4minuty 19 sekund... moje gratulacje, zakładałem, że nadłuzej 10 minut poczekam na odpowiedz ;]
chodzilo dokładnie mówiąc o wczorajszy postulat o włamach Necrona, i dzisiejszy topci o Berserku, to tak gwoli ścisłości
Pokaz mi proszę, na jakimkolwiek forum, temat, który po jakimś czasie nie schodzi na offtopic. Ba, pokaz mi temat na tym forum(za wyjątkiem zamkniętych) który nie schodzi na offtopic.
No sorki ale np. jak w topicu o książkach, ktoś zacznie pisać o wywiadzie z jakims poczytnym autorem, to moge zrozumieć<taki "offtop ale blisko tematu">, ale co do Berserka ma wasza luźna rozmowa która zeszła już na tematy przeróżne?<jeszcze te rozważania o klimacie _na chama_ by sie pod topic podciągnąc dało, no ale bez przesady>
Jak wszyscy chyba wiedzą, ganz nie pisze na tym forum prawie w ogóle, a jak juz coś napisze, to robi się wielka chryja i awantura.
z założenia do nikogo nic niemam, gdyby to samo zrobił ktoś inny, zrobił bym to samo <damn ale głupie zdanie ;] ale chyba wiadomo oco chodzi? ;] > Nierozumiem "nagonki" na qiaxa i mam nadzieje, że nigdy sie do niej nie przyczyniłem =p
A jak ja sobie z nim popisze, z racji tego ze znam go ze starych dobrych czasów, to wiedziałem ze w końcu się ktoś przyczepi.
a niemożnaby tak popisać w innym topicu? odpowiedniejszym ździebko? qiax też pisał costam, ze niema topiców dobrych... noto zakładajcie, choćby i "rozmowy starych znajomych" czy coś takiego, jeśli wam w TotalOfftopicu zbyt tłoczno, nic przeciwko niemam i inni też miec niepowinni
Z racji tego ze jesteś takim sumiennym moderatorem
hihihihihi ja i sumienny moderator ^^'
Dziękuje
I ja również
EDIT
Albo racz pan traktować sprawę poważnie, jak przystało na moderatora i wstawić ostrzeżenia również osobie, w ktorej sprawie wysłalem ci sporo PW
juz Ci pisałem, niewidze sensu w takim "odkopywaniu brudów", wtedy nikt niezareagował, przeszło bez echa, trudno. Wczoraj po twoim zwróceniu mi uwagi poszło się kochać pół tematu, a czy ten warn dla His tak wiele zmieni? IMO sprawa uległa "przedawnieniu" i tyle, nawet jakby go wtedy dostała to do teraz byłby już zapewne zdjęty, proste
Że dla jaj sobie wstawiłeś, by coś udowodnić?
Staram sie tylo robic to czego tak bardzo wczoraj się domagałeś...
damn... niech wypowie się moze jeszcze jakiś inny mod, bo jak dlamnie to serio was troche chłopaki poniosło, no ale moze mam zaćme =p