Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
Dokladnie... Sam musze np byc za Cracovia bo brat mnie pilnuje zebym nie "zeszedl na psy" jak on to mowi... ;/ Jeb*c football....
Moi kumple się ostatnio zastanawiali czy facetów podnieca widok spoconych piłkarzy na boisku,bo to, ze biegają za piłką to dość nudne, jakoś nie mogą zrozumieć tych emocji związanych z piłką w TV... Swoją drogą-ja też. Granie owszem, oglądanie-nie.
Cytat: Growlanser w Marca 09, 2008, 11:18:09 pm Dokladnie... Sam musze np byc za Cracovia bo brat mnie pilnuje zebym nie "zeszedl na psy" jak on to mowi... ;/ Jeb*c football....LOL, bez urazy, ale masz lekko nienormalnego brata
Cytat: Iniuria w Marca 09, 2008, 11:22:23 pm Moi kumple się ostatnio zastanawiali czy facetów podnieca widok spoconych piłkarzy na boisku,bo to, ze biegają za piłką to dość nudne, jakoś nie mogą zrozumieć tych emocji związanych z piłką w TV... Swoją drogą-ja też. Granie owszem, oglądanie-nie.dziwnych masz kumpli :] ciekawe którzy to są tacy dziwni ;] a ogląda się po to, by potem wprowadzać to w życie jak się gra (robiłem tak jak byłem mały :])
Cytat: Iniuria w Marca 09, 2008, 11:22:23 pm Moi kumple się ostatnio zastanawiali czy facetów podnieca widok spoconych piłkarzy na boisku,bo to, ze biegają za piłką to dość nudne, jakoś nie mogą zrozumieć tych emocji związanych z piłką w TV... Swoją drogą-ja też. Granie owszem, oglądanie-nie.Sam tej podniety nie rozumiem. Przecież wygrana wcale nie oznacza, że dostaniemy pieniądze na sierocińce, że bezrobocie nam spadnie itp. W sumie samo bieganie za szmacianą piłką też mi nie imponuje.
Cytat: Iniuria w Marca 09, 2008, 11:22:23 pm Moi kumple się ostatnio zastanawiali czy facetów podnieca widok spoconych piłkarzy na boisku,bo to, ze biegają za piłką to dość nudne, jakoś nie mogą zrozumieć tych emocji związanych z piłką w TV... Swoją drogą-ja też. Granie owszem, oglądanie-nie.W sumie samo bieganie za szmacianą piłką też mi nie imponuje.
Cytat: Musiol w Marca 09, 2008, 11:24:02 pm Cytat: Iniuria w Marca 09, 2008, 11:22:23 pm Moi kumple się ostatnio zastanawiali czy facetów podnieca widok spoconych piłkarzy na boisku,bo to, ze biegają za piłką to dość nudne, jakoś nie mogą zrozumieć tych emocji związanych z piłką w TV... Swoją drogą-ja też. Granie owszem, oglądanie-nie.dziwnych masz kumpli :] ciekawe którzy to są tacy dziwni ;] a ogląda się po to, by potem wprowadzać to w życie jak się gra (robiłem tak jak byłem mały :]) Dobrze wiesz którzy "Wielka Piątka" głównie chodzi o jak to mówisz Mirmira, Abucioka i Wilka xD ...Jak byłem mały, a teraz jestem duży i jestem kaleka
Cytat: DarkButz w Marca 09, 2008, 11:41:18 pm Cytat: Iniuria w Marca 09, 2008, 11:22:23 pm Moi kumple się ostatnio zastanawiali czy facetów podnieca widok spoconych piłkarzy na boisku,bo to, ze biegają za piłką to dość nudne, jakoś nie mogą zrozumieć tych emocji związanych z piłką w TV... Swoją drogą-ja też. Granie owszem, oglądanie-nie.W sumie samo bieganie za szmacianą piłką też mi nie imponuje.można to robić dla zdrowia. U mnie to jedyny sport, który uprawiam z przyjemnością, inne z przymusu.
Cytat: Musiol w Marca 09, 2008, 11:43:32 pm Cytat: DarkButz w Marca 09, 2008, 11:41:18 pm Cytat: Iniuria w Marca 09, 2008, 11:22:23 pm Moi kumple się ostatnio zastanawiali czy facetów podnieca widok spoconych piłkarzy na boisku,bo to, ze biegają za piłką to dość nudne, jakoś nie mogą zrozumieć tych emocji związanych z piłką w TV... Swoją drogą-ja też. Granie owszem, oglądanie-nie.W sumie samo bieganie za szmacianą piłką też mi nie imponuje.można to robić dla zdrowia. U mnie to jedyny sport, który uprawiam z przyjemnością, inne z przymusu.Dla zdrowia to można sobie pobiegać. Przynajmniej nie ma zagrożenia, że dostaniesz "przypadkowego" buta w twarz.
Cytat: DarkButz w Marca 09, 2008, 11:45:05 pm Cytat: Musiol w Marca 09, 2008, 11:43:32 pm Cytat: DarkButz w Marca 09, 2008, 11:41:18 pm Cytat: Iniuria w Marca 09, 2008, 11:22:23 pm Moi kumple się ostatnio zastanawiali czy facetów podnieca widok spoconych piłkarzy na boisku,bo to, ze biegają za piłką to dość nudne, jakoś nie mogą zrozumieć tych emocji związanych z piłką w TV... Swoją drogą-ja też. Granie owszem, oglądanie-nie.W sumie samo bieganie za szmacianą piłką też mi nie imponuje.można to robić dla zdrowia. U mnie to jedyny sport, który uprawiam z przyjemnością, inne z przymusu.Dla zdrowia to można sobie pobiegać. Przynajmniej nie ma zagrożenia, że dostaniesz "przypadkowego" buta w twarz.Albo między nogi :]