jezu.. YuNa... chciałeś się pochwalić, że odkryłeś tą największą tajemnicę gry, czy poprostu chcesz wkurzyć modów za pisanie z CapsLockiem... masz ode mnie ostrzeżenie i żeby mi się takie coś więcej nie powtórzyło. Nie wiem czy siępokumałeś, ale to co piszesz (w każdym razie to co zrozumiałem z twojego marsjańskiego języka), nie dokońca jest prawdą. Może zacznę od początku.
Na początku walki, po naciśnieciu klawisza SELECT (u mnie to była spacja) wyskakują ci prawa jakie są dla tej walki. Te po prawej to to, za co dostajesz kartki, a to po prawej, to to, za co masz bonusowe JP. Nie prawdą jest, że za czerwoną kartkę traci się postać. Za czerwoną kartkę, którą dostaje się albo za dotanie dwóch żółtych, albo zabicie przeciwnika jednocześnie łamiąc prawo, idzie się do pierdla. Więzienie znajduje się konkretnie w mieście Sprohm, skąd możesz odebrać swoich ludzi po zapłaceniu kałcji albo po odsiedzeniu przez nich swojej kary. Nie jest również prawdą, że za żółte kartki tracisz przedmiot. Za żółte dostajesz jedną z kilku kar. Ja spotkałem się z następującymi:
1) Strata losowego przedmiotu (tak jak napisałeś)
2) Utrata pewnej sumy pieniędzy (5k za żółtą i 10k za czerwoną chyba)
3) Utrata jednego z posiadanych w Monster Bank'u potworów
4) Zmniejszenie statystyk osoby, która złaała prawo
Więc... masz jakieś pytania?