Autor Wątek: Ranking drużyn  (Przeczytany 6100 razy)

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Ranking drużyn
« Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 10, 2006, 05:00:50 pm »
Team A: 135 EXP
Total: 2495 EXP

Team B: 140 EXP
Total: 2570 EXP

Best Action: Hisoka

<Team B się specjalnie nie napocił w tej sesji, ale grał dobrze, natomiast u drużyny B Role Play wyglądał ciut gorzej. Ale źle nie było. BA dla Hisoki, za hmm..... 'manewr z pijakiem'...>

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Ranking drużyn
« Odpowiedź #21 dnia: Kwietnia 10, 2006, 05:20:34 pm »
Team A: 145 EXP
Total: 2640 EXP

Total: 2710 EXP

Best Action: Heti

<Team B trzyma jeden poziom, czerwoni natomiast zdołali w tej sesji zrobić naprawde dużo i chociaż nie była to doskonała sesja, to zarobili swoje za pomysłowość i za Role Play (który troche na siłe wstawiali, ale nie mam na to paragrafu hehe). BA dla Heciaka, za słowa wypowiedziane do Morchola>

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Ranking drużyn
« Odpowiedź #22 dnia: Kwietnia 10, 2006, 05:36:11 pm »
Total: 2785 EXP

Team B: 145 EXP
Total: 2855 EXP

Best Action: Hisoka i Yuzuriha

<Myślałem, że Team B będzie gorszy, bo oponenci naprawde dobrą sesje zagrali. Walczyli, ale całkiem rozsądnie i mieli kilka dobrych pomysłów (to do czerwonych). Team B w tym czasie się pokręcił troche i pogadał z moimi NPC'kami... obie drużyny jednak grały na wysokim poziomie i to były naprawde dobre sesje. Co do BA.. tak, wcale się nie pomyliłem. Yuz pierwszy raz w historii dostała BA, wraz z Hisoką. Obie miały dobre pomysły w swoich sesjach, więc trzeba je jakieś wyróżnić.>

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Ranking drużyn
« Odpowiedź #23 dnia: Kwietnia 10, 2006, 05:42:45 pm »
Total: 2930 EXP

Total: 2995 EXP

Best Action: S&S

<Team A, z w powodów niezależnych ode mnie, musiał mieć sesje podzieloną na dwie częśći. W sumie jednak osiągnęli wynik lepszy niż niebiescy... głównie ze względu na to, że mają zdecydowanie lepsze tempo i grają dynamiczniej.. będę musiał poważnie rozważyć nową osobę, która zasili Yuzu i W_W, bo oni jeszcze chyba nie mieli sesji na 3 strony grając w tym składzie. Nie wiedziałem komu dać BA, bo nikt się tym razem szczególnie nie wybił, ale S&S był najmniej przewidywalny, więc niech on go ma tym razem.>
« Ostatnia zmiana: Października 11, 2006, 06:58:55 pm wysłana przez Tantalus »