Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
To się nazywa "Wiosenna Depresja", krótko mówiąc. Ja jestem ostatnio zbyt leniwy na doła, no ale to zdrowo tak od czasu do czasu się psychicznie podłamać, żeby się potem podnieść, otrzepać z kurzu i ze spokojem iść w dobrym kierunku.
i tak wszyscy wiemy, ze najlepsza konsola to DS wiec nie ma sie o co kłócić.
Halo to fajny koleś !
OBJECTION!!!CytujHalo to fajny koleś !sorry to do this, but I'm doing what i have to dozniszcze Twe marzeniajesli Majster CHief to fajny koleśZNISZCZE TWE MARZENIA SYNU!!!mwahahahahhahahajust get and fuck realize that your idol... hes a HOMO
WRONG!!! dont make any mistake lad. you say you had play halo? i would say you play gaylo pal. what I'm going to say .... you had actually never played halo! your'e just anotheg stupid gaylo kid. and ive got the proff ;f
Cytat: Smogu w Maja 09, 2008, 12:09:22 am WRONG!!! dont make any mistake lad. you say you had play halo? i would say you play gaylo pal. what I'm going to say .... you had actually never played halo! your'e just anotheg stupid gaylo kid. and ive got the proff ;fGo back to bed, Chadwardenn.
idolrealyare
Lrn2english
Ale ty możesz startować na misiowego ducha w podziemiach kredowych, a on nie.Poza tym, nie każdy umie mieć wszystko w dupie, czasami stanie się coś głupiego i pękasz jak bańka, zajefajne uczucie.
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...
Emiel kurde nie skracaj w ten sposób nicka Gipsiegio. Punkt G jest tylko jeden ! ;]
Poza tym, gówno za przeproszeniem to ludzie tu wiedzą o wbijaniu nożów w plecy. Ja mam ich w swoich już tyle, że mógłbym dobrze prosperującą hurtownię otworzyć. Ale to takie fajne, zardzewiałe i poszarpane są. Parę motylkowych też się znajdzie.
CytujPoza tym, gówno za przeproszeniem to ludzie tu wiedzą o wbijaniu nożów w plecy. Ja mam ich w swoich już tyle, że mógłbym dobrze prosperującą hurtownię otworzyć. Ale to takie fajne, zardzewiałe i poszarpane są. Parę motylkowych też się znajdzie. A grabki tez masz?
Cytat: Siergiej w Maja 09, 2008, 01:54:57 pm CytujPoza tym, gówno za przeproszeniem to ludzie tu wiedzą o wbijaniu nożów w plecy. Ja mam ich w swoich już tyle, że mógłbym dobrze prosperującą hurtownię otworzyć. Ale to takie fajne, zardzewiałe i poszarpane są. Parę motylkowych też się znajdzie. A grabki tez masz?Nie ma, ale ma keyblade'a poniżej pleców wbitego. ;]
A tam nieznacie sie najlepszy jest QŁEJK 3!