Nie wykluczam, że jeżeli będę miał możliwości, to chętnie odpalę jakąś grę na kompie. Od dawna się chciałem za Orange Box'a zabrać, ale stwierdziłem, że przy aktualnym kompie to nie ma sensu. Mam poprostu nadzieję zrobić sobie teraz ustawienie, które będzie stabilnie działało pod trzeba różnymi OS'ami (bo mam zamiar trzy OS'y wstawić), i którego nie będę musiał zmieniać przez następne, dajmy na to, 5 lat (nie mam takich potrzeb, żeby zmieniać kompa co pół roku, aby dostosować go do najnowszych gierek). Chcę móc bez najmniejszych oporów uruchomić każdy software (z wyłączeniem najbardziej zaawansowanych gier), choćby nawet bardzo zjadał pamięć.
Zasilacz jest w miarę sprawny. Nówka sztuka, więc nie specjalnie mam ochotę go wymieniać. Możliwe, że jeszcze sobie dokupię jakiś dysk twardy, bo mam w tej chwili 20GB+80GB, porozwalany na kilka partycji i sformatowane w FAT32. Mógłbym do tego wziąć jeszcze jeden dysk, który by już działał w nowszym formacie (z tym że wtedy nie widziałby go Win98, no ale trudno).