E to lipa...Pełno pryszczatych nerdów przebranych za ziomki ze Star Treka.
hahahahaha w sumie w huj to ja :]
Butzu nie wiesz czy jest moze w sieci albo ogolnie wydana jakas plytka czy mp3 z roznymi openingami do Angry Video Game Nerd? Bo wiem ze wydawal on DVD chyba ze swoimi odcinkami to moze jest gdzies tez dostepna sama muzyka? :] W sumie nie wiem czemu ale jakos bym tak posluchal sobie wszystkich wersji openinga ;/
Nope...Nie mam pojęcia czy jest coś takiego. Zresztą i tak Yahtzee z Zero Punctuation jest lepsziejszy ;] AVGN był fajny, kiedy opisywał wszystkie gry normalnie, bez jakichś dramatyzacji.
No Zero Punctuation miazdzy :] Ale oboje sa swietni i moze tez nawet troche bardziej wole zero punctuation przez to ze zabieraja koles ktorego imienia nie napisze bo jest za trudne zabiera sie za nowe gry -Moglby Nrd czasem jakas juz nowsza gierke recenzowac... Chcociaz w sumie po co zmieniac cos co jest dobre oba sie dobrze uzupelniaja i oba uwielbiam.
W nowym AVGN jest boskie jak ta matelowa kosnola na koncu dzwieki wydaje i mina NERDa
Standardowo tak boskie jak jego reakcja na dzwiek "Ghost Busters" w grze na NES'a
Anyway niech mi sie nawet ku*wa snieg nie wazy zaprusznąć wiecej w tym roku bo go zajeb*e... pogoda jest poprostu cudowna :]