Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3268051 razy)

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #26820 dnia: Stycznia 18, 2008, 10:27:54 pm »
Tant - mnie chyba poznaleś ;)
BTW, ten ciul z RM jest lekko nienormalnym, jak ktoś gra godzinę dziennie to jest uzależniony, albo kłamie? LOL, ja w czasie szkoły mało gram, geez, oni tam są niereformowalni, mają swoje zdanie , innego nie chcą słuchać, a swoje narzucają. Jajogłowi

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #26821 dnia: Stycznia 18, 2008, 10:33:20 pm »
Cytat: MarvelliX
a zlodowacenie? albo krytyczne podwyzszenie sie poziomu wod? ;f
To oklepane jest.
Cytat: MarvelliX
btw ty nie masz dzis imienin? (w autobusie wyczytalem ;B)
Niee, ja na jesieni.
Tant, eh bidaku, no to teraz będziesz pdp sulfalazin łykał jak wrzodowcy, albo babcie z problemami geriatrycznymi... Kuruj się.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 18, 2008, 10:33:57 pm wysłana przez Goha »

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26822 dnia: Stycznia 18, 2008, 10:46:35 pm »
joł Marvell \m/

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #26823 dnia: Stycznia 18, 2008, 10:50:43 pm »
\m/ joł Emil

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26824 dnia: Stycznia 18, 2008, 10:53:11 pm »
Goha - Sulfasalazynę już biorę niestety heh. Pomaga mi, więc czemu nie, chociaż czytałem, że można się od tego anemii nawabić, bo to zaburza wchłanianie kwasu foliowego...

Teraz, na wszelki wypadek, archiwizuję temat po każdym swoim poście. Już trzy razy tematy, w których się udzielałem, szły do kosza. Tym razem nie dam się zaskoczyć.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 18, 2008, 10:54:29 pm wysłana przez Tantalus »

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26825 dnia: Stycznia 18, 2008, 10:54:05 pm »
Marv, doszło już czy jeszcze nie? ;f

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #26826 dnia: Stycznia 18, 2008, 11:00:07 pm »
jak dojdzie to sie z toba podziele ;x

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26827 dnia: Stycznia 18, 2008, 11:02:30 pm »
... zboczeniec ;f

Offline Typoon

• Adventurer
  • *
  • Welcome to Team Evil!
    • Smocza Klinga
« Odpowiedź #26828 dnia: Stycznia 19, 2008, 07:29:15 am »
Znacie jakiś w miarę przejrzysty site z upcoming koncertami w kraju, zarówno gwiazd większego formatu (zarówno pl jak i zagranicznych)?
« Ostatnia zmiana: Stycznia 19, 2008, 08:18:59 am wysłana przez Typoon »
Sacrificing minions : is there any problem it CAN'T solve?

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26829 dnia: Stycznia 19, 2008, 11:21:09 am »
Znacie jakiś w miarę przejrzysty site z upcoming koncertami w kraju, zarówno gwiazd większego formatu (zarówno pl jak i zagranicznych)?
last.fm jest troszkę miarodajne

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #26830 dnia: Stycznia 19, 2008, 12:21:02 pm »
... zboczeniec ;f
nah nie mialem nawet takiego skojazenia (mialem bardziej w strone alkoholu ;f)

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26831 dnia: Stycznia 19, 2008, 04:05:07 pm »
http://wiadomosci.onet.pl/1675397,16,item.html

Wiecie, po pierwsze te embriony będą mieć max 14 dni. Więc żaden furry z tego nie wyskoczy heh. ;]
A poza tym to w takim przypadku nie widzę aby moralność musiała stać na przeszkodzie w rozwoju medycyny. Moralność nie ma nic wspólnego z dobrem dla ludzkości heh. A badania nad komórkami macierzystymi mogą się przyczynić do znalezienia sposobów na wiele chorób. Powinna to zwłaszcza rozumieć osoba, która ma poważne problemy ze zdrowiem.
Nikt nie zaprzeczy, że od dawna na gatunek ludzki nie ma wpływu nic takiego jak dobór naturalny, i nawet chore osobniki są w stanie dorobić się własnego potomstwa. Jeśli dalej tak pójdzie to kiedyś większość ludzi będzie spędzać 1/4 życia w szpitalach, a może i gorzej.
Nie widzę w badaniach nad embrionami żadnych moralnych przeszkód dla rozwoju medycyny, ale nie znaczy to że wyzbyłem się wszystkich zasad moralnych, może ktoś ma mnie tu za jakiegoś robota bez uczuć ale tak jeszcze do końca ze mną nie jest na pewno. ;]

Tant ja Ci życzę żebyś jakoś się trzymał i żeby te leki tobie pomagały. "Perforacja jelita", na wiki nie zabrzmiała ciekawie na wiki. ;/
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
« Odpowiedź #26832 dnia: Stycznia 19, 2008, 09:21:34 pm »
Cytat: GLenn
Cytat:  Musiol  Śr, 16 Styczeń 2008, 01:26
http://pl.youtube.com/watch?v=Li0WNsDW06k&eurl=http://hardkor.wordpress.com/2008/01/15/numa-ryja/
nawiązując do tematu;] lulz
o ja pierdole!
o looooossiiiiie X/
Cytat: Zell
Te, ma ktos moze Shadow Hearts 1 albo Koudelka (PSX), nagrywarke, kilka zbednych plyt i chec pojscia na najblizsza poczte?
Nie mam ale chciała bym tez mieć heh
Cytat: Tant
Patrzcie co sobie dzisiaj zrobiłem.

Na politechnice mają maszyny do wytwarzania różnych plastikowych gadżetów, a jako, że mają je tylko na pokaz, to mogą je wykorzystać tylko do robienia plastikowych pierdół, takich jak to. No ale papierki sam wyciąłem hehe...
Też kcem taki^^
Co do tej zabawy z genami...hm co będzie jak ludzie jednak wyhodują takiego dorosłego osobnika w tajemnicy?I dajmy na to on ucieknie XD...wiem za dużo filmów sie naoglądałam haha.

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
« Odpowiedź #26833 dnia: Stycznia 19, 2008, 09:24:03 pm »
Co do tej zabawy z genami...hm co będzie jak ludzie jednak wyhodują takiego dorosłego osobnika w tajemnicy?I dajmy na to on ucieknie XD...wiem za dużo filmów sie naoglądałam haha.
jak juz cos to osobniczke :F

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
« Odpowiedź #26834 dnia: Stycznia 19, 2008, 09:36:59 pm »
hehe kciał byś co?
ale tak na serio zawsze marzyłam by mieć ogon jak kot,albo oczy^^,ewentualnie skrzydła

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #26835 dnia: Stycznia 19, 2008, 09:39:24 pm »
Oczy i skrzydła to rozumiem, ale na co ogon? ;f

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26836 dnia: Stycznia 19, 2008, 09:42:19 pm »
Też kcem taki^^

Zrób jakiś ładny rysunek, to dostaniesz hehe. Akurat mam jeszcze dwa niezłożone breloki. Jeden mamie obiecałem, a drugi mogę ci zrobić taki jak mój, bo akurat zostały mi jeszcze obrazki na kartce.

Tant ja Ci życzę żebyś jakoś się trzymał i żeby te leki tobie pomagały. "Perforacja jelita", na wiki nie zabrzmiała ciekawie na wiki. ;/

Ej, jak mówiłem - ja nie umieram heh. Perforacja jelita to się dzieje zazwyczaj na skutek jakiegoś kretyna, który nie potrafi zrobić biopsji endoskopem. A ja jestem pod okiem wybitnych specjalistów w tej dziedzinie (kierownik oddziału gastroenterologii we wzmiankowanym szpitalu to mój wujek), więc raczej mi nic nie grozi. To tylko kwestia utrzymywania choroby w recesji, a przy stojącym za mną zapleczu naukowym i farmakologicznym, myślę że takową mogę utrzymywać bardzo długo.

Nie widzę w badaniach nad embrionami żadnych moralnych przeszkód dla rozwoju medycyny, ale nie znaczy to że wyzbyłem się wszystkich zasad moralnych, może ktoś ma mnie tu za jakiegoś robota bez uczuć ale tak jeszcze do końca ze mną nie jest na pewno. ;]

Ja znam grupkę ludzi, którzy znajdą tam moralne przeszkody hehe.

ale tak na serio zawsze marzyłam by mieć ogon jak kot,albo oczy^^,ewentualnie skrzydła

Koty nie mają skrzydeł. Przynajmniej dawno żadnego ze skrzydłami nie widziałem...
« Ostatnia zmiana: Stycznia 19, 2008, 09:43:07 pm wysłana przez Tantalus »

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #26837 dnia: Stycznia 19, 2008, 09:44:14 pm »
Ej, jak mówiłem - ja nie umieram heh. Perforacja jelita to się dzieje zazwyczaj na skutek jakiegoś kretyna, który nie potrafi zrobić biopsji endoskopem.
Albo ludzi, ktorzy lubią...bawić się...skrzynią biegów i próbują potem wyjąć gałkę, która się przypadkiem odkręciła.
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26838 dnia: Stycznia 19, 2008, 09:49:12 pm »
Tak swoją drogą, jest jeden pozytywny aspekt tej mojej choroby - miałem na wakacje jechać na 6cio tygodniowy kurs przeszkolenia wojskowego dla studentów, żeby mieć z głowy służbę wojskową. No ale w obliczu mojej nieuleczalnej, ciężkiej, rzadkiej i skomplikowanej choroby, pomimo szczerej chęci służenia ojczyźnie, będę chyba musiał z bólem poprosić o kolejne spotkanie na WKU, które da mi kategorię zwalniającą z tego zaszczytu.

Zastanawiam się więc, czy nie wybrać się z w te wakacje na Woodstock - nie wiem tylko, czy te 3 dni chlania i jedzenia zupek chińskich, nie zaszkodzą moim jelitom bardziej niż 6 tygodni w wojsku hehe. No i trzeba pomyśleć o wyjechaniu gdzieś do pracy za granicę, skoro to ostatnio takie modne. Może Irlandia? Mało oryginalnie, no ale to fajny kraj... no i bym się nauczył mówić z jakiś jadowitym akcentem...
« Ostatnia zmiana: Stycznia 19, 2008, 09:50:54 pm wysłana przez Tantalus »

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
« Odpowiedź #26839 dnia: Stycznia 19, 2008, 09:51:48 pm »
Miałam na myśli,że skrzydła w ogóle,a nie kocie XD znowu łapiesz mnie za język ;P
Cytat: Tant
Zrób jakiś ładny rysunek, to dostaniesz hehe. Akurat mam jeszcze dwa niezłożone breloki. Jeden mamie obiecałem, a drugi mogę ci zrobić taki jak mój, bo akurat zostały mi jeszcze obrazki na kartce.
No problemo^^ tylko podaj co dokładniej hehe