Z cyklu, piękne cytaty z Wiadomo Skąd:
bądźmy poważni. Ktoś gra dla przyjemności od czasu do czasu? Jeżeli Ty jesteś tym kimś, to jesteś fenomenem na skalę światową. Niestety ja nie znam nikogo takiego. Grzegorzu, znam wielu ludzi, którzy grali w gry w młodym wieku tak jak i ja. Mam też kilku znajomych, którzy nadal w nie grają. Nie istnieje coś takiego jak gra od czasu do czasu. Spędza się nad tym ciężkie godziny, nie potrafiąc się oderwać, chcąc wykonać jeszcze jedną misję.
Ładną polemikę z tego zrobiłem - prawie jak za czasów początku KF, kiedy ostrzeliwałem się postami z qiaxem. Koleś, tak samo jak wzmiankowana osoba, nigdy nie pozwoli na to, że rozmowa zakończyła się na moim poście. Różnica jest tylko w poziomie rozmowy hehe...
BLOG TIEM:
[blog=Moje zdrowie]Pisałem wcześniej, że byłem w szpitalu na badaniach, no i, jeżeli anyone cares, badania potwierdziły u mnie stosunkowo niegroźną, ale nieuleczalną chorobę układu pokarmowego, znaną jako choroba Leśniowskiego-Crohna (podobno ma ją tylko 1 na 16k osób w tym kraju - jak pech, to pech). Jak ktoś chce znać detale, to wiki stoi otworem, jest dosyć dobre poinformowana w sprawach medycznych. Co w związku z tym? Mam dobrą i złą wiadomość:
Zła wiadomość - przykro mi zawieść wasze oczekiwania, ale raczej na to nie umrę heh
Dobra wiadomość - mam znajomości na oddziale gastroenterologii w szpitalu wojskowym w Bydgoszczy, jednym z lepszych szpitali w tym kraju, i dzięki tym znajomością będę dostawał za darmo jakieś leki eksperymentalne, które na rynku chodzą po kilka tysięcy PLN. Problem jest taki, że co jakiś czas muszę do tej Bydgoszczy jechać (na szczęście, w większości wypadku jadę tylko na jeden dzień), no ale dzięki temu mam szanse na cholernie skuteczne leczenie.[/blog]
[blog=NDS]"Legend of Zelda: Phantom Hourglass" zarządza - diablo dobrze zrobiona gra, która mnie ostatnio wciąga bez reszty. Nawet odstawiłem na jej korzyść Wormsy i świeżo rozpoczętego Touch Detective 2 1/2 (bardzo dobry, ale, tak jak pierwsza część, działa silnie usypiająco).[/blog]
[blog=nasza klasa]Jak ktoś mnie chce dodać do znajomych na tym cholernym portalu, to niech mnie uprzedzi wcześniej na GG, co? Wczoraj mnie zaprosiła do znajomych Anouk i dłuższą chwilę zajęło mi skojarzenie kim ona jest. Tak samo miałem z conajmniej kilkoma osobami wcześniej, które okazały się osobami z innych klas (z którymi nigdy nie gadałem) albo jakimiś ludźmi z imprezy sylwestrowej, których zdążyłem wymazać z pamięci heh[/blog]