Message to mounsieur Deruku Bytzu:
W co to ten gipusu pogrywa sobie tam?
GTFO, piratefag.
Ahahahhahaha look who's talking :]
Enjoy your bricked Wii in the future ;[ Choć sam nie wiem czy nie przerobię jeśli się okaże, że wyjdzie jesienią jak PONOĆ Reggie powiedział.
BTW. Bardziej ch*jowej planszy nie mogłeś mi pokazać ? ;] Pokaż Ty mi ten zajebisty zachód słońca na Final Destination, albo coś z Halberd'em.
Hahahaha tym brickiem to ty mnie straszysz juz od wielu miesiecy :] Ale nie martw sie idiota nie jestem wiec bricka miec nie bede -chyba ze nintendo wymysli w koncu jakis skuteczny sposob -w co watpie bo piraci zawsze cos wymuzdza :]
To tak jak ja bym ci mowil za czasow ps2 enjoy your zepsuty laser in your Pe-eS-tuł in teh fjuczer. Bricka nie dostaje sie tak o... od grania. Tylko od updejtu na palowska konsole softu przeznaczonego na ntsc.
Zreszta nawet jak dostane bricka to co? Kupie sobie nowa konsole i tyle -jestem z wii jak najbardziej zadowolony -gram w mnostwo gier -jakbym chcial kupowac oryginaly to juz za 4-5 tytulow mialbym nowa konsole... a ja gralem w wiele wicej. Wiec nawet jesli w przyszlosci mialbym endżojować sie brickowatym wii to wole to i teraz cieszyc sie ze przeszedlem super paper mario, re:uc, trauma center, super mario galaxy (ktore jest tak sweitne ze i tak na dniach kupuje oryginaa bo gra na to zasluguje), big brain academy, metroid prime 3, mario strikers, excite truck, mario and sonic at the olimpics, zelda, mecze zack and wiki, bombermena z dziewczyna na dwoch, rayman raving rabbits, ssbb ktore jest tylko w usa i jap narazie, no more heroes w wersji ntsc czyli bez cenzury z multum krwi ktora w europie jest zartem, zaniedlugo meczyc bede mario kart jak sie ukaze tego 11 kwietnia... bo od tego jest konsola aby na niej grac a nie patrzec na nia albo sie martwic czy mi sie nie zbrikuje. Piracimy na wszystkim wiec czemu nie na wii? Bo dostane bricka? Hahahahah :] Nie ma takiej opcji :]
Plansze wybralem byle jaka a ta byla jasna to w miare jakos ja bylo widac na zdjeciu bo te ciemniejsze to by lipnie bylo widac :] Anyway gierka jest zajebista -wiadomo ze glownie w niej chodzi o multi ale jest dojebana nawet na jednego ;] Szkoda ze moja dziewczyna mimo ze dlam nie starala sie nawet pograc to jednak zacienka jest na taka gre -za duzo sie dzieje naraz :] Ale przynajmniej probowala zlota dziewczyna ;]