Autor Wątek: Ranking drużyn  (Przeczytany 6099 razy)

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Ranking drużyn
« dnia: Sierpnia 07, 2004, 10:26:31 pm »
Team A: 95EXP
Team B: 95EXP
Team C: 105EXP
Best Score: Zell Dincht - 40EXP (z karą 35EXP, ale wynik się liczy)

ehh.... czemu remis?!... nie chciałem tego.... ale cóż... to dowodzi, że drużyny są podobnie bezna...... świetne! no... na ten 1000 do zdobycia to całkiem niezły wynik hehehehe...

po wprowadzeniu drużyny C statystyka wygląda troszkę inaczej... jednak to niewielka różnica, a przesądziła o tym gra o nieco większej ilości pomysłowości niż u innych.... z akcentem na "nieco"...
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 19, 2004, 12:12:34 am wysłana przez Tantalus »

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Ranking drużyn
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 09, 2004, 11:17:59 pm »
Team A: 140 EXP
Total: 235EXP

Team B: 130EXP
Total: 225EXP

Team C: 115EXP
Total: 220EXP

Best Score: S&S and Zell Dincht and White_Wizard - 45EXP

Best Action: Zell Dincht

po tym co wy wyczynialiście dodałem jeszcze Best Action.... w tej konkurencji wygrał Zell, ale minimalnie za nim jest S&S.... mimo to Team A grał tym razem lepiej, chociaż nie wiele....

dobry start teamu C, ale drugie sesje dwóch pierwszych drużyn były naprawdę dobre i nie dało się ich pobić... mimo wszystko jest to strata do odrobienia... no i doszła jeszcze jedna osoba do Best Score... gratuluję dobrej gry W_W
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 23, 2004, 01:11:16 am wysłana przez Tantalus »

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Ranking drużyn
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 14, 2004, 11:07:20 pm »
Team A: 110 EXP
Total: 345 EXP

Team B: 135 EXP
Total: 360 EXP

Team C: 115 EXP
Total: 335 EXP

Best Score: Team B Players - 45 EXP

Best Action: Heti

Team A zwolnił tempo i Team B to wykorzystuje grając coraz lepiej.. akcja gry zaczyna się rozkręcać, więc jeszcze wszystko jest możliwe... to dopiero 15 punktów różnicy...

Team C niestety nie zaskoczył mnie wybitną grą... ale jeszcze nie straciłem pokłądanych w nich nadzieji i myślę, że zaraz się rozkręcą... właśnie zmienili sobie jednago zawodnika.... co mogę powiedzieć o grze Kakashiego.. cóż... jeszcze będą z niego ludzie, tylko musi się pokumać o co tak naprawde chodzi w tej grze...
« Ostatnia zmiana: Października 30, 2004, 11:01:48 pm wysłana przez Tantalus »

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Ranking drużyn
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 17, 2004, 11:39:49 pm »
Team A: 105 EXP
Total: 450

Team B: 120
Total: 480

Team C: 120
Total: 455

Team B zyskuje na prowadzeniu..... ze skład A opuszcza tymczasowo S&S.... nie wiadomo co to zmieni.... ciągle różnica jest mała..

To była chyba najlepsza jak dotąd sesja teamu C. Powoli się wyrabiają chłopaki. Niestety musieliśmy wcześniej przerwać, bo GPM nie przywykł do grania o tak późnych godzinach nocnych hjehjehje...  
« Ostatnia zmiana: Grudnia 04, 2004, 11:44:44 pm wysłana przez Tantalus »

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Ranking drużyn
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 20, 2004, 11:10:20 pm »
Team A: 120 EXP
Total: 570 EXP

Team B: 115 EXP
Total: 595 EXP

Team C: 130 EXP
Total: 585 EXP

Best Action: Heti (hat trick)

Szlag.... ciezka decyzja.. obie drużyny grały porównywalnie dobrze, ale wyższą ocenę dałem dzisiaj A, ponieważ ich gra była najlepsza od dłuższego czasu, a sesja nie była łatwa... nie skomentuję kolejnego wyczynu Hetiego.... powiem tylko, że gdyby to była manga, to wszyscy na nią patrzący mieliby nad głowami łezki....

Drużyna C wypadła lepiej niż pozostałe. Co prawda ich sesja była zwyczajnie nudna, no ale nie robili przez to błędów. GamePlay umarł tragiczną, acz wielce malowniczą śmiercią i na jego miejsce wchodzi teraz Red XIII. W tej sesji debiutował również Marvell, wcielając sie w jednego z NPC. BA jednak zostaje u niepokonanego Hetisona...
« Ostatnia zmiana: Marca 20, 2005, 12:00:32 am wysłana przez Tantalus »

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Ranking drużyn
« Odpowiedź #5 dnia: Października 31, 2004, 09:04:00 pm »
Total: 690 EXP

Team B: 110 EXP
Total: 705 EXP

Best Action: Heti (za tekst,  z którego się śmiałem przez tydzień.. ile razy ten człowiek jeszcze będzie miał Best Action?)

Team A góruje tym razem nad Teamem B..... dlaczego? cóż..... Team B miał wiele problemów... złomiasty komp Zell'a, śmierć Solidusa itp.. nie mieli łatwo... każdemu może się powinąć noga.... poza tym, ciągle są na prowadzeniu. Wypowiedź Hetiego była poprostu piękna w swojej bezpośredności... nie zacytuje jej i zabraniam członkom Teamu A jej cytować.... ale ci co wiedzą o co chodzi napewno zgodzą się z przyznaniem mu czwartego z koleji BA...
« Ostatnia zmiana: Grudnia 22, 2004, 10:01:56 pm wysłana przez Tantalus »

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Ranking drużyn
« Odpowiedź #6 dnia: Listopada 27, 2004, 11:14:46 pm »
Team A: 115 EXP
Total: 805 EXP

Team B: 110 EXP
Total: 815 EXP

Best Action: S&S & Morchol Duo Action

Pierwsza sesja z udziałem Yuzurihy. No i powiem szczerze, że jestem z jej gry zadowolony. Jak na pierwszy raz było bardzo dobrze. W sesjach nr 7 obie drużyny reprezentowały podobnie słaby poziom, ale team A jednak był lepszy... byli bardziej pomysłowi poprostu (i za to też dostali BA). No ale ciągle macie przewagę druzyno B. Poradzę wam tylko szczerze, ze ona sie moze szybko skończyć, bo ostatnio team A naprawde nieźle gra. Więc sie zarbać do roboty.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 22, 2004, 10:02:25 pm wysłana przez Tantalus »

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Ranking drużyn
« Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 22, 2004, 10:10:34 pm »
Team A: 130 EXP
Total: 935 EXP

Total: 950 EXP

Best Action: S&S

Dwie bardzo ładne sesje. Naprawde bardzo ładne. BA poleciał do Sergeya, ponieważ Team B w tym czasie zachowywał się w przeciwieństwie do oponentów niezwykle rozsądnie. Druga sesja Yuz, zdecydowanie bardziej udana... wprawia si dziewczyna, nie ma co. Zell Dincht opuścił drużynę, z przyczyn wyższych... dostaniecie nowego gracza i zobaczymy jak wam będzie się z nim grało... drużyna B utwierdza się w swej dominacji... zobaczymy na jak długo
« Ostatnia zmiana: Grudnia 23, 2004, 01:52:55 am wysłana przez Tantalus »

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Ranking drużyn
« Odpowiedź #8 dnia: Lutego 19, 2005, 10:35:31 pm »
Total: 1050 EXP

Team B: 140 EXP
Total: 1090 EXP

Best Action: S&S i jego teorie spisku

No teraz była różnica znaczna... Druzyna A miał masakryczną sesję, przy której myślałem, że zdechnę... szereg awarii i żołądkowych problemów Morchola sprawił, że graliśmy w warunkach polowych, co odbiło się na jakości sesji. Drużyna B za to zagrała bardzo przyzwoicie i ciekawie, co zaowocowało wysoką punktacją. Nie cięszcie się jednak zdobyciem czterdziestopunktowej przewagi, bo mam wrażenie, że A nadrobi straty..
« Ostatnia zmiana: Lutego 19, 2005, 10:38:32 pm wysłana przez Tantalus »

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Ranking drużyn
« Odpowiedź #9 dnia: Marca 04, 2005, 10:09:23 pm »
Total: 1190 EXP

Team B: 125 EXP
Total: 1215 EXP

Przewaga zmniejszona po brawurowej sesji drużyny A i dużo słabszej grze Yuzurihy i Dziabła.... no ale ciągle są na prowadzeniu... kolejny BA dla Heti'ego.... geeez..... chyba nawet PP za niego stracił... ciekaw jestem, czy drużyna B utrzyma przewagę, bo łatwo nie będzie...
« Ostatnia zmiana: Marca 04, 2005, 10:10:39 pm wysłana przez Tantalus »

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Ranking drużyn
« Odpowiedź #10 dnia: Marca 14, 2005, 10:19:34 pm »
Team A: 135 EXP
Total: 1325 EXP

Team B: 130 EXP
Total: 1345 EXP

Best Action: S&S za niespotykaną kreatywność

Dobre sesje... obie.... i tutaj i tutaj dużo się działo. Fabuła skoczyła po tej sesji do przodu i wogóle wam nieźle poszło. Team A minimalnie lepszy, czego zasługą jest tym razem gra Serge'a, który robił tak samo dużo jak na innych sesjach, ale teraz jego działanie przybrały pozory nieco bardziej sensownych, a jego pomysły były mniej szalone. Co za zacięta rywalizacja.....

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Ranking drużyn
« Odpowiedź #11 dnia: Marca 20, 2005, 10:03:27 pm »
Team A: 130 EXP
Total: 1455 EXP

Total: 1480 EXP

Best Action: S&S, który ma pomysły, nawet jak nie ma pomysłów

Niewielkie zwycięstwo siły spokoju i rozwagi, nad żywiołem i instynktem zachowawczym. Team A robił na swojej sesji więcej, niż przeciwnicy, ale za to Team B był bezbłędny. Chciałbym w końcu zobaczyć sesję, w której zagracie bezbędnie, tryskając pomysłami na lewo i prawo.... Dzisiejszego BA dostał S&S, ponownie dowodząc wyższości kreatywności drużyny czerwonej nad niebieską. Ale powiem wam, że rozważałem przz moment danie go tym razem komuś od B... Obie sesje były bardzo dobre i czekam na następne tego kalibru....
« Ostatnia zmiana: Marca 20, 2005, 10:03:46 pm wysłana przez Tantalus »

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Ranking drużyn
« Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 09, 2005, 11:26:10 pm »
Total: 1590 EXP

Total: 1620 EXP

Best Action: S&S... on mnie zadziwia czasami

Obie sesje były świetne, chociaż pod innym względem. Team A popisał się kreatywnością i pomysłowością, która zamieniła sesję, któa miała być z założenia nudna, w totalny chaos. Co im się chwali. Team B natomiast popisał się chyba najlepszym dotąd Role Playing'iem, z głębokim ukłonem dla Yuzurihy, która w tej kwestii poczyniła olbrzymie postępy. Co do przyznanie BA nie miałem szczególnych wątpliwości, bo kreatywność nie jest mocną stroną drużyny B, natomiast czerwoni w tym akurat są nieźli. No ale 30 punktów to jeszcze nie jest suma nie do nadrobienia. Jak team A zacznie Role Playować, to z niebieskimi może być krucho.

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Ranking drużyn
« Odpowiedź #13 dnia: Maja 11, 2005, 11:34:29 pm »
Total: 1705 EXP

Total: 1755 EXP

Best Action: S&S... za to, że się nie umie nudzić.

Drużyna A zagrała słabo i zbłędami, natomiast Team B zgrał przyzwoicie. Obie drużyny, w szczególności czerwonych, stać na dużo więcej, i mam nadzieję, że się wezmą w garść. Yuz i Dziabeł zdobywają pięćdziesięciopunktową przewagę nad rywalami, jednak po uwzględnieniu kar, mamy remis. Może się to jednak niedługo zmienić, ponieważ następne sesje drużyny A były słabe i poprawiło się to dopiero przy XVIII... BA jak zwykle przypadł drużynie czerwonych, a to dlatego, że u nich się poprostu zbyt dużo dzieje.... człowiek nie ma czasu się zastanowić, bo po minucie od napisania opisu, ma już reakcję Serge'a. Gdyby czerwoni poprawili styl pisania, to zmasakrowali by przeciwników w przeciągu kilku gier, no ale póki co im nie wychodzi.... zobaczymy, jak będzie później.
« Ostatnia zmiana: Maja 11, 2005, 11:38:36 pm wysłana przez Tantalus »

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Ranking drużyn
« Odpowiedź #14 dnia: Maja 28, 2005, 12:01:51 am »
Team A: 125 EXP
Total: 1830 EXP

Team B: 120 EXP
Total: 1875 EXP

Best Action: Duet Morchol i S&S, za jedną z najbardziej paranoidalnych akcji jakie widziałem

Słaaaaabo..... słaabiuuuutko... obie drużyny grały źle i wogóle jakoś się nie potrafili znaleźć na tych sesjach, a drużyna A dostaje więcej, bo naprawde potrafili zająć cały mój czas i wogóle ledwo za nimi nadążałem. Mam nadzieję, że będzie lepiej....

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Ranking drużyn
« Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 01, 2005, 11:55:29 pm »
Total: 1950 EXP

Total: 2015 EXP

Best Action: Serge, za próbę dokonania rzeczy niemożliwej

Ale przepaść... Drużyna A nie grała wtedy dobrze.. wszyscy się strasznie śpieszyli i wogóle chaos jak nie wiem.. natomiast niebiescy dzisiaj zagrali sesję bliską ideałowi... trochę więcej inicjatywy i szybkości w pisaniu postów, a mieli by pełne 150... no ale to był słaby okres czerwonych. Jak się skończą te dwie, czy trzy słabe ich sesje, to może punktacja będzie dla nich wyglądała lepiej... Serge dostał BA za kartkę i nóż (wtajemniczeni będą wiedzieli o co chodzi)

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Ranking drużyn
« Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 06, 2005, 11:32:10 pm »
Total: 1950 EXP

Total: 2015 EXP

Best Action: Dziabeł i Yuzuriha, za najlepszą dotychczas grę aktorską

Drużyna B wbiła mnie w ziemię tym, co dzisiaj zagrali... team A zagrał swoją 17 sesje słabo, niewiele lepiej od dotychczasowych... Niebieskim odjąłem tylko dlatego, że członkowie drużyny pisali zatrważająco wolno (sesja ma tylko 25 postów) i nie potrafili się zdecydować na to, co zrobić dalej... nie zmienia to faktu, że grali świetnie... mam nadzieję, że czerwoni też pokażą w końcu Role Playing tej klasy...

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Ranking drużyn
« Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 10, 2005, 11:25:40 pm »
Total: 2085 EXP

Team B: 150 EXP
Total: 2165 EXP

Best Action: Serge

Cholera... wiem, że to wygląda, jakbym był stronniczy, ale po sesji drużyny B, nie mogłem im postawić innej punktacji. Drużyna A miała jedną z lepszych sesji i naprawde dużo się u nich działo. Role Play nie był u nich jakiś cudowny, ale zrobili mało błędów i zdziałali więcej niż niebiescy w trzech sesjach razem wziętych. No ale po ostatniej, genialnej sesji drużyny B, nie spodziewałem się, że dziś zagrają jeszcze lepiej.... przez rok grania nie widziałem sesji lepszej... nagrodziłem to Full Score'em, bo naprawde zasłużyli, natomiast czerwonym mimo wszystko musiałem trochę odjąć... wybaczcie, ale staram się jak mogę, żeby oceniać was zgodnie z własnymi odczuciami i nie kibicuję żadnej ze stron... rozumiem cię Serge, bo faktycznie wyglądać to tak może, ale tutaj naprawde nie chodzi o niesprawiedliwą ocenę, ale o to, że póki co niebiescy grają zwyczajnie lepiej.

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Ranking drużyn
« Odpowiedź #18 dnia: Lutego 10, 2006, 11:44:44 pm »
Total: 2220 EXP

Team B: 125 EXP
Total: 2290 EXP

Best Action: Serge

<Team B miał bardzo nieudaną sesje, którą musiał raz przerwać w połowie i potem dokończyć po miesiącu. Do tego drużynę opuszcza Lothio, co osłabia ich poważnie. Team A w tym czasie natomiast grał w typowym dla siebie stylu, co zaowocowało nieco wyższą punktacją i BA dla Serge'a. W następnej sesji przyłączy się do nich Hisoka... zobaczymy jak to wpłynie na punktacje.>

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Ranking drużyn
« Odpowiedź #19 dnia: Lutego 10, 2006, 11:49:18 pm »
Total: 2360 EXP

Total: 2430 EXP

Best Action: Hisoka

<Team B zagrał bardzo dobrą i bardzo ciekawą (to już moja zasługa hihihi) sesje. Team A zagrał równie dobrze (ale więcej zniszczył hehehe), więc w sesji XX mamy remis. BA leci do Hisoki, która zagrała swoją pierwszą sesje od razu robiąc coś.... hmm.... w jej stylu. Serge ją prawie dogonił, ale prawie robi różnice hehe.... maybe next time, sergeboy...>