Sniff sniff.... I SMELL SPAM!!!!
chyba SPERM ;f
Ja od kiedy pamiętam, zawsze byłem cholernie kochliwy. Moja pierwsza miłosć była w zerówce- nazywała się Patrycja i nic więcej nie pamiętam. Była wtedy jeszcze Zuza, którą niedawno widziałem, ale jakoś tak nie zagadałem. Tzn. nie byłem tez pewien czy to ona, czy będzie mnie pamiętać. No i wyglądała nieco zbyt rózowo biggrin.gif Potem przyszła podstawówka, kolejne zadurzenie, pierwsza burzliwa miłosć itd itp.
to ty jestes tak samo podatny na zauroczenia jak ja ;f wystarczy mi odwzajemnienie wzroku przez ładną dziwczyne a juz mi sie cieplo na sercu robi
przedszkole - biegalem za chlopakami ;f
1 klasa szkoly podstawowej - Dominika
2 sp - Marcela, Monika i ktos tam jecze ;f
...
6 sp - Ewelina
7 sp - errr damn nie pamietam imienia XD
...
1-teraz - Kasia alias Cassandra (damn to byla moja pierwsza prawdziwa miłość <.<)
2,3 szkoły średniej - polowa mojej klasy (we) ;f
4 sś - Partycja (błąd zamierzony zawsze ją tak nazywalem ;p)
5 sś - Małgorzata (alias Super Extra Gosia - sama tak sie nazywa XD ) początek
1 studia - Małgorzata bo chodzi do mojej uczelni i sie lubimy ;f jest jedna z niewielu osob z ktorą mi sie swobodnie gada
zadno z powyzszych nie bylo odwzajemnione wszystko bylo dzialo sie tylko w moim wnetrzu albo ignorowalem uczucie albo nie interweniowalem i stalem na uboczu dając sie poniesc zdarzeniom... dla mnie wszystko oprocz Cassandry to tylko zwykłe zauroczenia nie godne uwagi a sama jej sprawe spartoliłem <.< jej historia jest wrecz do zludzenia podobna do opowiadania Przyjaciółka z Fanfika.
jakie lubicie pozycje
na jezdzca... iiiiiihaaaa, yeah bejbe XD