Sesji raczej nie ma, bo W_W nie ma od 3 tygodni. Prawdopodobnie porwali go kosmici. Jeżeli ktoś ma do niego numer na komórke, to niech mu może smsa wyśle i wybada co z nim jest...
===
Cóż, sytuacja się zrobiła skomplikowana....
Team A - Hisoka ma widać bardzo mało czasu, online jest, z tego co wiedziałem, raz, może 2 razy w tygodniu i to najczęściej w te dni, w które ja jestem zajęty. Team A nawołuje do rozwiązania tej sytuacji, bo albo wszyscy gramy albo będziecie musieli.. hmm... jakby to ująć.... wykopać His z teamu, żeby ruszyć dalej heh... jeżeli widzimy ją tak żadko, nie wiem, czy ona będzie technicznie w stanie wpadać do nas na sesje w ustalonych terminach.
Team B - 30 września, W_w napisał swojego ostatniego posta na forum. Od tamtego dnia, nikt jego nicka nie widział na liście zalogowanych userów. Nie wiem co z nim, ale jeżeli ktokolwiek potrafi się z nim skontaktować w sposób inny niż przez net, to fajnie by było, gdyby zrobił to w moim imieniu. Póki co, jego absencja paraliżuje nam sesje tej drużyny, bo Yuzu go ze składu wyrzucić nie ma jak, bo sama zostanie heh....
Team E - Tutaj natomiast, czynnikiem problemotwórczym jest smogu, a konkretnie jego tajemnicze zniknięcie. Mieć możemy jedynie nadzieję, że do wtorku mu się humor poprawi, bo inaczej, sesja będzie odwołana. Jutro spróbuję się dogadać z Teo i Mlecznym w sprawie ich ewentualnego udziału w sesjach. Szczerze mówiąc, szanse na to, że się przyłączą są dosyć małe, więc najwyżej, grać będziecie w tym team'ie co teraz.