Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3264372 razy)

Offline aysnel

• Infel Phira
  • Redaktor
  • „Was yea ra chs hymmnos mea"
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #26960 dnia: Stycznia 20, 2008, 09:01:04 pm »
Z drugiej strony jak się odbębniło wojsko dochodzi się do wniosku, że szkolna klasa wcale nie była taka zła...

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #26961 dnia: Stycznia 20, 2008, 09:01:57 pm »
Co ludzie widzą ciekawego w przypominaniu sobie koleżanek i kolegów z dawnych szkolnych lat. Ja o większości swoich wolałbym zapomnieć (oni zresztą o mnie pewnie też) :) 
U mnie tak samo. Dla mnie nasza-klasa to poprostu rozdrapywanie starych ran pod przykrywką odświeżenia "starych, dobrych" szkolnych lat i ogólnej zbiorowej masturbacji.
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26962 dnia: Stycznia 20, 2008, 09:04:45 pm »
Z drugiej strony jak się odbębniło wojsko dochodzi się do wniosku, że szkolna klasa wcale nie była taka zła...

Wiesz co? Ja nawet dodałem kilku ludzi z woja, szczególnie ze szkółki w Ustce - tam był zajebisty klimat. Wiadomo - później inne klimaty diametralnie, ale na początku było super (wszyscy równi, brak równiejszych). Co do metalu w ofensywie 15 lat temu, Musiol - nieźle przyjebałeś ^^ u mnie w klasie jako jedyny chyba słuchałem ciężkich brzmień,a jak przyniosłem raz na lekcję muzyki D.R.I. (była lekcja o tym czego słuchamy) to mnie zaraz kur***wa antychrystem okrzyknęli ;]
« Ostatnia zmiana: Stycznia 20, 2008, 09:05:30 pm wysłana przez emiel_ »

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26963 dnia: Stycznia 20, 2008, 09:08:34 pm »
Na kompanii też jesteś z dość losowymi ludźmi, ja pamiętam najwyżej paru spoko ludzi, na palcach obu rąk mogę ich policzyć a reszty jest całkiem, całkiem sporo.
G-1 zgadzam się z Tobą w 100%. Ja mam tam konto, bo mi jest potrzebne - do czego - nieważne, kto ma wiedzieć, ten wie. Na pewno nie po to, by kolekcjonować i na siłę odświeżać znajomości z dzieciństwa (a czasami znajomości to zbyt wiele powiedziane).   
No ja też się z tobą zgadzam. Zdarzają się ludzie których chcę znać ale z takimi mam kontakt, a reszta nie jest warta mojego czasu.
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline aysnel

• Infel Phira
  • Redaktor
« Odpowiedź #26964 dnia: Stycznia 20, 2008, 09:09:12 pm »
Jakby to powiedzieć, goście z okolic Radomia czy z podkarpackiego byli nawet zajebiści. Ze Ślązakami też się szło jakoś dogadać. Ale o tych z Mazowsza czy Warmii-Mazur szkoda gadać. Oczywiście nie obrażając nikogo z tamtych rejonów. :) G-1 a gdzie służyłeś?
« Ostatnia zmiana: Stycznia 20, 2008, 09:09:57 pm wysłana przez aysnel »

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26965 dnia: Stycznia 20, 2008, 09:12:55 pm »
3 miesiące w Dęblinie na SMSie i 6 w Pruszczu Gd. ;]
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #26966 dnia: Stycznia 20, 2008, 09:13:53 pm »
emil - ja myślalem, że 15 lat temu, metal był w ofensywie,
nope... 15 lat temu w ofensywie bylo disko polo ;f

ehh chata se zrobili

Offline aysnel

• Infel Phira
  • Redaktor
« Odpowiedź #26967 dnia: Stycznia 20, 2008, 09:15:24 pm »
 Do G-1. Ja całą służbę w Orzyszu a dokładniej w Litewsko - Polskim Batalionie Sił Pokojowych. (już nie istniejącym)

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26968 dnia: Stycznia 20, 2008, 09:17:09 pm »
Na kompanii też jesteś z dość losowymi ludźmi, ja pamiętam najwyżej paru spoko ludzi

Ja też tylko kilku, ale w moim przypadku to było np. więcej niż w podstawówce...

Jakby to powiedzieć, goście z okolic Radomia czy z podkarpackiego byli nawet zajebiści. Ze Ślązakami też się szło jakoś dogadać. Ale o tych z Mazowsza czy Warmii-Mazur szkoda gadać. Oczywiście nie obrażając nikogo z tamtych rejonów. :) G-1 a gdzie służyłeś?

ślązacy to pijacy ekstremalni;] ogónie spoko ludzie, pamiętam też górala, straszny nerwus, mały karzeł ,a jak mu coś nie pasowało to rzucał się nawet do 2x większych i szerszych;>
 Widzę, że wojskowy konkurs piękności się zaczął:
Centrum Szkolenia Marynarki Wojennej Ustka (początek)
pewien okręt, którego nazwy szkoda wymieniać ;P w Porcie Wojennym Gdynia-Oksywie
pobór był na wiosnę, czyli po wojskowemu - żółto-zieloni  ^^

Offline aysnel

• Infel Phira
  • Redaktor
« Odpowiedź #26969 dnia: Stycznia 20, 2008, 09:22:05 pm »
Jeszcze miałem takiego w wojsku pecha, że trafiłem samych wielbicieli muzyki disco-polo i jakiegoś ruskiego popu typu Kanikuły czy Boten Ana. Nikogo kto by słuchał metalu ani nawet rocka. Ciarki mnie przechodzą gdy teraz o tym myślę  :)

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #26970 dnia: Stycznia 20, 2008, 09:23:25 pm »
A ja jak byłem w wojsku...a nie...mam kategorię D i jestem za młody na nie jeszcze.
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26971 dnia: Stycznia 20, 2008, 09:24:03 pm »
żółto-zieloni  ^^
Ahahaha że co k**** ?! Jesień rulz ! ;P

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26972 dnia: Stycznia 20, 2008, 09:24:35 pm »
jestem za młody na nie jeszcze.

Bullshit, ja byłem młodszy gdy szedłem do woja ;>

Offline aysnel

• Infel Phira
  • Redaktor
« Odpowiedź #26973 dnia: Stycznia 20, 2008, 09:25:17 pm »
Dark Butz masz już wystarczający wiek by mogli cię wziąść. U nas był jeden co miał ledwo 17.

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26974 dnia: Stycznia 20, 2008, 09:29:22 pm »
K****wa, haha, przypomniał mi się mój wypaśny mundur marynarski (galowy), masakra ;]

Offline Typoon

• Adventurer
  • *
  • Welcome to Team Evil!
    • Smocza Klinga
« Odpowiedź #26975 dnia: Stycznia 20, 2008, 09:31:27 pm »
NOW this is worse than reading Youtube comments ;p
Sacrificing minions : is there any problem it CAN'T solve?

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26976 dnia: Stycznia 20, 2008, 09:33:39 pm »
się nie podoba Tajponku? To nie czytaj ;> Ja tak robię z komentami na tubie. EOT ;>

Offline Typoon

• Adventurer
  • *
  • Welcome to Team Evil!
    • Smocza Klinga
« Odpowiedź #26977 dnia: Stycznia 20, 2008, 09:34:51 pm »
Ain't the one with funny retardation here ;)
Sacrificing minions : is there any problem it CAN'T solve?

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
« Odpowiedź #26978 dnia: Stycznia 20, 2008, 09:35:38 pm »
A ja bede wojskowym O_o I mam was gdzies... Za 15 lat emerytura, panowie ;P
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26979 dnia: Stycznia 20, 2008, 09:36:57 pm »
A ja bede wojskowym O_o I mam was gdzies... Za 15 lat emerytura, panowie ;P

mieliśmy nawet wyuczoną przyśpiewkę o zostaniu zawodowym w MONie :D Ale była tak głupia, że jej nie pamiętam ;f