A co ty taki interesowny jesteś
tak tylko pytam...a jak masz to lepiej dla ciebie...ale i tak niewiele ci to da...juz wiem skad je masz:
Fast jejs zajebis** gość i niemówie tego żeby sie podlizać
:meditate: nie skomentuje tego :meditate:
No wiesz to że używam takich słów wcale niemusi znaczyć że ja sie denerwuje, pozatym jak możesz opisywać moje emocje niewiedząc jakie są naprawde w danej chwili??
no wlasnie opisuje to na podstawie twoich wypowiedzi
The End!!!!! :angry:
...jak jestes zly, zdenerwowany i chcesz sie wyrzyc to idz na czat, tak sobie rzucaj dupami, gownami i innymi bzdetami...
I jeszcze jedno niechcial bym być modem bo musiał bym współpracować z takimi osibami jak ty
no fakt...co dziennie musialbys zdawac raport co zrobiles, ile czasu spedziles na 4um itp rzeczy...a ja jestem strasznie wymagajacy w tych rzeczach...
dobrze ze ja nie pcham sie do redakcji, bo wtedy musialbys ze mna wspolpracowac...i co bys wtedy zrobil...dupa, gowno?? ke?
Niewiem po co się wywyższasz
jestem Bogiem...uswiadom to sobie... :grin: lol, ja sie wywzszam...nigdy, jak jestem modem, nie wykorzystalem tu swojej pozycji...ja, mod...ty, user...ja mam racje, a ty spadaj...nigdy tak nie bylo i nie bedize...na pewne rzeczty mozna przymknac oko, ale niekiedy trzeba pojsc troche ostrzej...trzeba bylo, nawet Gipsi dostal bana...trzeba bedzie, Fast da mi bana...
myslisz że skoro jestes modem możesz więcej niż ja zwykły szary użytkownik??(fakt faktem możesz więcej).Mógłbym ci wytłumaczyć że niemasz racij ale niema sensu...
moge wiecej niz ty...no i co z tego...moglbys mi to wytlumaczyc, ale ci sie nie chce bo dupa, gowno
er.... nie chce sie wtracac bo uwazam ze powinniscie to zalatwic na gg
moze i tak...ale od tego jest ten temat...