Autor Wątek: Klipy  (Przeczytany 17270 razy)

Offline little

• Wanderer
Klipy
« Odpowiedź #20 dnia: Maja 14, 2005, 02:25:06 pm »
To weź go opisz bo ja go zobacze dopiero ja jakieś 2 godziny :P

Offline Kristofer

• Adventurer
  • *
  • Death Note owner ;]
Klipy
« Odpowiedź #21 dnia: Maja 14, 2005, 02:31:51 pm »
To weź go opisz bo ja go zobacze dopiero ja jakieś 2 godziny

nie za 2 h tylko za niecałą godzinkę :lol:  <zaraz do ciebie jadee>
A co do klipu...nie chce mi się tego opisywać :P  to trzeba po prostu zobaczyć :P

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Klipy
« Odpowiedź #22 dnia: Maja 15, 2005, 12:31:31 pm »
interia.pl wpadla na ciekawy pomysl i na tej stronce mozecie sobie poogladac troche fajnych teledyskow....polecam szczegolnie obejrzec teledysk lordi - blood red sandman bo jest zajebisty jak cieple stringi tanta o poranku....
aha i przy okazji pytanie do dziabla - jest tam tez teledysk do kamelot - the haunting... czy interia go tak skrocila czy kamelot zrezygnowal z solowki i kawalka pierwszej zwrotki? O_o btw. calkiem inaczej wyobrazalem sobie wokaliste kamelota ale w tym plaszczu i otoczeniu wyglada zajebiscie :)
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Klipy
« Odpowiedź #23 dnia: Maja 15, 2005, 12:47:52 pm »
u mnie te teledyski nie działają ;/ lipa bo hciałem sobie sprawdzić teledysk shakiry ;(
jak daje na teledysk to pojawia siętylko to okienko z info o artyście i małe czarne okienko Windows media player... czekam i nic.. pisze mi że zakończono na dole okienk Mozilli ale nic nie leci... ty długo czekasz aż się teledysk załaduje?
ja chce Shakire;/

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Klipy
« Odpowiedź #24 dnia: Maja 15, 2005, 12:49:46 pm »
czekam i nic.. pisze mi że zakończono na dole okienk Mozilli ale nic nie leci... ty długo czekasz aż się teledysk załaduje?
sproboj otworzyc w ie... ja tam czekam z 15 sekund
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline little

• Wanderer
Klipy
« Odpowiedź #25 dnia: Maja 15, 2005, 08:35:33 pm »
To weź go opisz bo ja go zobacze dopiero ja jakieś 2 godziny
nie za 2 h tylko za niecałą godzinkę :lol:  <zaraz do ciebie jadee>
A co do klipu...nie chce mi się tego opisywać :P  to trzeba po prostu zobaczyć :P
Zobaczyłem i powiem że faktycznie fajny. Nie żadna rewelcja ale fajny. Szkoda zę praktycznie cały czas jest pokazany zespół jak gra.... W Garnet to przynajmniej jakieś przerywniki były. Ale w Redishu mają fajniejszy image :D:P I piosenka mi sie bardziej podoba :D

Offline Kristofer

• Adventurer
  • *
  • Death Note owner ;]
Klipy
« Odpowiedź #26 dnia: Maja 15, 2005, 09:23:15 pm »
Nie żadna rewelcja
Że co?????? Żadna rewelacja??? To masz mi jutro płytkę oddać =]
[zabójca mode=on]
« Ostatnia zmiana: Maja 15, 2005, 09:24:22 pm wysłana przez Kristofer »

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
    • http://smellofwhitecat.blogspot.com/
Klipy
« Odpowiedź #27 dnia: Maja 16, 2005, 05:01:09 pm »
Gwen -Rich Girl...nie tylko piosenka niezła,ale i klip fajny.Ładna jest ta murzynko-mulatka i sama Gwen,ale te młode azjatki aż się o cegłę prosiły [zresztą te co z Gwen tańczyły też jakieś dziwne były]

Offline de'Belial

• Daredevil
  • **
Klipy
« Odpowiedź #28 dnia: Czerwca 02, 2005, 12:09:54 am »
Hmmm...hmmmmmmmmmm...
Wydaje mi się, że warto rzucić okiem na teledysk kapeli KoRn - "Freak on a Leash". Naprawnę ma klimat, a do tego ciekawie zrobiony i ogółem interesujący pomysł.

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Klipy
« Odpowiedź #29 dnia: Czerwca 02, 2005, 01:04:53 am »
Hmmm...hmmmmmmmmmm...
Wydaje mi się, że warto rzucić okiem na teledysk kapeli KoRn - "Freak on a Leash". Naprawnę ma klimat, a do tego ciekawie zrobiony i ogółem interesujący pomysł.
tak teledysk genialny i do tego cała płyta później było już tylko gożej, podobał mnie się też teledysk grave diggera last supper, nic nie poradze że lubię tematyke wojenną :P
]

Offline de'Belial

• Daredevil
  • **
Klipy
« Odpowiedź #30 dnia: Czerwca 02, 2005, 02:57:42 am »
A Grave Digger'a niestety nie doświadczyłem. Ale także w mej pamięci utkwił klip Fatboy Slim'a "Right Here, Right Now". Co prawda za tego typu muzyką nie przepadam, ale nie ma to jak osobliwe podejście do rzeczy.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 02, 2005, 02:58:06 am wysłana przez de'Belial »

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
Klipy
« Odpowiedź #31 dnia: Czerwca 02, 2005, 06:32:17 pm »
moją ulubioną ostatnio postacią z klipów stała się Beyonce...ciekawe dlaczego lubię na nią patrzeć :devil:

Poza tym znakomity klaip ma pioseka Limp Bizkit "Behind Blue Eyes" [nie tylko dlatego,że jest ładna ciemna panienka....ale dlatego też XD ]

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Klipy
« Odpowiedź #32 dnia: Czerwca 02, 2005, 07:24:58 pm »
moją ulubioną ostatnio postacią z klipów stała się Beyonce...ciekawe dlaczego lubię na nią patrzeć :devil:

Poza tym znakomity klaip ma pioseka Limp Bizkit "Behind Blue Eyes" [nie tylko dlatego,że jest ładna ciemna panienka....ale dlatego też XD ]

O_o  O_o  O_o  O_o  O_o  O_o  O_o  O_o  

eee tant kontroluj co sie dzieje XD to ja powinienem sadzić tego typu komentarze XD ale od dawien dawna nie oglądam klipów grup które mnie nie interesują a jak kce cóś obejżeć to ściągam z muła :] co by oftopu nie było to siem wypowiem co do najlepszego klipu nightwisha :P znaczy bless the child moge sie wpatrywać w niego godzinym :D świetnie dopasowana muzyka do tego co się dzieje i w ogóle wszystko jest w nim cacy moja ulubiona piosnka nightwisha :P tak również z powodu walorów estetycznych jake wnosi na scene Tarja :P

Co do fajnych panienek w klipach to świetnie wyszła Simeona Simons w Klipe kamelotu the hounting, w swoim własnym Feint już troche gożej :/
« Ostatnia zmiana: Czerwca 02, 2005, 07:32:02 pm wysłana przez De6v6il6 »
]

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
Klipy
« Odpowiedź #33 dnia: Czerwca 03, 2005, 05:40:31 pm »
wczoraj widziałam teledysk Schnappiego...z lamą in Yokohama.Swietnie to zielone paskudztwo pałeczkami machało [a lama była cieniuka]

Poza tym nowy teledysk Gorillaz jest niezły [szczególnie gitarzysta].Irytują mnie te czarne,raperskie facjaty w tle

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Klipy
« Odpowiedź #34 dnia: Lipca 07, 2005, 02:09:06 am »
"Feel Good Inc." mi się wogóle bardzo spodobało łącznie z teledyskiem (z pominięciem fragmentów, w których ten raper się wpieprzał do mikrofonu) i z tego powodu ściągnąłem sobie nawet najnowszy album goryli.... to był błąd, bo albumi cieniuuuuutki jak nie wiem.

Teraz nie mogę oderwać oczu od teledysku The Chemical Brothers "Believe". Jest megawypaśny... najlepszy teledysk, jaki od dawna widziałem....

EDIT::

Zaznaczam, że sama piosenka nie jest już taka fajna... jak na techno dosyć ambitne, ale nie gustuję w tym gatunku... co ne zmienia faktu, że chemiczni bracia mają genialny teledysk....
« Ostatnia zmiana: Lipca 07, 2005, 02:10:36 am wysłana przez Tantalus »

Offline DARK rONIn

• Adventurer
  • *
    • http://
Klipy
« Odpowiedź #35 dnia: Lipca 07, 2005, 12:23:05 pm »
Jeden z najlepszy teledysków jakie widziałem to "Kumba Ya" Guano Apes vs M.Mittermaier.
Stoi gość (Mittermaier) przy drodze, śpiewa sobie "Kumba Ya", zatrzymuje się przy nim samochód, wysiada z niego ta babka z Guano Apes, wyciąga linę, przywiązuje mu ją do nóg i dopiero gdy samochód rusza gość ma minę jakby załapał co go czeka... ostra jazda  :D  :D  :D  - tak jak cały teledysk. No i muzyka Guano Apes - świetna.
I want to see you use your capabilities
Build me an ocean then destroy it with your eyes

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Klipy
« Odpowiedź #36 dnia: Lipca 07, 2005, 08:26:57 pm »
Teraz nie mogę oderwać oczu od teledysku The Chemical Brothers "Believe".
to to co goscia wiertla gonia? a no calkiem calkiem, nie da sie ukryc :P ale kawalek to rzeczywiscie masakra :-/

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
Klipy
« Odpowiedź #37 dnia: Lipca 08, 2005, 05:22:54 pm »
Jednen z najlepszych klipów moim zdaniem to stary jak świat Aerosmith i Run Dmc "Walk this way"... uwielbiam miny Tylera i jak potem rozwala tą papierową ściankę gitarką [poza tym świetny jest gitarzysta...nie tylko jak chodzi o grę :P] . Tak wogle to Tyler to jeden z moich ulubionych wokalistów jak chodzi  o image....te żabie usta.....szmaciane ciuszki...świetnie się na niego patrzy-szczególnie jak rozdziawi paszczę.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Klipy
« Odpowiedź #38 dnia: Sierpnia 21, 2005, 12:11:26 pm »
"Mandaryna - Every Night" (?) -kurw* dawno nie widziałem tak zjebanego teledysku... oczywiście mogłem się tego spodziewać bo teledysk "Here I go Again" to największa polewka jaką widziałem, ale ten teledysk jest równie zjebany na maxa, przede wszystkim za to ze jest dopasowany do muzyki tak jak moja twarz do lustra ;/ czyli nie bardzo;/ Przecież przy tak wyluzowanej, spokojnej muzyce, z lekka chilloutowej aż prosi się o jakiś teledysk dziejący się w nocy, ajkiś spokojny, może ulice miasta nocą... a ta dałniara cieszy morde na plaży czy tam na basenie, idzie w towarzystwie 2 koleżanek i jest chyba jeszcze bardziej debilna niż jakakolwiek artystka z USA ;/

i jescze oglądałem ten teledysk w pubie na dupny* telebimie ;/
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 21, 2005, 12:11:48 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
Klipy
« Odpowiedź #39 dnia: Sierpnia 25, 2005, 12:04:17 am »
przy myciu nacyć miałam włączone 4fun...lecieli Backstreet boy,a ja miałam mokre ręce i nie mogłam przełączyć....to taie prawie bishioneny...do tego byli w mokrych koszulach...dzieciństwo się przypomina...:F