Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
jakiemu komunikatorowi sie nie zdarza?
czyli aqq tez jest do niczego, bo obsługuje dużo sieci :}
mam wszystkie komunikatory w jednym przynajmniej a nie 10 różnych na kompie zainstalowanych ;f włąsnie ta cała masa niepotrzebnych bajerów - typu skrzynka pocztowa, program tv, zintegrowane radio są o kant tyłka potłuc. thunderbird jest o niebo wygodniejszy jesli idzie o obsługę poczty. a zintegrowane radio w nowszych wersjach gg woła o pomste do nieba
Tlen, jak mowi Musiol, jest chyba najwyodniejszy, ze wzgledu an blyskawiczny dostep do skrzynki. Co prawda zdarza mu sie pasc, ale jakiemu komunikatorowi sie nie zdarza? No i ma bardzo prostego, przejrzystego skina, bez zbednych bajerow.
a to Polska właśnie...
Zaproponowałem staremu wczoraj, żeby wywiesił za oknem niemiecką flagę i trolować okolicę. Ciekawe jak szybko by nam wybili okna...
Cytat: Siergiej w Czerwca 07, 2008, 12:46:01 pm Tlen, jak mowi Musiol, jest chyba najwyodniejszy, ze wzgledu an blyskawiczny dostep do skrzynki. Co prawda zdarza mu sie pasc, ale jakiemu komunikatorowi sie nie zdarza? No i ma bardzo prostego, przejrzystego skina, bez zbednych bajerow.Że co? Ekhem, wybacz, ale komunikatorek ładuje całą stronkę w Javie żeby wyświetlić skrzynkę...
To pisałem ja, Musiol, z konta mojej kobiety ;)