Tak sobie z nudów patrze, i jako że jestem pedantem to est takich kilka propozycji małych z mojej strony (PROPOZYCJI -czyli że możecie to olac jesli was to wali, ale jak się wam rónież tak wydaje to zróbcie...)
Granie a Gadanie:Harry Potter - nie wiem co ten temat tam robi jak jest w nim tyle o graniu co u mnie chleba w domu... ja bym dał do offtopicu
Front Mission the Prolog -usunąć bo i tak GPM nic z tym nie zrobił, a jedyny kto tam dawał jakieś znaki życia to ja i on wtym topicu więc proponuje usunąć
E3 Wasze wrażenia - jakiś wieśniak dał wieśniacką nazwe topicu i proponuje temat zmienić na nazwe "E3 i inne Targi gier"
Kim z soul Calibura jesteś - przenieść do offtopicu bo mam z nim pewne plany i chce coś zmontować z nim... to jest coś co raczej chce żebyście zrobili, nie Propozycja, tylko prośba
poprostu to zróbcie
Niekończąca się historia -usunąć przez panel moderatora... jak już mówił Marv... ja usunąłem anime z japonii idziałą normalnie
Zaznaczam że chodzi o odnośśśnik Square-Enix:Co za Bestia-przenieść do jRPG bo poco pisać tylko o bossach z S-E games, a dodatkowo S-E dział powinien być poświęcony innym grom Square-Enix a nie gadaniu o ulubionej broni/potworze/helikoptzrze z gier Square
No Coment-tp samo co wyżej
Bad Guys- to samo co wyżej niż wyżej
Problem nieliniowości - to ogólnie do jRPG bo to jest bolączka wszystkich jrgów nie tylko S-E
JRPG:
Chocobo Dungeon 2 -rzenieść do S-E bo to gra squersoftu (a jak głosi podpis pod działem "forum o pozostałych jrpgach niekoniecznie Square Enix")
Under Water Squad - usunąć
Onimusha-przenisć do działu Granie a Gadanie bo tyle w tym jRPG co miłości do mnie u mojego taty
Drakengard-przenieść do działu Square-Enix
The Legend of dragon-RPF inny niż wszystkie (autorstwa little) - zamknąć bo jest taki temat utworzony prez Yuz... był wcześniej utworzony i jest ciekawszy... nie, nie podlizuje się Yuz...
ofkoz to wszystko są propozycje dałna który czeka na zapadnięcie zmroku aby móc pooglądać spokojnie anime na telewizorze bez wstrępnych promieni światła uniemożliwiających oglądanie...