Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3266172 razy)

emiel_

• Gość
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #26940 dnia: Stycznia 20, 2008, 08:16:28 pm »
kur*a stary, jesteś gorszy od glena :f

To miał być komplement? Ja Glenna uważam za inteligentną bestię. choć może niece nierozgarniętą, ale jednak bystrą ;>   

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26941 dnia: Stycznia 20, 2008, 08:17:06 pm »
kur*a stary, jesteś gorszy od glena :f
ahahahahahaha xD

Offline aysnel

• Infel Phira
  • Redaktor
  • „Was yea ra chs hymmnos mea"
« Odpowiedź #26942 dnia: Stycznia 20, 2008, 08:18:35 pm »
*sigh*

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26943 dnia: Stycznia 20, 2008, 08:23:04 pm »
*sigh*
co pan taki zrezygnowany panie kolego od emila?

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26944 dnia: Stycznia 20, 2008, 08:23:24 pm »
6293. Clan Of Xymox - [Hidden Faces #09] Special Friends

Tytuł z dedykacją dla Ciebie Musiol ;]

Offline aysnel

• Infel Phira
  • Redaktor
« Odpowiedź #26945 dnia: Stycznia 20, 2008, 08:29:20 pm »

"Dawn dancer share your mind
Tell me the story of tomorrow
Dawn dancer let me know
the one way I must follow
Dawn dancer turn the page
Where do I go and what is my fate?
Dawn dancer tell me all
Now, before it is too late"

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26946 dnia: Stycznia 20, 2008, 08:30:20 pm »
O_O to forum staje się dziwniejsze niż było... ide wrzucać stare foty na naża-klaza

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26947 dnia: Stycznia 20, 2008, 08:33:39 pm »
naża klaza śmierdzi :D Znajdują Cię ludzie i na siłę dodają, by mieć poczucie, iż jest się lubianym/docenianym/ znanym etc. dopiszcie sobie resztę // ile już naodrzucałem zaproszeń, to szok...BTW Musiol masz tam całkiem fajną fotkę ;p

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26948 dnia: Stycznia 20, 2008, 08:34:58 pm »
jaką fotkę i gdzie?
btw, piszecie w taki tempie jak króliki się mnożą, czego efektem jest, że mamy najwięcej odsłon forum miesięcznie od kiedy jest SMF, ilość wiadomości brakuje, ale w takim tempie to może się wyrobimy powyżej 2k ;]

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26949 dnia: Stycznia 20, 2008, 08:37:00 pm »
Musiol to chyba cieszyć się trzeba nie? ;> i tak byłoby dużo więcej, ale co zrobić, gdy na połowę z tematów ludzie zwyczajnie nie odpisują ;f
 Fotkę na naszej-klasie jakiś czas temu widziałem <Twoją>

Offline aysnel

• Infel Phira
  • Redaktor
« Odpowiedź #26950 dnia: Stycznia 20, 2008, 08:40:52 pm »
Co ludzie widzą ciekawego w przypominaniu sobie koleżanek i kolegów z dawnych szkolnych lat. Ja o większości swoich wolałbym zapomnieć (oni zresztą o mnie pewnie też) :) 

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26951 dnia: Stycznia 20, 2008, 08:42:19 pm »
Co ludzie widzą ciekawego w przypominaniu sobie koleżanek i kolegów z dawnych szkolnych lat. Ja o większości swoich wolałbym zapomnieć (oni zresztą o mnie pewnie też) :) 

polać temu panu.Mądrze gada ;]

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26952 dnia: Stycznia 20, 2008, 08:45:07 pm »
bo są raczej normalni, mieli normalne klasy i lubili się? sam nie wiem, jedni są koleżeńscy i mieli dużo kumpli

żeby nie było, noł offense ofkors
« Ostatnia zmiana: Stycznia 20, 2008, 08:50:09 pm wysłana przez Musiol »

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26953 dnia: Stycznia 20, 2008, 08:49:01 pm »
Musiol, młody jeszcze jesteś ;> Swoją drogą, po cholerę prosi mnie o dodanie koleś z podstawówki (sprzed 13 lat), kiedy on tylko działał mi na nerwy,poza tym nawet nie pamiętam jak ma na imię. Po to, żeby mieć wypaśnie dużo kontaktów? Jeżeli to ma być nie wiem - wyznacznik jakiejś zajebistości, to dziękuję, ja wysiadam.
W tym co napisał aysnel jest dużo prawdy.

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26954 dnia: Stycznia 20, 2008, 08:51:49 pm »
emil - no ok, ale po co ich dodawać? ja też nie dodaję tych co nie lubię, to jest przydatne złapać kontakt z ludźmi których się wieki nie widziało (np. z przedszkola), czasem się to przydaje, a to, że z nasza-klasa sie robi fotka.pl, gdzie konta maja 12sto latki co zbieraja znajomych to juz nic nie poradzisz na to, ludzie są niereformowalni. Ja mam tych znajomych co serio znam i lubię, simple, isn't it?

Offline aysnel

• Infel Phira
  • Redaktor
« Odpowiedź #26955 dnia: Stycznia 20, 2008, 08:54:06 pm »
Nie wiem czy dobrze myślę ale chyba coś na mój temat sugerujesz, Musiol. :)

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26956 dnia: Stycznia 20, 2008, 08:55:23 pm »
to, że z nasza-klasa sie robi fotka.pl, gdzie konta maja 12sto latki co zbieraja znajomych to juz nic nie poradzisz na to, ludzie są niereformowalni. Ja mam tych znajomych co serio znam i lubię,

Taaa, szczerze? Jakby przyszło co do czego, to wolałbym większość z Was pododawać, aniżeli kontakty z młodości (szczególnie z podstawówki). Teraz słuchanie ciężkiej muzy, Toola, bycie innym - jest wręcz modne (co jest nonsensem), tak z 15 lat temu było trochę inaczej Musiol...możesz mi wierzyć ;/

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26957 dnia: Stycznia 20, 2008, 08:56:26 pm »
Nie wiem czy dobrze myślę ale chyba coś na mój temat sugerujesz, Musiol. :)
nie, dopisałem w poście, napisałem ogólnie, bo znam takich osobiście, to się alienują i unikają ludzi i znajomych w jakiejkolwiek postacie, wybacz, że tamto tak zabrzmiało :]

emil - ja myślalem, że 15 lat temu, metal był w ofensywie, ale ok, rozumiem, że u Ciebie znajomy byli zdupy, ja mam inaczej, więc dla mnie to nie problem ;)

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26958 dnia: Stycznia 20, 2008, 08:57:49 pm »
same here. Wrzucili ciebie kiedyś do jakiejś grupy z bardzo różnymi ludźmi i musisz w takim gronie podać się edukacji, ja żadnego przywiązania i jedności nie czułem nigdy do grup w jakich byłem. Mnie nasza-klasa nie jest potrzebna do niczego heh.

Ed: K**** musicie tak pisać ?! Co chwila mi się wyświetla: "Uwaga - podzczas pisania wysłano 4 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?" Zaraz poszukam jakiejś opcji żeby to wyłączyć bo mnie zaczyna wkurzać jak więcej ktoś pisze heh.

Btw. Wolę doborowe towarzystwo niż pierdoły z klas z którymi nie mam o czym pogadać. ;/
« Ostatnia zmiana: Stycznia 20, 2008, 09:02:35 pm wysłana przez G-1 »
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26959 dnia: Stycznia 20, 2008, 09:00:32 pm »
same here. Wrzucili ciebie kiedyś do jakiejś grupy z bardzo różnymi ludźmi i musisz w takim gronie podać się edukacji, ja żadnego przywiązania i jedności nie czułem nigdy do grup w jakich byłem. Mnie nasza-klasa nie jest potrzebna do niczego heh.

G-1 zgadzam się z Tobą w 100%. Ja mam tam konto, bo mi jest potrzebne - do czego - nieważne, kto ma wiedzieć, ten wie. Na pewno nie po to, by kolekcjonować i na siłę odświeżać znajomości z dzieciństwa (a czasami znajomości to zbyt wiele powiedziane).