SZ=BlogZone
[Życie]
Niby ferie mi się zaczęły, ale do środy dalej będą przychodzić do mnie nauczyciele robić zaległe lekcje. Jakbym już w tym tygodniu nie miał wystarczającego zapieprzu.
[Gry]
Udało mi się wszystko odblokować w Umbrella Chronicles, czyli wszystkie misje na Hard przeszedłem na S, zdobyłem wszystkie bonusowe przedmioty i wszystkie bronie mają nieskończoną amunicję.
[Team Fortress 2]
Fak...dzisiaj o 3:00 nad ranem miał odbyć się najazd na dwa furfagowe serwery. Jak się później okazało prawdopodobnie jeden z adminów mojej grupy dał znać adminowi furfagów przez co zbanował on całą naszą grupę. Mi i jeszcze jednej osobie, spośród jakichś 80 uczestników akcji udało się jednak wejść (oczywiście jako Pyro) na jeden z ich dwóch serwerów i zrobić dość ładny micspam (przedłużony pisk modemu nie jest zbyt przyjazny dla uszu). Jęczenie tych poj*bów było balsamem dla mych uszu. Cóż..."szpieg" wyleciał z grupy. Jeszcze był później mniejszy najazd na serwer AGNPH, ale były tam jakieś 3 osoby, więc szybko się znudziło nam. Poza tym serwer był wujowy, bo Soldier co drugi atak miał Critical'e. Anyway...czekam na następny Friday Party.