Co do tych pestek co ktoś powiedział że po zjedzeniu 7 odwala się w kitę tu się zgodzę i powiem że to samo dzieje się po zjedzeniu 17 jabłkowych pestek ( to nie muu wymysł w jakimś programie o tym mówili ). Co do USG to brzucha chyba robi się tylko kobiecie w ciąży z tego co wiem no ale jak już mówiłem ja się nie znam na medycynie. No więc dalej jeśli chodzi o wymioty to słyszałem że najlepiej napić się Oryginalnej coli bo jak by ktoś nie wiedział oczyszcza żołądek z odpadków którymi potem rzygamy czy jakoś tak xD.
Damn...
1. nawet jak zjesz te 17 'śmiercionośnych' pestek, to pewnie większość wyjdzie z ciebie prawie w całości.
2. usg robi się nie tylko kobietom w ciąży. Robi się również w 'poszukiwaniu' przyczyn dolegliwości związanych z narządami wew.
3. cola nie oczyszcza organizmu z tego, czym rzygamy [odpadków? Tych pestek ? :F] :/ Cóż-jak coś wejdzie, to prędzej czy później musi wyjść...którąkolwiek stroną. A rzyganie jest reakcją obronną , więc nie zawsze powstrzymywanie jej byłoby wskazane.
A pisząc o 'oryginalnej' Coli pewnie miałeś na myśli tą robioną kiedyś [bo chyba nie chodziło Ci o Colę oryginalną, bo od coca-coli, a nie jakąś polo-colctę :F]. Kiedyś Cola była 'pędzona' na liściach koki :F I rzeczywiście była stosowana jako lekarstwo na 'brzuszek'. Ale wiadomo dlaczego obecna Cola jest 'słabsza' :F