Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3268145 razy)

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #26800 dnia: Stycznia 16, 2008, 10:27:35 pm »
Jasna cholera - admin mi skasował cały temat o zakazanych zespołach muzycznych. A ja go nie zarchiwizowałem. Z 10 moich postów poszło do pieca, a to były długie posty. Chyba to mój koniec przygody z forum RM, bo co się zacznę gęściej wypowiadać, to kasują mi topic...

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26801 dnia: Stycznia 16, 2008, 10:31:28 pm »
Chyba to mój koniec przygody z forum RM, bo co się zacznę gęściej wypowiadać, to kasują mi topic...
Mmm, cenzurka pełną parą normalnie heh
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26802 dnia: Stycznia 16, 2008, 10:32:44 pm »
Chyba to mój koniec przygody z forum RM, bo co się zacznę gęściej wypowiadać, to kasują mi topic...
Mmm, cenzurka pełną parą normalnie heh
nie , Tant bluźni i oni dbają, by ich szatan nie porwał xD

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26803 dnia: Stycznia 16, 2008, 10:34:53 pm »
Pewnie admin już uznał Tanta za opętanego.
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #26804 dnia: Stycznia 17, 2008, 12:31:24 am »
Nah, agree wiz Dżi, cenzura. Albo tak załatwiają tam wszystkich, którzy mają swoje solidne zdanie czy wykazują zdrową pewność siebie.

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
« Odpowiedź #26805 dnia: Stycznia 17, 2008, 01:46:55 am »
Te, ma ktos moze Shadow Hearts 1 albo Koudelka (PSX), nagrywarke, kilka zbednych plyt i chec pojscia na najblizsza poczte?
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26806 dnia: Stycznia 17, 2008, 03:48:44 pm »
Patrzcie co sobie dzisiaj zrobiłem.

Na politechnice mają maszyny do wytwarzania różnych plastikowych gadżetów, a jako, że mają je tylko na pokaz, to mogą je wykorzystać tylko do robienia plastikowych pierdół, takich jak to. No ale papierki sam wyciąłem hehe...

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #26807 dnia: Stycznia 17, 2008, 04:10:45 pm »
http://wiadomosci.onet.pl/1675397,16,item.html
OH GOD ! Wiecie co to może znaczyć ?

READY YOUR FLAMETHROWERS !
« Ostatnia zmiana: Stycznia 17, 2008, 04:17:36 pm wysłana przez DarkButz »
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #26808 dnia: Stycznia 17, 2008, 04:56:09 pm »
Yay! Catgirls!

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26809 dnia: Stycznia 17, 2008, 07:07:14 pm »
Mnie to nie dziwi.

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26810 dnia: Stycznia 18, 2008, 07:41:49 am »
A fuj <rzyga> czytałem już o takim pomyśle chyba z rok temu - nie wiem jak Wam, ale mi średnio przypadł do gustu ;/

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26811 dnia: Stycznia 18, 2008, 07:42:20 am »
nienawidzę wstawać o 7 rano ;/

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26812 dnia: Stycznia 18, 2008, 07:44:44 am »
Kiedyś będziesz pracował Musiol ;/ Ja wstaję tak pn -pt ;p 

BTW. Najpierw modyfikowana żywność, później modyfikowani ludzie? Sucks...

Offline aysnel

• Infel Phira
  • Redaktor
  • „Was yea ra chs hymmnos mea"
« Odpowiedź #26813 dnia: Stycznia 18, 2008, 09:19:33 am »
I tak masz szczęście, że nie piąta czy szósta rano :)

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #26814 dnia: Stycznia 18, 2008, 12:52:58 pm »
BTW. Najpierw modyfikowana żywność, później modyfikowani ludzie? Sucks...
errr a czegos sie spodziewal ze bedziem w jaskini siedziec az nas kolejny meteor pierdyknie? ;f te experymenty sa glownie po to zeby oczyscic ludzkie dna z wad takich jak brak regeneracji utraconych konczyn, procesy starzenia i takie tam badziewia (w przyszlosci wszyscy beda piekni zdrowi i wciagnieci w wir wojny o resztki czystego powietrza ;x)

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #26815 dnia: Stycznia 18, 2008, 02:07:07 pm »
Cytat: MarvelliX
experymenty sa glownie po to zeby oczyscic ludzkie dna z wad takich jak brak regeneracji utraconych konczyn, procesy starzenia i takie tam badziewia (w przyszlosci wszyscy beda piekni zdrowi i wciagnieci w wir wojny o resztki czystego powietrza ;x)
Marv, mój ulubiony scenariusz. Oprócz zamiany Ameryki Północnej w pustynię, of koz.

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #26816 dnia: Stycznia 18, 2008, 05:45:42 pm »
a zlodowacenie? albo krytyczne podwyzszenie sie poziomu wod? ;f
btw ty nie masz dzis imienin? (w autobusie wyczytalem ;B)

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26817 dnia: Stycznia 18, 2008, 06:20:28 pm »
Z cyklu, piękne cytaty z Wiadomo Skąd:

Cytat: Moderator Krzysio
bądźmy poważni. Ktoś gra dla przyjemności od czasu do czasu? Jeżeli Ty jesteś tym kimś, to jesteś fenomenem na skalę światową. Niestety ja nie znam nikogo takiego. Grzegorzu, znam wielu ludzi, którzy grali w gry w młodym wieku tak jak i ja. Mam też kilku znajomych, którzy nadal w nie grają. Nie istnieje coś takiego jak gra od czasu do czasu. Spędza się nad tym ciężkie godziny, nie potrafiąc się oderwać, chcąc wykonać jeszcze jedną misję.

Ładną polemikę z tego zrobiłem - prawie jak za czasów początku KF, kiedy ostrzeliwałem się postami z qiaxem. Koleś, tak samo jak wzmiankowana osoba, nigdy nie pozwoli na to, że rozmowa zakończyła się na moim poście. Różnica jest tylko w poziomie rozmowy hehe...

BLOG TIEM:

[blog=Moje zdrowie]Pisałem wcześniej, że byłem w szpitalu na badaniach, no i, jeżeli anyone cares, badania potwierdziły u mnie stosunkowo niegroźną, ale nieuleczalną chorobę układu pokarmowego, znaną jako choroba Leśniowskiego-Crohna (podobno ma ją tylko 1 na 16k osób w tym kraju - jak pech, to pech). Jak ktoś chce znać detale, to wiki stoi otworem, jest dosyć dobre poinformowana w sprawach medycznych. Co w związku z tym? Mam dobrą i złą wiadomość:
Zła wiadomość - przykro mi zawieść wasze oczekiwania, ale raczej na to nie umrę heh
Dobra wiadomość - mam znajomości na oddziale gastroenterologii w szpitalu wojskowym w Bydgoszczy, jednym z lepszych szpitali w tym kraju, i dzięki tym znajomością będę dostawał za darmo jakieś leki eksperymentalne, które na rynku chodzą po kilka tysięcy PLN. Problem jest taki, że co jakiś czas muszę do tej Bydgoszczy jechać (na szczęście, w większości wypadku jadę tylko na jeden dzień), no ale dzięki temu mam szanse na cholernie skuteczne leczenie.[/blog]

[blog=NDS]"Legend of Zelda: Phantom Hourglass" zarządza - diablo dobrze zrobiona gra, która mnie ostatnio wciąga bez reszty. Nawet odstawiłem na jej korzyść Wormsy i świeżo rozpoczętego Touch Detective 2 1/2 (bardzo dobry, ale, tak jak pierwsza część, działa silnie usypiająco).[/blog]

[blog=nasza klasa]Jak ktoś mnie chce dodać do znajomych na tym cholernym portalu, to niech mnie uprzedzi wcześniej na GG, co? Wczoraj mnie zaprosiła do znajomych Anouk i dłuższą chwilę zajęło mi skojarzenie kim ona jest. Tak samo miałem z conajmniej kilkoma osobami wcześniej, które okazały się osobami z innych klas (z którymi nigdy nie gadałem) albo jakimiś ludźmi z imprezy sylwestrowej, których zdążyłem wymazać z pamięci heh[/blog]

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26818 dnia: Stycznia 18, 2008, 08:07:54 pm »
w szpitalu wojskowym w Bydgoszczy, jednym z lepszych szpitali w tym kraju

wiem, że to dobry szpital, leżałem w nim bardzo długo :D Poza tym dobry jest w Gdańsku-Oliwie (Szpital Wojskowy Marynarki Wojennej) 
   Rozpisałeś się dziś nawet :F

Offline aysnel

• Infel Phira
  • Redaktor
  • „Was yea ra chs hymmnos mea"
« Odpowiedź #26819 dnia: Stycznia 18, 2008, 08:19:53 pm »
Jeszcze lepszy był szpital wojskowy w Ełku. Niestety ogłosił upadłość. Nie ma to jak poleżeć tam kilka dni i zostać uznanym za symulanta i ściemniacza.