowiedź #74 dnia: Września 19, 2006, 04:40:52 pm »
o! barbi roszpubka. ogladalam to pare lat temu, na gwiazdke puscili ;p piesek leszek tez jest shitowy, a ogladaliscie genarala italia? to bylo dobre :)

Offline Solidus

• SuperMod
Odp: Największy shit jaki ujrzały wasze oczy
« Odpowiedź #75 dnia: Stycznia 01, 2007, 02:52:03 am »
"The Stealth"
Płakałem oglądając ten film. Płakałem.
Jest sobie trzech pilotów, którzy latają sobie w ultrafuturystycznych samolotach. Kompletnie nieaerodynamicznych samolotach, które osiągają prędkość 4 machów i mają wbudowane skanery oczu ludzi znajdujących się 5 mil od nich. Pomijam już fakt, że są one zrzynką fikcyjnego X-02 Wyvern z serii Ace Combat połączonego z F-22 i Su-47. Dostają nowego skrzydłowego - jeszcze bardziej nieaerodynamiczny samolot (który umie lądować pionowo mając włączony ciąg poziomy) sterowany przez wbudowaną ultrafuturystyczną Sztuczną Inteligencję. Biedny samolocik niestety trafia piorun, AI się sypie i zaczyna rozpierdzielać wszystko wokół. Whatever. Zasmucający był moment kiedy walczyli nad Rosją, która wysłała przeciwko niemu dwa Su-37, które Rosja się pozbyła, bo były zbyt kosztowne w utrzymaniu. Ofkoz nie poradziły sobie one z ultrafuturystyczną Sztuczną Inteligencją. Ale piorun jakimś "cudem" trafił samolot. Animacje 3D nie są złe. Są dobre, ale wykonanie filmu lipne. Nawet bardzo lipne. Aha...i po co komu w kokpicie przyciski ZA siedzeniem ? Najbardziej realistyczne to chyba były te F-18 na lotniskowcu ;/ Bomby implozyjne ? WTF ?!
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Grisznak

• Adventurer
  • *
    • http://
« Odpowiedź #76 dnia: Stycznia 11, 2007, 01:06:28 pm »
Obejrzałem "Apocalypto". Od razu mówię - Gibson, reżyser, którego lubię, zawiódł mnie potwornie. Stworzył efektowny i ładnie wykonany film o gananiu się po lesie, całość przypomina fiki z gatunku pwp. Jedyne lepsze momenty to te kilka minut pokazania miast Majów - tu jest naprawdę świetnie. Nieco symboliki, ale za mało, jak na Gibsona. Wiem, że nie chciał nam, Europejczykom, zbyt dokuczać, a wizja degrengolady musi się jednak z czymś kojarzyć, niemniej ja, będąc historykiem, chętnie bym na filmową wersję cywilizacji Majów dłużej popatrzył.

Skopany fabularnie, film broni się technicznie - znakomity montaż i praca kamery, do tego świetna muzyka. Całość kładzie bohater - hero, przy którym wszyscy herosi kina to cieńkie bolki. Facet ma odporność na poziomie ponadludzkim a biegnie jak TGV.

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
« Odpowiedź #77 dnia: Stycznia 11, 2007, 06:54:18 pm »
No bez przesady-nie było az tak tragicznie. Tzn. film nie zaparł dechu w piersiach na 10 minut od końca napisów,ale był całkiem przyzwoity. Fabuła średnia,ale z przesłaniem, sceny drastyczne całkiem drastyczne, aktorzy grali przyzwoicie [tylko na pocztku szef tej drugiej wioski był jakiś dziwny] i technicznie wszystko było ok.

No to zacznijmy od tej fabuły-bieganie po lesie było dopuero pod koniec. Stanowiło najwyżej 1/3 filmu [choć powiedziałabym ,że  dużo mniej] . Najdłużej trwała wyprawa do miasta oprawców. Najlepsza część to oczywiście samo miasto i to co się tam dzieje. Czyli dość krwawo. Muszę przyznać,że składaie w ofierze było dość realistcznie i fajnie przedstawione-z uczuciami ofiar, kontrastem między nimi, kapłanem ,władcą i tłuszczą itp. Najnudniejszy fragment, to był ten szczęśliwy [no może poza maścią na penisa :P]
Sceny drastyczne-czasami nawet przejaskrawione. Składanie ofiar było brutalne i totalnie bez serca-jeszcze te dzieci śmiejące sie z ofiar. Od razu było widać kto jest dobry,a kto zły. Poza tym fajnie wyglądało rozwalenie czaszki-tak ,że cieniutka stróżka krwi tryskała z odłupanego fragmentu...troche nienaturalnie to wyglądało,ale całkiem zabawnie. Poza tym facet sobie żyły podcinał "prawidłowo" , więc to też jest na plus.

Aktorzy-większych zastrzeżeń nie miałam. Podobał mi się  główny bohater. Grał raczej dobrze-przejmował się itp Poza tym przypominał piłkarza ;) Poza nim najfajniejszy był taki oblech-impotent. Jakoś cały czas wydawał się bardzo pozytywny i grał lepiej niż inni. Tzn jako jedyny miał rolę  lekko komiczną.

Kolejnym plusem były zdjęcia. Na serio ładne lasy, miasta i te wszystkie malowidła majów wyglądały bardzo realistycznie. Do tego kostiumy majów-fajne.

Podsumowując-jak dla mnie warto iść , choć nie należy się spodziewać za dużo, bo za bardzo w pamięć się nie wryje. Akcja nie porywa, ale cały film na pewno zrobi znacznie większe wrażenie w kinie chociażby dlatego,że zdjęcia są super.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 11, 2007, 09:48:57 pm wysłana przez Hisoka »

Offline Zenny

• Adventurer
  • *
  • "I Prefer Gingers"
« Odpowiedź #78 dnia: Stycznia 12, 2007, 09:10:54 pm »
Najgorsze Co ostatnimi czasami zem widzal to bloodrayn ,film fatalny aktozy srednio podobierani a jesli film mial byc zwiazany w jakims stopniu z gra to rezyser sie grubo myli ze ma jakiekolwiek powiazanie z gra ,efekty specjalne tak jak w pierwszych filmach akcji czyli fatalne, najbardzej efektywna i dopracowana scena to chyba byla scena milosna (ta kaj sie dupczyli) ubiór  i bron tez fatalnie  w jednym solwie ujac "Shit"

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #79 dnia: Stycznia 12, 2007, 09:18:02 pm »
Każdy film Uwe Boll'a a najbardziej Alone in the Dark....bleeeeeee