no na forum panuje porządek praktycznie idealny, a sporo rzeczy których mozna by sie doczepić, zostawia sie w spokoju bo nikomu<no prawie nikomu.. pozdrowienia dla qiaxa ;]> nieprzeszkadzają, ale jest to też zasługa stosunkowo ogromnej liczby modów ;] czas reakcji na rażące wystepki jest minimalny, bo praktycznie zawsze na forum jest "ktos na służbie" ;]
powiem tak... chociaż wiele razy mówiłem, że mi to niepotrzebne itp, to uprawnienia moda są dlamnie poprostu wygodne, moge sie komuś dopisać na posta drobną uwagą, zamiast bezsensu spamować, a jak widze jakis gwałt na regulaminie to reaguje, bo wbrew pozorom wzgledny porządek lubie ;] jak juz chcesz koniecznie kogoś wywalac Mravy, to moim zdaniem powinienes spojrzec na ta liste co ty chyba masz dostepną kto ile zmoderował i mniejwięcej porownac do czasu ile ktoś juz moderatorem jest, noi najsłabszy wyniki odpada =p jeśli to będe ja, to coż rozpaczać niebęde, ale jak juz mówiłem, przywileje sa wygodne ;]
może sie sfuzujcie w jedna postać ;B
chyba wystarczy, że mamy WW dwuosobowego, jeszcze by się Unia doczepiła, ze jakies ograniczenia multiosobowości przekraczamy ;]