Dir en grey - Drain Away, Saku, Obscure, Aint Affraid to Die, Kasumi
Gackt - Another World - super teledysk
Gackt ma raczej słabe teledyski ale ten jest super.... to tak jakby film gangsterski
zajebiście mi się podoba jak Gackt zapieprza przez korytarz w tym hotelu i wyciąga 2 gnaty.... fajnie to zagrał
a do tewgo podoba mi się to że piosenka jest szybka strasznie a teledysk raczej taki dołujący... oprócz tego to lubie jeszcze jego Kimi ga oikate yume-bo mimo że nudnawy to okazuje się że zakręcony i fajnie zrobiony, oraz "Tsuki no Uta" bo jest robiony koputerowo i przypomina mi jakoś Front Mission... nie wiem czemu... ale ma jeszcze fajną fabułe... chc jest raczej nudny, ale dla mnie wporzo
L'Arc~en~Ciel - Finale, Fitmoi no yunin, Jiyu no e shotai, Forbiden Lover
Hyde-Evergreen -maxymalnie nudny, ale dla takiego zboczeńca jak ja cudny... powiem tylko że przez cały teledysk jest pokazana twarz Hyde i stopniowo odchodzi w tył, tak że po połowie piosenki widać coś wiećej niż jego twarz... ale i tak mi się podoba
no i od Hyde opdoba mi się "Hello" poprostu super teledysk i tak samo super jak i sama piosenka
Sugizo - Super Love
z tych co możecie znać to:....
o już wiem:
Madonna - Music -ehhh fanie tam wyglądały sziksy i był Ali G. a Madonna jakoś dziwnie duże piersi miala
Madonna - Holywood - taka niby zniej już starucha a co ona w tym teledysku wyczyniała
Rammstein - Amerika - fajny ten teledysk