Autor Wątek: Ile siedzicie przed kompem?  (Przeczytany 12296 razy)

Offline Neccer

• Adventurer
  • *
    • http://
Ile siedzicie przed kompem?
« dnia: Kwietnia 26, 2005, 01:29:18 pm »
Ciekawy bylem ile siedzicie mniej wiecej przed kompem.
Ja od 1-4 godzin:P

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 26, 2005, 01:38:33 pm »
caly wolny czas (no chyba ze cos zajebistego leci w telewizji albo wychodze gdzies z kumplami)... tyle ze moje siedzenie przed kompem to nie ciupanie w gierki albo siedzenie na czatach, podawanie sie za 20 latka bedac w rzeczywistosci 80-latkiem i wyrywanie cieplych trzynastek (czyli gipsa sposob na zycie) czy inne szeroko pojete rzeczy zwiazane z "siedzeniem na kompie" tylko siedzenie z gitara w lapie i metronomem i tabami wlaczonymi w kompie (i oprocz tego jeszcze forum wlaczone ale to inna bajka)... waham sie pomiedzy 4-8 i 8-12 ale chyba jednak oddam glos na to pierwsze (z naciskiem bardziej na 8 niz na 4...)
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 26, 2005, 01:41:50 pm »
Ja siedze przed kompem non stop :F robie tylko przerwy na sen :F tak to ucze sie, jem, ogladam TV (chodz żadko) przed kompem.. ta wiem czeba mi odwyk ale nie mam na to czasu :P

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 26, 2005, 01:42:35 pm »
ja w zwykle dni 4-8 a w weekendy 8+ dla tego glosuje na 4-8

Offline DARK rONIn

• Adventurer
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 26, 2005, 01:52:39 pm »
Ja okoł 4-8. Zaznaczę tu jednak, że nie mam w domu neta (więc na necie 2 godziny w tygodniu). Piszcie ile z tego na necie, bo szczerze jestem ciekawy (kto jest ciekawy niech wsadzi nos do kawy:) )
I want to see you use your capabilities
Build me an ocean then destroy it with your eyes

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 26, 2005, 01:53:23 pm »
ja caly czas na necie :P

Offline Neccer

• Adventurer
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 26, 2005, 01:59:38 pm »
Ja też tylko na necie.Nie gram dużo :P  

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
« Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 26, 2005, 02:01:22 pm »
hmm jeśli tylko jestem w domu, to komp jest włączony służąc za sprzęt do muzyki ewentualnie film jakiś obejże noi na forum zaglądam...więc "siedzenie przed kompem" umnie nie występuje, stawiam to dziwne urządzenie na równi z lodówką czy toaletą...poprostu przydaje się i tyle :P

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
« Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 26, 2005, 02:01:56 pm »
ja tak jak napisalem - forum caly czas wlaczone i co jakies 10 min odswiezam (no chyba ze sa jakies posty nowe to wiadomo :F) a tak ze cos bym siedzial i caly czas po necie latal to jak juz to allegro albo inne fora a i tak nie wiecej niz godzine dziennie
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Neccer

• Adventurer
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 26, 2005, 02:03:15 pm »
Ja mam kompa prawie ciagle wlonczonego .Mój rekord to 6 dni i nocy.Kto mial więcej.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 26, 2005, 02:03:49 pm wysłana przez Neccer »

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
« Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 26, 2005, 02:04:34 pm »
ja! ostatni raz wyłączony był chyba koło wielkanocy bo dysk wykręcałem...a przedtem tez sporo wcześniej :F

Offline Neccer

• Adventurer
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 26, 2005, 02:07:55 pm »
Ja to tylko czekam do 11 każdego miesiąca aż bede mial nowy limit na ściaganie  i wtedy to żadko wylanczam kompa.A puźniej mi neta blokują :lol:
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 26, 2005, 02:08:12 pm wysłana przez Neccer »

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 26, 2005, 05:10:06 pm »
czy Wy nie placicie rachunkow za prad? O_o

Offline Xellard

• Knight
« Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 26, 2005, 05:13:30 pm »
moi rodzice sie własnie o rachunek pszyczepiaja :F ja w dni robocze siedze 4-8 a w łikendy 8-12 a czasem wiecej niz 12 :F

Offline Rad!cal.87

• Daredevil
  • **
« Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 26, 2005, 05:26:57 pm »
Może tak - komp jest włączony przez większość czasu, keidy jestem w domu i nie śpię. Ale w tym jest mały procent siedzenia przy nim [; Czasami tylko muzyka leci, czasami coś się ściąga, efekty gitarowe też na kompie, więc zawsze jak gram jest włączony. Różnie to bywa.
bla

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 26, 2005, 05:54:39 pm »
Wstaje rano i patrze co mi się ściągneło przez noc, ide do budy, wracam i iedze na kompie od razu jak przyjde ze szkoły, załączam SZ i czytam/pisze, później patrze co mi się sciągnęło jak byłem w szkole i jak z rana niezdążyłem oglądnąć stuffu z nocy to teraz nadrabiam, później jakieś anime, inne fora/stronki takie tam dupsy... kompa nie pamiętam kiedy wyłączyłem w każdym razie dawno to było i pewnie tylko musiałem nagrywarke wykręcić, no i czasami sam mi się resetował jakiś czas temu...  jak sprzątam to komp mi służy za odtwarzaz muzyki... zresztą muzyka leci cały czas.. własnie dlatego tyle na forum jestem bo ja słucham muzyki tylko a że nie ma co robić to siedze na forum (kiedyś poprostu leżałem na łóżku..)

czyli dałem że tak 8-12
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 26, 2005, 05:55:30 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
« Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 26, 2005, 06:30:50 pm »
Ja sie przyznam,że u mnie komp jest włączony co dziennie...nie wiem ile godzin..bo kto by to spamiętał...ale prawie non stop...Wstaje rano zaraz włączam kompa i tak do ok 22:00^^.Tak czasami potrafię spędzić z trzy dni pod rząd?(oczywiście śpię i jem czy załatwiam potrzeby w między czasie..no i jeszcze objad gotuję ;P)Ale po takim siedzeniu przed kompem to zwykle robię sobie 2 dni wolnego od niego i potem znów ;P
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 26, 2005, 06:31:15 pm wysłana przez Yuzuriha »

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 26, 2005, 07:14:24 pm »
czy tylko ja jesssstem takim maniakiem który siedzi ponad 12h przy kompie? -_- (pytanie retoryczne :P)
W sssamym niecie (nie wliczając ze ciągle cos sciagam) to siedze różnie ale nie więcej niż 12h :F bo oczoplasu mozna dostać

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 26, 2005, 07:38:31 pm »
czy tylko ja jesssstem takim maniakiem który siedzi ponad 12h przy kompie? -_- (pytanie retoryczne :P)
W sssamym niecie (nie wliczając ze ciągle cos sciagam) to siedze różnie ale nie więcej niż 12h :F bo oczoplasu mozna dostać
To ty do szkoły wogóle niechodzisz? B dla kogoś kto do szkoły chodzi to nie jest możliwe żeby 12 godzin ponad siedział na kompie... wiem ze teraz nie chodzisz wogóle bo koniec roku już masz, ale wcześniej musiałeś pare razy tam pójść do budy...

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline RiKKu-reloaded

• Adventurer
  • *
    • http://brak :D
« Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 26, 2005, 08:45:58 pm »
Ja zależy kiedy, raz 1-4 (kiedy starsi w domciu) a jak ich nie ma to tyle ile moge ;D Zwykle to nie tyle co sciagam i siedze w necie tylko ... ee no tego :P no gram ;D 12 godzin ... jeezu, kiedy ja ostatnio tyle siedzialem o.O

Cooool ^.~